Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daenerys překvapí nečekaná návštěva. Jon čelí vzpouře. Sam riskuje svou kariéru i život. Tyrion má v plánu dobýt Západozemí. (HBO Europe)

Videa (1)

TV spot

Recenze (48)

KoRner 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizódu zachránil Euron, ktorý ako posledná postava seriálu trochu pripomína pôvodnú tvorbu Georga Martina. Inak je všetko jasné, kto je zlý a dobrý a o obľúbené postavy sa netreba báť, pretože Hollywood si nenechá zobrať ani časť divákov a radšej neriskuje. Daenerys je oslabená a Jonova pomoc sa jej ešte bude hodiť, hoci dúfam, že sa jej draci pokúsia spáliť ho na popol. A všetci vieme, čo by sa (ne)stalo... ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Samovy a Branovy dějové linky mě bavily zřejmě nejmín ze všech (vedle pokusů o svádění Šedého vlka), šestá serie je trochu pozvedla a v sedmé pozice učedníka v Citadele Samovi vyloženě sluší. Bran nikdy nebyl schopný nejméně vzbudit větší empatii a ted už cíleně praticky bez emocí. Linku bezchybně odporné postavy po konci jedné vždy pevně zachytí jiná postava, zde v plné zbroji v námořní bitvě. Ošklivé, kruté. Tak jak to mají diváci GOT rádi ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od náznaků přichází první plánování a nitky postav postupně se proplétají. Poprvé za celou sérii se sejdou dva charaktery, které se dosud neměli šanci poznat. Do toho máme šanci pochopit nuance nadcházející velké války a toho o co v ní jednotlivým stranám jde a jakými kartami hrají. Vidíme nové zbraně, taktiku a možnosti, které se jednotlivým hrdinům otevírají. Celé opět okořeněné skvělými monology a dialogy postav. Tleskám a modlím se, aby ten týden rychle utekl. Kvalita předchozí epizody srovnatelná s touto. 85% ()

dandelionela 

všechny recenze uživatele

I když jsem měla ze slabšího začátku obavy, kde první polovina byla lehce nezáživná a milostná scéna Misandei se Šedým červem mě přišla zbytečná a nezajímavá, tak se našly skvěle napjaté scény jako možná zbraň na draky, Samwellova léčba Joraha, napětí na Zimohradu, mrazivé setkání Aryi s vlky a návrat Vraního oka a bitvy. Za ně dávám 5 hvězd a s nadšením můžu říct, že začínáme dostávat to po čem jsme prahli. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najviac ma zaujalo stretnutie všetkých pozostalých nepriateľov železného trónu. Už iba chýbal sever a Jon Snow k dokonalosti. Divák by povedal, že táto časť je iba také príjemné ticho pred búrkou, avšak, v posledných minútach sa všetko zvrtne na masaker na mori. Euron nový pán železných ostrovov definitívne ukáže, čo za psychopata sa to v ňom skrýva, a to som si myslel, že bude hrať iba druhé husle rovnako ako železné ostrovy v príbehu, chyba!!! ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama