Reklama

Reklama

Počas dňa je Arthur Poppington iba prostoduchý stavebný robotník, ale v noci si oblieka elastický kostým a brázdi ulice kriminalitou prežratého veľkomesta ako samozvaný strážca práva zvaný Defendor. Nemá žiadne superschopnosti, jeho zbrane pripomínajú skôr inventár kreslených grotesiek pre deti než sofistikované prostriedky pre boj so zločinom. Niet pochýb, že Arthur je psychicky chorý. Ale v skazenom reálnom svete môže byť naozajstným hrdinom iba cvok. V okruhu jeho známych dominujú len dve osoby - psychiatrička a mladá prostitútka, s ktorou sa spriatelil počas nočného pátrania v uliciach. Ale pozor, nepodceňujme nikoho, najmä nie tých, čo majú permamentné nutkanie konať dobro. Čo ak sa napokon stanú skutočnými hrdinami? (TV Wau)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

vBaker

vBaker (hodnocení, recenze)

Wheelcrusher: Stačí aby ses podíval kdo to natočil a na název filmu. Při troše důvtipu ti dojde, že "Canadian Days" je nějaký festival.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

podfuk

podfuk (hodnocení, recenze)

mne vzdycky prisli vsichni superhrdinove retardovany a tenhle film to perfektne vystihuje, genialni!

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

choticky retardovane spracovane... udolsti neposobia seriozne .nahodne spontanne sceny.akoby vsetko pri natacani domyslene.. .. akurat scenar a woody to drzalo pri zivote

JFL

JFL (hodnocení, recenze)

Film bude uvedený na letošním Fresh Film Festu (25. - 29. srpna, Praha) v rámci soutěže celovečerních debutů Fresh Generation.

injoy

injoy (hodnocení, recenze)

film o čem? o mentálovi co si hraje na superhrdinu... ne díky

Sam100

Sam100 (hodnocení, recenze)

Neví někdo z vás jméno písničky, která hrála jako první v titulcích. Díky

Psycho_Bos

Psycho_Bos (hodnocení, recenze)

nevim, čekal sem něco jinýho, myslel sem že je to komedie, ale v půlce sem to musel vypnout jaká to byla nuda :DD

Anatar

Anatar (hodnocení, recenze)

Woody je můj oblíbenec a opět potvrdil své herecké kvality. Ani nevím kam tento film zařadit, hořká komedie nejspíš.. člověk se zasměje, naštve, dokonce se i dojme :) Doporučuju

Filmovie

Filmovie (hodnocení, recenze)

kvůli němu zemřel ten černej policajt,kdyby do všeho nestrkal nos,nebo zůstal ležet na zemi tak by lídra průmyslu i zkorumpovaného fízla postupem času dostali,ale je to jen film : )

Němi

Němi (hodnocení, recenze)

"IMDb: Up 2,400% in popularity this week." :)
Defendor sel rovnou na DVD?

Snowball

Snowball (hodnocení, recenze)

Prave som dopozeral tento uzasny film. Skutocne zatial za tento rok to najzaujimavejsie co som videl. Cakal som hovadinu...skor komediu z toho traileru, ako si asi viaceri mysleli....no ide o tazku dramu, kde Woody predviedol skutocne uzasny vykon, klobuk dole, krasne to zahral.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

ten trailer je geniální, skvela hudba, vsudypritomna deprese a temnota, sarkasmus, parodie, proste super, doufam, ze tak bude vypadat i celej film..

michal 10

michal 10 (hodnocení, recenze)

po 2.traileru si myslím že to může být zábava , a možná i drama, kdyby to bylo v kinech zašel bych na to a Woody Harleson dokázal po zombielandu že ještě umí pobavit

Související novinky

Fresh Film Fest 2010 v Praze

Fresh Film Fest 2010 v Praze

28.07.2010

Letošní sedmý ročník Mezinárodního festivalu debutů a studentských filmů Fresh Film Fest proběhne od 25. do 29. srpna v Praze, kam se přesunul z Karlových Varů. Pětidenní filmová přehlídka se… (více)

Reklama

Reklama