Reklama

Reklama

VOD (1)

Touha po moci i pomstě žene Daenerys proti těm, kteří neuznávají její nárok na Železný trůn. Arya se ocitá v ohni nemilosrdné válečné vřavy v ulicích King´s Landing. Sandor Clegane jde vstříc bratrovražednému souboji. Rodinná pouta Lannisterů pečetí jejich osudy. (DavidWark)

Videa (2)

Trailer

Recenze (266)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět naprosto špičková a dechberoucí filmařina, kterou táhnou nahoru Sapochnik, herci, Djawadi a CGI, ale pocitově mi to přišlo podivným způsobem až tak moc off, že už jsem to nedokázal odignorovat ani já a to jsem byl doposud vůči omílaným výstřelkům ve scénáři poměrně imunní. Ve výsledku jsem si tedy sice užil parádní řež, luxusně budované napětí a klasicky sebejisté herectví, ale přesto odcházím s jistým pocitem neuspokojení, skoro až zklamání. Finální epizoda o výsledném dojmu rozhodne. ()

Zek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nejdřív s jednou balistou dokážou sundat pomalu dva draky a teď jich je tam celej arzenál a ani jednou se netrefí? To mohla rovnou Deanarys zničit celou obranu králova přístaviště už dávno a ne se tam pořád dohadovat. Na tenhle díl jsem se hodně těšil, ale to co jsem viděl bylo jedno velké zklamání. ()

Reklama

italka63 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle bylo skvělé. Řádící mocná královna, které se pod rukama všechno rozpadá a ona zkrátka exploduje, jako kterákoliv jiná žena. Jen má k tomu víc prostředků. Která z nás by občas nezatoužila pronést - dracarys... Jinak nechápu nenávistnou hysterii, co se kolem každého dílu šíří, je to jen seriál, proboha. Pokud se mi něco nelíbí, mám možnost to vypnout. No, těším se na poslední díl, v tom nejlepším slova smyslu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak já fakt nevím, balist jako nasr..., jako hub po dešti a ani jeden zásah? Důvod? Aby mohlo zničení města proběhnout podle pomýleného dua scénáristů? Děj byl zčásti k smíchu a zčásti k pláči. Závěr je za dveřmi, takže tvůrci hýřili úmrtími klíčových postav. Cersei se odmítla vzdát, a tak Královo přístaviště poznalo, zač jsou toho Drážďany, a citlivý divák mohl uronit nějakou tu slzu. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Hejteri pravdepodobne nič nepochopili. Zaujímavé, že väčšinou ide o takých, čo si vždy pozrú nový diel ešte v pondelok ráno hneď ako to je možné, len aby mohli dať odpad alebo jednu hviezdu medzi prvými, aby sa náhodou nestalo, že si ich nikto nevšimne. Proste niečo v štýle som cool, som pózer.... Koho to nebaví nech to nepozerá a basta! Nemám vo zvyku hodnotiť jednotlivé epizódy seriálu, no v tomto prípade mi nedalo a urobil som výnimku. Takto nízke hodnotenie si táto časť nezaslúži. Jediné čo bolo trocha škoda tak to, že som sa nedočkal trocha epickejšej smrti Cercei. Na druhú stranu dalo sa to čakať (kvôli tehotenstvu.... masaker a mučeníčko by už bolo cez čiaru). Inak vyšperkované a vymazlené do posledného detailu - obsažne aj po technickej stránke. A k tomu tá hudba.... no čo poviem, nič seriálovo lepšie tu ešte nebolo. A tento diel je EPIC, krásne to do seba zapadá. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • V 6. sérii (2016) můžeme vidět z Rudé Bašty za Královým přístavištěm kopce, kdežto v tomto díle se za hořícím Královým přístavištěm nenachází nic, jen planina. (Sayko)
  • Emilia Clarke se nechala slyšet, že je znechucena tím, co její postava Daenerys v této epizodě provedla. (Duoscop)

Reklama

Reklama