Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daenerys přichází taktickými chybami o strategické výhody ve hře o Železný trůn. Cersei se s podporou Eurona snaží oslabit její bojeschopnost a psychiku. Jon neudrží své tajemství. Tyrion odvážně, ale neúspěšně usiluje o mír bez očekávaného krveprolití při dobývání King’s Landing. (DavidWark)

Videa (3)

Trailer

Recenze (154)

Jufonka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednotlivý díly seriálů, jejichž série tvoří příběh, hodnotím fakt výjimečně. Vlastně i jednotlový série většinou nehodnotím. Spíš uděluju počet hvězd seriálu jako celku. Ale v tomhle případě si nemůžu pomoct a musím dát špatný hodnocení. Třetí a čtvrtej díl poslední série GoT jsou bohužel absolutní kravina. Mrzí mě to, ale je to tak. Nejsem žádnej zarytej milovník GoT, nečetla jsem knihy atd. Ale tohle je opravdu jak nějakej trapnej blockbuster v kině... Nemá to nic společnýho s předchozíma sériema. A to jsme na to čekali 2 roky. Opravdu mega největší zklamání. Achjo. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Něco mi říká, že mrtvých bude nakonec přeci jen víc než dost. Čtvrtý díl poslední série je v duchu intrikářských "klasických" GoT. Jednotlivci si berou zpět naši pozornost, kopání za sebe nabírá na obrátkách, touha usednout na železný trůn přebíjí důslednou taktiku a neohrožená bestie Cersei drží jisté eso v rukávu. (... osobně jsem docela zvědavá, jestli se jí na tu kobylku nedostane zase ta podivná Arya...) ()

Reklama

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlavním tématem této epizody jsou pochyby o tom, jestli je Daenerys opravdu tím pravým nástupcem trůnu, což krásně vzešlo ve dva skvěle rozhovory Tyriona a Varyse, který je opět ve hře. Události a zvraty byly poměrně pěkné, ale zase s pár nelogickými kiksy. Na druhou stranu je pěkně vidět ta pomalá eskalace šílenství, které se u Daenerys začíná probouzet více a více a ony zmíněné události na tom mají také svůj podíl. Přesto mi stále nejde do hlavy, jak to chtějí tvůrci za ty pouhé dvě epizody vkusně uzavřít. 7,5/10 ()

zdenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U osmé série se u žádné z dosavadních epizod nemůžu vymáčknout. Není to špatné a není to ani dobré. Velice mě mrzí, že u seriálu, který přinesl v celé své historii tolik památných scén, šokujících zvratů a záhadných momentů si v osmé sérii nejsem s to v úterý ráno vybavit nic konkrétního z toho co jsem viděl v pondělí večer. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zabili komornú, parchanti 💩 (a zrejme nám to malo byť ľúto... pretože sme na to 2 roky čakali... ehm). Pretrite si oči: ktorý kokot&piča dal tejto časti 5*, kde sa celú časť len zdvíhajú poháre, je alkoholik! OSTUDA vám! BTW! Winter is coming... zima zrejme odletela na Hawai aj s vašimi HBO money. DEAD OF THRONES a otvárame STARBUCKS! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Tato epizoda se v médiích těšila velké pozornosti kvůli tomu, že se v ní (v čase 14:44) na stole v jeden moment objeví kelímek od Starbucks. Celý internet spekuloval o tom, jak se kelímek v záběru ocitl. HBO se k tomu vyjádřilo tak, že šlo o chybu a že si Daenerys objednala bylinný čaj. Podle Emilie Clark (Daenerys) kelímek na stole nechal herec Conleth Hill (Varys). (Duoscop)

Související novinky

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

17.07.2019

Nominace na ceny Emmy 2019 byly včera oznámeny a kabelovka HBO se po loňském roce, kdy ji Netflix v celkovém počtu nominací předběhl, opět ujímá trůnu. A lví podíl na tom má pochopitelně závěrečná… (více)

Reklama

Reklama