Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (385)

Marsik 

všechny recenze uživatele

PRIMA HD - Tohle je ta hodně oblíbená, téměř legendární komedie s nezapomenutelnými scénami a hláškami a půvabnou Cameron? Ano, Cameron je půvabná, ale toť vše. Jediná vtipná scéna "koule v zipu" a zbytek je podle mě jedna velká blbost, přitom režisérské duo má na starosti více filmů, které mám rád. Ale tento jejich téměř prvotní počin se moc nevydařil. 55% (with J.) ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Takhle jsem se dlouho hlasitě a od plic nesmál. Řekl bych, že je to nejlepší film bří Farrellyových, jaký jsem zatím viděl. Romantická část byla víc než romantická komediální a fekální vložky nebyly tak fekální, jak jsem si myslel, že budou. Nejvíce se mi líbilo, že film nešel hned na romantiku, ale vypomáhal si dalšími linkami (Tedova jízda atd.), než nastalo to, co nastat muselo. Začátek přijemných komediálních rolí Bena Stillera. Něco na tom filmu je. 90%. ()

Reklama

betelgeuse 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie hodně divoce a účelově přepíná mezi člověčími silnějšími (čistá láska) a slabšími (naschvály, onanie, exkrementy) chvilkami. Jsou-li silné situační nápady a smysl pro "nerdovské" miniatury - koncept zlomyslného invalidy shledávám geniálním - Farrellyových Jekyllem, výsledný dojem jim hyzdí impulzivní zlo v podobě nadměrné dějovosti, gagové nezřízenosti (čti absence smyslu pro míru) a přehnaných metráží. Přesto životní dílko bratří Farellyů, komediálních auteurů, kteří vyhasli dřív, než stihli natočit opravdu dobrý film. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Dokonalá komedie od bratří Farrellyů. Od začátku do konce jsem se perfektně bavil a nepřetržitě smál. 90% času se něco děje a nikdy to ani na chvilku nenudí a i když se může zdát že je tahle komedie tak nacpaná vtipnými scénami, že to na konci už omrzí, tak mi věřte, že ani náhodou. A velkou zásluhu na tom mají hlavní herci Cameron Diaz, Ben Stiller, Matt Dillon, Lee Evans a Chris Elliot, tahle pětice nemá prostě chybu a i když je pravda, že některý z nich mají ve filmu menší roli, tak pro mě je každá postava která tady je jedinečná a nenahraditelná a proto si myslim, že bez nich by ty větší role neměly takovou sílu jakou mají a nápady typu, kdy Tuckerovi upadnou klíče a on se pro ně snaží ohnout a když se mu to konečně s malou pomocí podaří, tak mu zase upadnou jsou úžasný, stejně tak získávání Mary Patem Healym je perfektní. Takhle bych mohl pokračovat do nekonečna. "Něco na té Mary je" je pro mě jedna z těch nejlepších komedií ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Bratia Peter Farrelly a Bobby Farrelly v roku 1998 spoločne zrežírovali snímok "There´s Something About Mary". Hlavné úlohy v ňom stvárnili Cameron Diazová, Ben Stiller a Matt Dillon. Je to celkom príjemná, pohodová, romantická komédia. Nie že by som sa pri nej váľal od smiechu alebo že by som ju musel pravideľne, raz za čas púšťať znovu, ale musím uznať, že "Niečo na tej Mary je". Bez rozpakov a s kľudným svedomím môžem tomuto titulu prideliť tri hviezdičky. *** ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Časopis Premiere v roce 2006 zařadil film na svůj seznam „50 nejlepších komedií všech dob". (Cheeker)
  • Severoamerické tržby byly 176,5 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 369,8 mil. (NIRO)

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama