Reklama

Reklama

Je krásná. Je věrná. Je psychotická. A naneštěstí pro čerstvou vysokoškolačku Saru (Minka Kelly) je také její SPOLUBYDLÍCÍ. Po příchodu do nové školy Sara začíná chodit se Stephenem (Cam Gigandet) a nalézá si novou nejlepší kamarádku, spolubydlící Rebeccu (Leighton Meester). Nové kamarádství se ale záhy mění v noční můru. Sara se ocitá tváří v tvář děsivému poznání, že její přítelkyně je posedlá a nevyrovnaná osoba, která možná dokonce i vraždí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (182)

Reesam 

všechny recenze uživatele

Leighton byla famózní, ne že ne. Asi není jednoduché zahrát fanatickou spolubydlící, která je psychicky narušená a posedlá. O Mince Kelly se to už říct nedá. Hezká tvář není vše, ale její herecký výkon teda nic moc. Co se týče námětu, tak co jiného bychom mohli čekat na vysokoškolské koleji. Psycho to bylo, to jo! Ale je to spíš takový lehký odvar, no. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Se svou vrozenou galantností jsem ochoten tolerovat zúčastněným herečkám závažnou skutečnost, že jsou krásné. Kvality jejich pokusu o herectví se ovšem má tolerance netýká. A jelikož tento příběh na mne nemrkal z obrazovky poprvé, tak mohu pogratulovat scénáristovi za získání honoráře svědomitě opsaným dějem, který odpovědně neničil žádnými svými nápady. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Horor? určite nie. Krásne Leighton Meester a Minka Kelly ? určite áno. Mysteriózne ? ani nie. Dráma ? ale áno. Priemerne dobrý filmový námet a priemerne dobrý film, nič viac nič menej.....................Soundtrack John Frizzell: 1. The Necklace ,2. Sara Forgives ,3. Ear Piercing ,4. Rebecca is Watching ,5. The Shower ,6. Pursuit in the Stacks ,7. The Phone Call ,8. Thanksgiving ,9. Professor Roberts ,10. Self Inflicted ,11. Sara's Room ,12. Medication ,13. Sarah Finds the Pills ,14. Zyprexa ,15. The Tattoo ,16. Stephen Confronts Rebecca ,17. The Drawings ,18. Transformation ,19. Lamb to Slaughter ,20. Irene's Apartment ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

A máme tady další z nekonečné řady psychopatických thrillerů, které vesměs nikdy nezklamou, ale ani výrazně nepřekvapí. Dovolím si trochu srovnání s podobným filmem, který jsem taktéž viděl docela nedávno a to Homecoming. I když ve výsledku si ode mě oba snímky vysloužily stejnou průměrnou známku, tak musím objektivně říct, že The Roommate mě bavil o něco přeci jen méně. V obou je brutalita potlačena na minimum, ale zde chybí navíc i nějaké sebemenší napětí. Ani ten scénář mi nepřišel úplně na výbornou a když se zamyslíte najdete tam hned několik přiblblých nelogičností. Závěr opět zbytečně saje, ale je to vlastně jediná pasáž v celém filmu, kde se cosi dramatického děje. Dávám tři hvězdičky, ale takové ty ušmudlané a slabší... :)) ()

Billie777 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, na které platí heslo "neurazí ani nenadchne". Spolubydlící je slušný film, celkem sympaticky obsazený, nejsou to sice herci první kategorie ale hrají víceméně dobře. Leighton jsem tu šílenou holku docela i věřila. Nemůžu si ale pomoct, přijde mi, že obsazení do tohoto filmu se nevybíralo podle hereckých kvalit ale podle vzhledu. Všichni jsou tu tak krásní, jako ze žurnálu ale tak to už v Hollywoodu, co si budeme povídat, chodí... Spolubydlící je spíš takový komorní thriller ale atmosféru to má, párkrát budete opravdu napnutí, ke konci je to ještě lepší... no a celé to skončí tak, jak jsme to očekávaly od začátku. Prostě slušná podívaná, takový solidní psychothrillůrek. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (5)

  • Když dívky odcházejí z galerie umění, zastaví se u graffiti a vyfotí se spolu. Na fotoaparátu je viditelný obraz, který v daný moment vyfotily, avšak když si hned poté fotografii prohlížejí, od reality se liší. (Denila)
  • Leighton Meester byla původně obsazena do role Sara, ale nakonec se producenti rozhodli, že jí obsadí do role Rebeccy. (maluti)

Související novinky

Mládeží přístupný Hellraiser?

Mládeží přístupný Hellraiser?

19.10.2010

Jako by nestačilo, že původní série bude pokračovat (pekelným Pekelným světem z roku 2005 to opravdu neskončilo, připravte se na Hellraiser 9: Revelation), The Weinstein Company teď připravuje remake… (více)

Reklama

Reklama