Reklama

Reklama

Bez předsudků

(TV film)

V motelu je jediný volný pokoj, v kterém musí neplánovaně přespat šéf se sekretářkou. Oba jsou dlouholetí přátelé, každý má doma svého partnera. Během noční konverzace dojde na vše, na co se ženy ostýchají ptát mužů a muži žen. A nejen na to... (oficiální text distributora)

Recenze (83)

mi-ib odpad!

všechny recenze uživatele

Zbytečně dlouhá a nevtipná "komedie", absolutně bez děje a s minimální pointou. Vyzerá to velmi nízkonákladově a taky to tak dopadá. Nehodnotím filmy podle výše rozpočtu, naopak nízkorozpočtovým kouskům fandím. Jenže tohle šlo mimo mě. Asi nepatřím mezi cílovou skupinu, kterou dílo mělo zaujmout. Je mi líto Pavla Zedníčka a Jany Paulové, že se museli takhle ztrapňovat před kamerou. ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Když už Nova vybírala nějakou divadelní hru k zfilmování, proč proboha zrovna tuhle ? Ale je to Nova, takže se vlastně nedivím. Problém podobných konverzaček (např. i Natěrače) je v tom, že by se měly filmovat spolu s publikem. Bez diváckého smíchu totiž taková konverzačka úplně ztratí šťávu. Ale obávám se, že této hře by ani to nepomohlo. Výchozí situace vypadala lákavě, dalo se z ní něco vytěžit, i když pointa byla dopředu jasná. Jenže místo chytrých a vtipných dialogů začaly postavy velmi brzy chrlit obscénní kecy o sexu a vydrželo jim to až do konce. Tato komedie mi prostě připadá příliš lascivní...ale co, řeknu rovnou vulgární (a to nejsem puritán). Nevím, proč se režie ujal zrovna Troška, ale po Kameňácích mě to vlastně už moc nepřekvapuje. Ale když už to vzal, měl ukáznit představitele hlavních rolí, kteří tak přehrávají, až to pěkné není (obzvášť Paulová). O Paulové už nemám iluze, ale Zedníček by si neměl kazit pověst podobnými dílky. Předpokládám, že postavy Zedníčkovy manželky a Paulové milence v původní hře nebyly, protože prostřihy na ně působily v inscenaci hodně rušivě. Vysílalo se to před desátou hodinou, takže pokud za tohle nedostane Nova pokutu, tak už za nic. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Fakt by mě zajímalo pár věcí: 1: Proč to opět někdo hodnotí, aniž by to celé viděl? Jaký to pak má smysl? To si rovnou můžu pustit jakýkoliv jiný film, mrknout na prvních 10 minut a pak ho vypnu s tím, že se tam nic neděje a navalím mu odpad!? 2: Kolik lidí tomu dává odpad! jen ze zásady, že to natočil Troška. 3: Kolik by to asi mělo %, kdyby to dávala ČT 1 nebo 2. To by se tu zase vyskytovaly komentáře, že ČT to natřela Nově. Někteří uživatelé mě zkrátka baví. Objektivně si to zaslouží 3 hvězdy, ale kvůli tomu, že se mi to líbilo více, než minulý Natěrač a hlavně za to, abych alespoň trochu dorovnal ty odpady, které tu přibývali mezi reklamami, tak dávám i tu 4. A to nejsem žádný fanoušek Novy. ()

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Nevinná a vtipná hra, na téma pro mě prostě smutné.. Na jednu stranu jsem se bavil, ale trošku trpce.. obecně v reálném světě nevidim nic zábavného na nevěře a umírání vztahu z důvodů člověkem spíš vykonstruovaných, pro obhajobu sebe sama. Hledat v tom něco romantického, jak se snažil film/inscenace naznačit se mi taky příčí. Na druhou stranu se mi líbilo jak to herci zahráli a některý části na mě dýchaly divadlem hodně silně.. být to kratší, dám o hvězdu víc.. takhle 3,5 ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-1* na doporučení kamaráda a vyloženě naslepo jsem si pustil tuhle komediální televizní inscenaci, která má evidentní předlohu na divadelních prknech. Chápu, že mnozí tento způsob herectví a předvádění vyhledávají a v divadle může fungovat i pro širší okruh komerčního diváctva. Já se přidávám k té skupince, které to nebavilo a na rovinu se přiznám, že jsem viděl první třetinu a pak posledních deset minut a stačilo mi to, abych si udělal dostatečný obrázek, neboť sebetrýznění není moje parketa. Přesto úplně hodit do odpadu bych to nedokázal ...natolik to závadný obsah nemá a některým tento jednoduchý způsob zábavy prostě vyhovuje. A proto se nedivím ani vysoké pozici v žebříčku nejrozporuplnějších filmů. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 0 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: 0 (3*MAX) ] ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama