Ktosi je za dverami (TV pořad)
Lasica & Satinský a hostia III: Ktosi je za dverami s Ladislavov Chudíkom
Ktosi je za dverami
Ktosi je za dverami
Komedie / Hudební
Československo, 1978, 11x48 min
Peter MikulíkHrají:
Milan Lasica, Július Satinský, Jaroslav Filip, Božidara Turzonovová, Marián Labuda st., Kamila Magálová, Miroslav Horníček, Michal Dočolomanský, František Dibarbora, Ivan Krajíček, Oldo Hlaváček, Zdena Studenková, Milan Kňažko, Miloš Kopecký, Ladislav Chudík, Emília Vášáryová, Magda VášáryováPlakáty
Zábavno-hudobný program Milana Lasicu a Júliusa Satinského. (oficiální text distributora)
Príjemný humor. /80%/(19.3.2010)
tron
„Pod sprchou nahá, vo vani nahá, u doktora nahá, tie herečky sú samá sodoma Gomora.“ Televízna slovenská klasika zábavných programov so zaujímavou atmosférou, originálnymi pesničkami Jaroslava Filipa a výbornými scenármi/výkonmi vždy improvizačne naladeného dua Lasica/Satinský.(18.7.2009)
Flipper
KLENOT. Jediná repríza, ktorú si stále pozriem na STV 2(15.7.2009)
TeeAge
Vydarený pokus o zavedenie hudobne naladených relácii do socialistickej televízie, s prekvapivo slobodným duchom. Tá komótnosť L+S mi však vždy trošku vadila.(27.11.2009)
MM_Ramone
Milan Lasica a Július Satinský budú navždy patriť medzi elitu slovenských humoristov. Ich intelignetný humor bol v časoch komunistickej totality plný uštipačných inotajov a dvojzmyselných narážok, ktoré často krát nepostrehli ani duševne obmedzení cenzori. Relácia "Ktosi je za dverami" je jedným z najvýraznejších počinov tejto sympatickej dvojice. Zdarne ich vystúpenia doplňoval aj Jaro Filip so svojimi satirickými pesničkami. ***(18.7.2009)
NinadeL
Sice teprve pomalu objevuju humor dvojice Milan Lasica / Július Satinský, doplňuju si vzdělání k oblíbené participaci obou osobností na českém filmu... A v podstatě si velice vážím toho, že je nemám společně okoukané a tak se skutečně velice dobře bavím. Čili, vážení přátelé, ano.(20.9.2011)
Smok
Dnes už kultová relácia s kopou hlášok, ktoré doslova zľudoveli. Inteligentný humor týchto dvoch pánov je prudko jedlý.(4.7.2009)
LiVentura
Možná jeden z nejlepších slovenských zábavných pořadů tehdejších dob. Lasica a Satinský holt velcí kumštýři humoru. :-)))(8.1.2010)
WANDRWALL
Škoda, chtěl jsem, aby mě byli blízcí, ale nikdy se mi to nepovedlo.(23.9.2010)
Aky
Špičková část slovenského a někdy česko - slovenského humoru. Dnes už místy bohužel přece jen nahlodaná zoubkem času.(8.1.2010)
triatlet
Záleží na tom, komu Július Satinský s Milanem Lasicou otevřou. Každopádně jejich humor je nepodbízivý.(27.8.2011)
BigDeal
Jediná (pol)hviezdička chýba len kvôli tomu, že prítomnosť niektorých hosťov programu podľa mňa skôr škodila, ako pomáhala. Oveľa viac som sa smial na scénkach Lasica- Satinský, ako na rozhovoroch s "celebritami" (česť výnimkám). Inak mi ale tento typ humoru vyhovuje rovnako (zopár scén už skultovelo- vynálezy, ktoré predbehli svoju dobu, podávanie prvej pomoci, Jánošík, dojenie,...), ako aj vtipné piesne s myšlienkou od Filipa.(25.7.2009)
mysiak
Nesmrteľná klasika...(4.7.2009)
Sifaka
Krásný, jemný a inteligentní slovenský humor v podání skvělých komiků své doby , ach ta nostalgie...(1.9.2009)
anderson
Ja žiaden strach nemám. Tento štýl humoru nepochopia iba ľudia bez zmyslu pre humor. Diel s KRAJÍČKOM a HLAVÁČKOM plus "dabing BUDEMBRÚKOFCOV" boli najlepšie. (14.7.2009)(14.7.2009)
Kwaichi
Títo páni len tak ľahko nevyjdu z módy. Ich nevulgárny humor by mohol byť veľkým vzornom pre dnešných "humoristov".(3.8.2011)
stration
Perfektní. Rád vzpomínám.(4.7.2009)
Snorlax
Inteligentní humor pokračovatelů Osvobozeného divadla, Semaforu a předchůdců Radošinského naivného divadla.(25.8.2011)
pugs
"A keď sa sprchujete, tak bývate zvyčajne nahá?" Kultová nesmrteľná klasika:-) 9/10(31.7.2009)
dANo
L&S vo svojich najlepších rokoch predvádzali, že právom patria medzi legendy slovenského humoru a tieto relácie si s radosťou pozriem kedykoľvek ich v TV uvádzajú.(10.7.2009)
| Na DVD od: | 02.07.2010 PlusProduction |
|---|