Reklama

Reklama

Králičí nora

  • USA Rabbit Hole (více)
Trailer

Přebolí někdy ztráta dítěte? Becca a Howie Corbettovi jsou šťastný manželský pár. Život se jim ale navždy změní, když se jejich čtyřletý syn Danny stane obětí autonehody. Nic už nebude jako dřív. Beccina matka i sestra se snaží manželům pomoct. Jak zvládnout smutek? Becca kontaktuje mladého Jasona, studenta, který způsobil Dannyho smrt. Jason kreslí komiksové příběhy o paralelním vesmíru, do kterého vede „králičí díra“. Debatují spolu o kvantové teorii nesmrtelnosti a snad je to způsob na zvládnutí jejího smutku. Howie se utápí v minulosti a hledá útočiště jinde. Oba v neúnosné situaci dělají překvapivé a nebezpečné rozhodnutí, když si vybírají cestu, která určí jejich osud. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (202)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Všechno důležitý z celýho filmu by se dalo shrnout do pár vět. Tady je to roztahaný do 88 minut. Po herecký stránce je to slušný, Nicole Kidman mám docela rád a tu postavu jsem jí prostě věřil. Aaron Eckhart, od kterýho jsem to teda moc nečekal, zahrál taky celkem uvěřitelně. Jinak film má i nějakou atmosféru, ale celý to strašně pomaličku plyne, až to dojde k takovýmu nicneříkajícímu konci. Ty 3 hvězdy tomu dám, ale řikám si, že jsem asi až moc hodnej. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Králičí nora je příběh manželu Beccy a Howieho,kteří ztratí svého čtyřletého synka při tom co ho srazí autem mladý student Jason.Film je o tom jak se s celou bolestivou událostí oba vyrovnávají...Jelikož mam sám dětí a jedno v tom samém věku tak už tyto filmy nějak nedávám...Nejedna slza ukápla.Za mě 90 % a pět hvězd. ()

Reklama

peiton 

všechny recenze uživatele

Dráma o rodičoch vyrovnávajúcich sa zo zbytočnou smrťou svojho syna.Ja som sa zase nemohla vyrovnať zo smutným faktom,že vybotoxovaná tvár NICOL KIDMAN na nás ,,kričí" z každého rohu ťažko-dramatickej snímky.Niekto bude mať možno s týmto menší-väčší problém.Je to,ale vec názoru a vkusu.No i nadalej i napriek tomuto ,,hendikepu" zostáva v mojich očiach skvelou herečkou a na svoje kvality tu patrične upozorňuje.Je mi ľúto,ale tento snímok sa o mňa len ľahko obšuchol nezanechávajúc vo mne žiadne emocie.Toto sa dá pozrieť s ťažkosťou len raz.MILLES TELLER tak na tohto chlapca si posvietim.O ňom budeme ešte veľa počuť... ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Zmizne niekedy tá bolesť?“ – „Nie. Ale zmení sa. Tá ťažoba je stále s tebou, ako tehla v kabelke. Ale dá sa s tým žiť. A niekedy dokonca pozabudneš.“ Strhujúci herecký výkon nežnej, sexy, chápavej mamy Nicole Kidman na mňa zapôsobil tak, ako podobne bravúrny výkon Kim Basingerj v nie nepodobných Dverách v podlahe. Aaron Eckhart jej zdatne nahráva. Zapôsobil na mňa tiež kvalitný scenár (podľa divadelnej hry), ktorý bez hystérii a veľkých slov líči život manželského páru, snažiaceho sa vyrovnať so smrťou 4-ročného syna. ()

RasputincZ 

všechny recenze uživatele

Rabbit Hole je psychologické drama, které je stejně uzavřené jako její hlavní představitelé ( přesná Nicol Kidman, ale především Aaron Eckhart, který mě vážně překvapil). Během pomalejší první poloviny jsou vykresleny ústřední postavy, jejich frustrace a zármutek. Funguje to především díky kvalitnímu scénáři. Celkově jsou emoce ve filmu reflektovány skrze dobré dialogy, již zminované herecké výkony ústředního dua a v neposlední řadě také díky podmanivé hudbě v pozadí. Na filmu mě nejvíce zaujal vztah matky zesnulého dítěte s chlapcem, který automobilovou nehodu způsobil. Paradoxně ji právě on pomohl najít aspon částečnou útěchu, kterou tak dlouho hledala... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (13)

  • Johna Camerona Mitchella námět zaujal, sám měl bolestivou zkušenost, když mu bylo čtrnáct let, zemřel jeho desetiletý bratr na následky srdeční choroby. (DivX)

Reklama

Reklama