Reklama

Reklama

Saw 3D

  • Česko Saw 7 (více)
Trailer 2

Ústředním motivem filmu SAW 3D je příběh skupiny přeživších, kteří unikli ze spárů šíleného vraha Jigsawa a hledají spásu u svého kolegy Bobbyho Dagena (Seana Patrick Flanery), muže, jehož temná minulost rozpoutá novou vlnu teroru. „V dosavadních dílech Saw jsme ponechávali některá témata otevřená, tento díl ale bude skutečně poslední. Odpovíme v něm na všechny otázky, které si kdy fanoušci položili. V ději se ale budou dobře orientovat i diváci, kteří neviděli předchozí filmy,“ slibuje producent filmu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (664)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ďalšie nechutné, sterilné, hlúpe torture porno. Dávam ale o hviezdičku viac za ten rozkošne uletený záverečný zvrat, kedy sa zjavuje zase ďalšia postava z minulosti, ktorá nečakane ťahala za motúze počas celého času. Strašná škoda, že sa séria berie tak vážne. Mohla to byť zábavná hororová telenovela. ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Takže dámy a pánové, právě jsem se vrátil z kina a chci se s váma podělit o své názory. Zaprvé bych chtěl říct něco o sobě. Já hrozně rád vymýšlím pokračování a Saw pochopitelně není výjimkou. Já jsem tak přemýšlel a snažil se vymyslet co nejodpornější pasti, které by se tam mohli vyskytnout. Zde však tvůrci nezklamali a opravdu se tam 3 navržené pasti objevily, takže za to jim moc děkuji. A teď k filmu. V životě jsem neviděl předvídatelnější film. Já jsem prakticky už od začátku jasně určil kdo zemře a taky se tak stalo. Asi chyba v Matrixu, nebo se napojili na mé mozkové vlny a natočili to podle mě. No, nevim... Další věc je extrémní dávka klišé. Tenhle film jen opakuje to, co už tu bylo 6x v méně očividné formě. Je to asi takhle: Chlap má někoho zachránit, vyslechne pravidla (čeká až do dojetí pásky), snaží se oběť zachránit (sebepoškozením), neuspěje,konec! Maximální krvavé orgie + nulový výsledek = samoúčelnost. Další problém mám s uvěřitelností. Jsem ochoten pominout, že Hoffman už asi zkoupil polovinu garáží a domů ve městě, ale past, kterou přichystá na detektivy ve své pracovně, bych spíš tipoval na dílo Chucka Norrise, než relativně reálné postavy Hoffmana. A to už vůbec nemluvím o závěrečné pasti pro jednu z vedlejších postav. Jestli se chtějí ubírat tvůrci touto cestou, tak v příštím díle nejspíš ona oběť spadne do rakety a vyletí do vesmíru. Konec pro mě nebyl překvapením, protože fanoušci už celou věc dávno rozluštili, takže ani zde kytky nekvetou. PS: Vypadá to, že politologové budou muset do učebnic připsat novou ideologii, protože Kramerismus se už rozšířil na celé spolky lidí. PPS: "Hoffman alias hrdlobod." Kimble to vystihl lépe než já. :-D ()

Reklama

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Kecy, kecy, kecy, střeva, nečekaná pointa a závěrečné titulky. Původní SAW bylo v mnoha ohledech geniální dílko, následované několika vývary, které pak alespoň trochu rozvíjely krvavé univerzum a místy i překvapily hutnou atmosférou. V (konečně!) posledním díle téhle vymaštěné série není ani jedno z toho. 3D efekt je viditelný akorát na logu Lionsgate a i ta rádoby zabíječka často nevinných lidí je k smrti nudná záležitost. Jonah Hex našel svou konkurenci pro ocenění „Nejzbytečnější hovadina roku”. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Už tomu budou tři roky a konečně to vypadá, že jedna série, která měla skončit po druhém (při troše dobré vůle třetím) díle, je doopravdy mrtvá (doufám, že nikoho v Hollywoodu nenapadne skvělá myšlenka na restart či další díl). A proto jsem se odhodlal sehnat si tento poslední díl něčeho, co mělo fenomenální start a proslavilo Jamese Wana a "uzavřít kruh". Saw 3D (titul nejdebilnější název vesmíru má konečně vítěze, představte si nějakého filmového fanouška za dvacet let, který bude chtít vidět tuto sérii, jak si listuje jednotlivými pokračováními a vidí Saw 5, Saw 6 a najednou Saw 3D) je o něco lepší, než jeho předchůdce ale to je stejné pozitivum, jako říct, že je štěstí, že mi amputovali "jenom" levou ruku. Ocenil bych pár pastí a hlavně ten závěrečný zvrat nebyl zas tak nelogický (byť v kontextu to prostě vyzní divně, ale budiž) ale jinak… Ne. Tohle nebude má oblíbená série. Na první, řekněme, tři díly se možná někdy podívám, ale zbytek by zasloužil strávit pár minut s Jigsawem. 40 %. ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsme se dočkali famózního rozuzlení (málem mi z něj ulítla čelist, to vám tedy povím). Psát již po sedmé stejný komentář nemá smysl, proto použiji pouze (lehce poupravenou) větu, jež zazněla v samém závěru, a z níž jsem měla chuť se utopit, upálit a oběsit, ještě předtím bych si však zaplavala ve stříkačkách, vydloubla oko, odstřelila kus hlavy a uřízla obě nohy.;-) "Bez vás by, nesmyslnou brutalitu žeroucí diváci, tohle dílo nikdy nemohlo vzniknout." Dodatek: A heleme se, teď koukám, že bude osmička. Já věděla, že v tom muselo být ještě něco, protože to rozuzlení rozuzlení, které navazovalo na rozuzlení všech rozuzlení z předchozích dílů, bylo stále slabým odvarem oproti rozuzlení, které se teprve chystá.:-)) ()

Galerie (60)

Zajímavosti (26)

  • Vzhledem ke komplikované 3D výrobě byl sedmý díl natočen za 9 týdnů, zatímco předchozím vždy stačilo týdnů 6. (darek kartac)
  • Film byl v Německu zakázán, ale v lednu 2013 byl zákaz zrušen. (Spidey3)
  • Film byl jako první díl z této série uveden také ve 3D. (ČSFD)

Související novinky

Hororoví bubáci ve 3D

Hororoví bubáci ve 3D

30.04.2010

Saw VII, Nezvratný osud 5 a Kruh 3. Všechno ve 3D. Tím bychom to mohli uzavřít – řekněte, kdo potřebuje podrobnější informace? Nebylo by ale fér nařknout horory z poplatnosti trendům. Pokud nějaký… (více)

Reklama

Reklama