Reklama

Reklama

Pařba v Bangkoku

  • USA The Hangover Part II (více)
Trailer 1

Od Dougovy bláznivé rozlučky se svobodou uplynuly už dva roky. Nyní je na řadě Stu. Jeho nastávající ženou se má stát imigrantka Lauren z Thajska a celá svatba má proběhnout v Bangkoku. Stu si uvědomuje, jaké problémy by při jeho rozlučce mohly nastat, a tak nesouhlasí s účastí divokého Alana. S tím ale nesouhlasí Doug a Phil, a tak tedy na svatbu vyráží celá partička společně. Už při předsvatební večeři dochází k potížím, otec nevěsty řekne Stuovi, že je příliš povrchní a nevýrazný, že takového muže si pro svou dceru opravdu nepředstavoval. Aby zaplašil špatné myšlenky, tak Stu vyrazí s kamarády na pláž k táboráku, což se jeví jako nevinná zábava. Ráno se ale Phil, Stu a Alan probudí ve špinavém hotelovém pokoji v Bangkoku, aniž by si pamatovali jedinou věc z předchozího večera. Jediným z celé party, kdo zůstal, je Doug, který má za úkol krýt kamarády do doby, než se vrátí na svatbu. Stu má na obličeji stejné tetování jako Mike Tyson a Alanova hlava je pro změnu oholená až na kůži. To nejhorší ale teprve přijde. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (1 321)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vlastně na chlup stejnej film jako jednička, včetně fotek na konci, který všecko, pro mě, zase zachraňujou. Koukat se na to sice dalo a bylo to fajn, ale bylo to jako kdybych koukal na ten samej film, ale akorát z Bangkoku. Nic víc, nic míň. Ještě štěstí, že autoři našli Zacha Galifianakise, bez něj by to ani nestálo za to, to vidět. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Jednička byla takový rostlý a zapocený americký buran, dvojka je ukničený rýžový pudink, který svého předchůdce dokáže překonat měrou všeho - kromě míry toho nejnutnějšího, a to je humor a zábava. Recyklace fórů vede k tomu, že se jde ještě o chloupek víc přes lajnu, ale také k tomu, že co působilo v jedničce přirozeně a překvapivě, je tady už jen afektované a předvídatelné. Nejvíc jsem se tak zasmál u závěrečné slideshow... Z Hangoveru se prostě dle předpokladů stává nudná frančíza, která bude maximálně těžit z nosného nápadu vlčí smečky a velkého okna. Pro někoho možná dost, já říkám: naprostá ztráta času. ()

Reklama

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Legendární partička Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis a Justin Bartha jsou zpět tentokrát v Bangkoku. Nemalé zklamání oproti senzační Pařbě ve Vegas, co dodat, prostě jsem se nebavil. Jedině mě pobavila opice a závěrečné fotografie z celého dění. Z vylouhovaného sáčku se udělá těžko vynikající čaj. ( Hodnocení: 4/10 ) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Slabší, utahané, minimálně vtipné.. prostě druhé!! Je to, přiznejme si, zvláštní pocit, když se člověk dívá na komedii a za celou stopáž se mu třikrát lehce rozkmitá koutek. Jinak nic. Je pravda, že Pařba v Bangkoku nějak zásadně nevadí, ale divákovi je po několika desítkách minut jedno, kde je Teddyho prst, proč má Alan oholenou hlavu nebo Stu potetovanej ksicht. Dvojka je prostě okatě nastavovaná kaše, která postrádá svěžest a nápad a hraje až moc na jistotu. Ústřední trojice mi už v jedničce nepřišla zvlášť přitažlivá a vtipná, bavily spíš situace, do kterých se dostala. Zach Galifianakis byl v jedničce fajn, v Na doraz už otravný, tady je pouze trapným obtloustlým idiotem. Bacha by si příště měl dávat i samotný režisér Todd Phillips – aby neskončil stejně!! ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Hovorí sa, že nevstúpiš dvakrát do tej istej rieky. Tvorcovia to skúsili a čuduj sa svete, neutopili sa. Pokračovanie je citeľne slabšie, humor už nie je taký úderný a účinný ako na prvý krát, ale stále sa dá slušne zabaviť. Najvtipnejšia postava je medzinárodný zločinec- 40-kilový číňan, ktorý ma najviac rozosmial v Las Vegas a bavil ma aj v Bangkoku. "Hello bitches !" jeho debilný , ale chytľavý smiech ma vždy rozosmial. Na druhej strane zubár v mnohých scénach herecky prehráva, čo občas miesto úsmevu prináša trápny úškrn. Tento druh komédií ma baví a keď som pri výlete v Las Vegas váhal medzi štyroma a piatimi hviezdičkami, tu som váhal medzi troma a štyroma. Dávam slabšie štyri z niekoľkých dôvodov. Zažil som niekoľkokrát "okno", takže viem presne o čo tu beží. Poteší príbeh s postavami, ktoré vám vždy dokážu pripraviť nečakané prekvapenie no a zviera, ktoré to vždy okorení. Či už tiger, či opica, nabudúce kľudne aj divá sviňa.70%. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (39)

  • Alan (Zach Galifianakis) říká opici, že nikdy nebyl moc kuřák. Přitom ve scéně na letišti kouří dýmku. (cuish)
  • Když bývalý prezident USA Bill Clinton navštívil natáčení v Bangkoku, objevily se spekulace, že bude mít ve filmu cameo. Ve filmu se ale neobjevil. (akisha)

Související novinky

Pařba pokračuje v Evropě

Pařba pokračuje v Evropě

02.06.2011

Todd Phillips se ještě před premiérou Pařby v Bangkoku nechal slyšet, že uvažuje o trilogii. Studio Warner Bros. mu to bezpochyby rádo umožní, hlavně poté, co druhá kocovina sesbírala ze světových… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Tak co dál, Shyi?

Tak co dál, Shyi?

05.07.2010

Kauza Poslední vládce větru už se k vám zřejmě donesla. Celovečerní hraná adaptace populárního anime seriálu sbírá za oceánem extrémně špatné recenze. Kritici se předhánějí ve vymýšlení vtipných… (více)

Pařba bez Vegas

Pařba bez Vegas

02.12.2009

O tom, že jeden z nejvýdělečnějších letošních filmů se dočká dvojky, jsme už psali. Pravda, ani jsme nemuseli – když nějaký snímek stojí 35 milionů a vydělá jen v kinech 460 milionů dolarů, je… (více)

Reklama

Reklama