Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdiny ztřeštěné komedie Jestli se rozzlobíme, budeme zlí režiséra Marcella Fondata jsou dva automobiloví závodníci a věční rivalové Kid a Ben. Přestože dříve by je nikdo neudržel v jedné místnosti, teď se od sebe oba odmítají hnout. Alespoň dokud nevyřeší, komu bude patřit závoďák Buggy – výhra z jejich posledního závodu. A právě zbrusu nové vozítko zapříčiní, že se nesourodá dvojice dostane do křížku s gangsterskou bandou, jejíž šéf, podněcovaný psychopatickým doktorem, chce sobě a celému světu dokázat svou moc. V příběhu plném bláznivých situací, honiček a bitek se hlavních rolí chopilo oblíbené komediální duo Terence Hill a Bud Spencer. (Česká televize)

(více)

Recenze (512)

Martin741 

všechny recenze uživatele

"Proste Paganini. Ale - solit - treba" - A duo Spencer -- Hill dosiahlo po prvykrat dokonalost. Scenar nie je nic extra, ale to si tato dvojica vynahradzuje fackovackami, akcnymi scenami, hudbou a hlaskami, ktore stihli zludoviet. Plus k tomu hlaskujuci Donald Pleasence /The Great Escape, You Only live Twice/ a manuel De Blas ako Paganini/. V pripade filmovej postavy menom Paganini ide evidentne o inspiraciu postavou talianskeho huslistu Niccolo Paganiniho /27. oktober 1782 - 27. maj 1840/. To tu ale nepatri. Perfektna oddychovka po tazkom namahavom dni, a skutocna zabava na rozdiel od sucasnych hroz, co sa tocia teraz .... 100 % ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Normálně za 1*, ale další za písničku dua Angelis a třetí * z nostalgie, protože to tenkrát v kině bylo vedle francouzských komedií to jediné veselé v rudé šeďi všedních dnů, kdy včera znamenalo už zítra! Dabing ač herecky dobrý po technické stránce prachbídný. Tradiční nešvar českého dabingu vytahovat dialogy na úkor okolních ruchů je tady podaný tak, že rámus z okolí téměř není slyšet. Nevím, jestli je to vina odfláklého vydání DVD. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hill a Spencer aneb co se stane když jim zničíte jejich milované auto. Je to zase neuvěřitelná zábava plná rvaček a humoru. NAvíc tady se objevý i ďábelský Pleasence, který podává zase super výkon. Humor je azse jednoduchý ale bombový. A scéna v posilovně je boží. Jediné co my trochu vadilo byla hudba, sice ta úvodní písnička byla dobrá ale nemusel bych jí slyšet prakticky každých 20 minut. Silnějších 4*. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Ano ano.. nezapomenutelná Italská dvojka skvělých herců.. hromotluk a andílek s modrýma očima. Jejich filmy nikdy nevynikaly složitostí, ale komediální výplň a veselé bitky naprosto uchvátí každého diváka. Jako je pro francouze typický Louis de Funes, pak pro Italy je typická dvojka Terence Hill a Bud Spencer. Prosadili se na světové úrovni a dokazují v každém filmu proč právě oni. Tenhle film je jeden z jejich vůbec nejlepších. Moc rád se na něj koukám pokaždé, když je v televizi. Srdeční záležitost mého mládí. 85% ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Rubačky v podání Trence a Buda byly vždy k popukání a není tomu jinak ani tentokrát. První polovina filmu rychle odsýpá a baví. Ta druhá je podle mě katastrofa, protože tempo, které to získal na začátku kleslo na bod mrazu. Strašně zdlouhavý rytířský souboj na motorkách, to samé ostřelovač v orchestru a už vůbec tomu nepřidá ústřední píseň, ve které nejen, že se neustále opakuje refrém, ale zazní ve filmu snad 10 krát. A pointa? Není to náhodou vždy o tom samém? Kdyby to nebyla stará dobrá klasika, tak bych se nebál dát 2 hvězdy. ... Ne ruku potřebuju, tu ne. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (34)

  • Při ralley zazní hláška „Ben útočí na Kida“. Avšak Ben (Bud Spencer) má v tu chvíli Kida (Terence Hill) za sebou a útočí na vůz s číslem 20, ne na Kidovu 1. (johnnymay)
  • Francouzský kaskadér Rémy Julienne řekl, že síla startu rakety v zábavním parku kvůli chybě štábu zranila tři lidi. (sator)
  • Ve scéně, kdy Ben (Bud Spencer) posílá v lunaparku po dráze raketku, jsou ve scénách, kdy raketka jede ve spodní části, vidět u podvozku elektrické výboje, což vypovídá o tom, že se ve skutečnosti jedná o upravenou autodráhu. (Rubicon)

Související novinky

Zemřel Bud Spencer

Zemřel Bud Spencer

28.06.2016

V 86 letech nás v pondělí opustil legendární italský herec Bud Spencer. Parťák Terence Hilla se zamlada věnoval plavání a vodnímu pólu (dotáhl to až na dvě olympiády), v roce 1951 se ale dostal před… (více)

Reklama

Reklama