Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vesmír. Nekonečná prázdnota. Muži v bílém útočí, prezidenti jsou dva a v beztížném stavu si těžko odskočíte na velkou potřebu. Toto jsou cesty Leslieho Nielsena do míst, kam humor dosud nevkročil...
Svět se řítí do zkázy. Americký prezident ve skutečnosti není prezident, ale jeho klon, který chystá invazi mimozemšťanů. Originální prezident je uvězněn na měsíční základně, odkud musí být zachráněn. Do akce je vyslán neohrožený (ale naprosto tupý) agent Richard "Dick" Dix, který nasedá do raketoplánu a vydává se na měsíční základnu, mezi ufony, šílené genetiky a zkorumpované policisty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (232)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Proboha, Leslie, proč sis přestal brát ke čtení scénářů brýle? Soutěž o nejméně podobného dvojníka, zoufalý pokus držet se sukně Naked Gun, vynucování pozornosti záběry do silikonových dekoltů a finální zjištění, že jediný travesty je tady Goldstein, neboť se už roky snaží převlékat za režiséra. O smíchu se říká, že léčí - Vesmírná prda vám leda tak přinese zhoršení zdravotního stavu. Objevit na ní něco humorného je totiž stejně marné, jako hledání panenské blány u Agáty s kačeřím pyskem.. ()

Emzet odpad!

všechny recenze uživatele

"Toto jsou cesty Leslieho Nielsena do míst, kam humor dosud nevkročil..." Ach jak strašlivá, strašlivá pravda. Hádám, že pokud se dělá bláznivá komedie, buďto vše "secvakne" a vznikne geniální počin jako Airplane, Bláznivá střela a podobně...nebo to nesecvakne a vznikne něco jako tohle, vrchol trapnosti. Jinak si kolísající kvalitu Nielsenovy tvorby nedokážu dost dobře vysvětlit. ()

Reklama

waits 

všechny recenze uživatele

Dokoukal jsem, ale jen, ze jsem se měl čím zabavit, lehká večeře, čaj z medunky před spaním a tak; v kině bych se už dávno odebral do kinobaru. Jsem shovívavý k jakékoliv komediální blbině, podmínkou ovšem je, že mě rozesměje. To se zadařilo asi dvakrát (vždy Nielsen ve standardně podařeném Brabcově dabingu, zbytek francouzko-německo-kamadského ansamblu působil poměrně nejapně), což je v porovnání s podvečerním dílem Simpsonů, sledovaným téhož dne (První Lisino slovo) tristní výsledek. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Leslie Nielsen si za to může sám, když leze do všech parodií, co hlodající trh vyplivne. 2001: Vesmírná prda zaujme svou bezradností. Goldsteinův film není trapný (to je dobře), ale šíleně nudný (to je špatně). Film bych rozdělil do pětiminutových scének, na jejímž konci vyleze k smrti banální gag, většinou v čase, kdy už divák dávno zařezává. Netrpěl jsem, ale doufal v konec a cítil zbytečnost sledování. Zde platí rovnice: nudná parodie = špatná parodie = zbytečná kravina. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele

"Now I know what it was like to be a Roman candle on the fourth of July, that this hero stuff was not for me. I was ready to get back on the beat, hear the wail of sirens and play with my handcuffs and my gun. Yes, I was ready to plant my flag back in Washington D.C., where every Congressman has the Constitutional right to be a felon. Good old America." ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Rozpočet 26 000 000 amerických dolarů. (Čiban)
  • Keď Dix (Leslie Nielsen) zašpiní Prattovi (Peter Egan) tvár a oblečenie zmesou peny a modrej farby, v nasledujúcich scénach sa toto zašpinenie mení. V niektorých záberoch má napríklad oči čisté, zatiaľ čo v iných ich má tiež zašpinené. (ČSFD)

Reklama

Reklama