Reklama

Reklama

Je krásná. Je věrná. Je psychotická. A naneštěstí pro čerstvou vysokoškolačku Saru (Minka Kelly) je také její SPOLUBYDLÍCÍ. Po příchodu do nové školy Sara začíná chodit se Stephenem (Cam Gigandet) a nalézá si novou nejlepší kamarádku, spolubydlící Rebeccu (Leighton Meester). Nové kamarádství se ale záhy mění v noční můru. Sara se ocitá tváří v tvář děsivému poznání, že její přítelkyně je posedlá a nevyrovnaná osoba, která možná dokonce i vraždí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (182)

verbal 

všechny recenze uživatele

Na kolejích zase čeká vrah! Ale to je dobře, protože sériovou pičovinu o tom, jak to jedna psychopatická kravka od Mattela dává pěkně sežrat jiné, trochu méně psychopatické kravce od Mattela, která při své inteligenci pytlíku gumových medvídku nepozná sociopata, dokud ji nezačne porcovat řezákem na koberce (na co to ty holky na kolejích mají??!!), jsem neviděl už nejmíň dva měsíce. A dělá to jen proto, že má chudák pipina i jiné kamarády a nechce si s ní tolik hrát.. Například Kena, My little Ponyho a naondulovanou vílu z vedlejšího pokoje. Bez újmy to samozřejmě rozdýchá akorát Ken, aby se mohli na závěr patologicky obejmout a v Barbiemobilu ujíždět k zapadajícímu slunci. Vše je podtrženo dokonale plastovými výkony obou panenek, až má divák pocit, že se někde skrývá osmiletá, blonďatá holčička, která jim hýbe nožičkama, když mají chodit a komicky změněným hláskem jim vkládá do úst dialogy, přičemž jim žertovně pohybuje tělíčky. Divím se, že se při tolika filmech tak slovutný žralok na trhu s fenolovými hračkami ještě nechytl následných marketingových externalit a nevylisoval v jedné ze svých čínských manufaktur speciální edici Butcher Barbie se skvělými, tolik žádanými doplňky, jako řeznický nožík, rakvička či minipračka, která dokonale vypere z růžových šatiček pytlík vepřové krve, který je zdarma ke každému modelu. ()

Sajuska1991 

všechny recenze uživatele

Hororem bych to nenazvala ani náhodou ... Jediné nepříjemné věci jsou koťátko v pračce a vytrhnutí piercingu z pupku .... a Leighton měla docela děsivý výraz psychopata když ukazovala své nové tetování :-D Není to špatné, to fakt ne, ale vyloženě dobré to bohužel taky nebude ... mohlo tam být víc těch "hororových" scén, mohli více propracovat postavu té spolubydlící, více z její psychiky .... a ten konec je taky podle mě takový useklý, rychlý ... Dala bych 2*, ale Leighton mi to prostě zpříjemnila na 3* . ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Brát Roommate jako horor nemá cenu, jako hodně slabší thriller možná lehce ano, ale spíše jako drama naprosto o ničem. Čekal jsem od tohoto snímku daleko víc, ale za něco stálo až posledních deset minut. Na v celku zajímavé herecké obsazení (největší klad), hrozný děj a nehorázně předvídatelný příběh od první minuty... 3/10 = 30% ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Leighton byla famózní, ne že ne. Asi není jednoduché zahrát fanatickou spolubydlící, která je psychicky narušená a posedlá. O Mince Kelly se to už říct nedá. Hezká tvář není vše, ale její herecký výkon teda nic moc. Co se týče námětu, tak co jiného bychom mohli čekat na vysokoškolské koleji. Psycho to bylo, to jo! Ale je to spíš takový lehký odvar, no. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

No, horor? To snad ani ne. Koukat se na to dalo, hlavně kvůli sympatickýmu obsazení, holkám to docela slušelo a navíc tam byl sympaťák Gigandet. Co tam ale dělal, to je mi záhadou. Tohle jsem chtěl vybrat na hororový pátek třináctého, ještěže mě něco osvítilo a já si to rozmyslel. To bych totiž asi dostal sodu, bát se totiž dalo snad jen toho, že tu spolubydlicí neprohlídne a za to by zasloužila zemřít ()

Galerie (35)

Zajímavosti (5)

  • Když dívky odcházejí z galerie umění, zastaví se u graffiti a vyfotí se spolu. Na fotoaparátu je viditelný obraz, který v daný moment vyfotily, avšak když si hned poté fotografii prohlížejí, od reality se liší. (Denila)
  • Alyson Michalka a Cam Gigandet si spolu zahrali už vo filme Easy A (2010). (lylka2296)

Související novinky

Mládeží přístupný Hellraiser?

Mládeží přístupný Hellraiser?

19.10.2010

Jako by nestačilo, že původní série bude pokračovat (pekelným Pekelným světem z roku 2005 to opravdu neskončilo, připravte se na Hellraiser 9: Revelation), The Weinstein Company teď připravuje remake… (více)

Reklama

Reklama