Reklama

Reklama

Saw 3D

  • Česko Saw 7 (více)
Trailer 2

Ústředním motivem filmu SAW 3D je příběh skupiny přeživších, kteří unikli ze spárů šíleného vraha Jigsawa a hledají spásu u svého kolegy Bobbyho Dagena (Seana Patrick Flanery), muže, jehož temná minulost rozpoutá novou vlnu teroru. „V dosavadních dílech Saw jsme ponechávali některá témata otevřená, tento díl ale bude skutečně poslední. Odpovíme v něm na všechny otázky, které si kdy fanoušci položili. V ději se ale budou dobře orientovat i diváci, kteří neviděli předchozí filmy,“ slibuje producent filmu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (663)

psy.cho 

všechny recenze uživatele

Film stráca to čaro čo mali prvé diely, a už väčší dôraz sa kladie na vymyslenie brutálnejšieho spôsobu zabitia, ako na zmysluplnejší dej. Film som videl v 2D čiže o pekné efekty v 3D som prišiel ale o čo som neprišiel a čomu dávam 3* sú zaujímavé hry o prežitie. Tvorcovia Saw-u by si už mali povedať GAME OVER. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Saw 7 alebo Saw: Final Chapter mi ako finále moc nepríde. Príbeh moc nestrhne aj keď flashbacky sú znova zaujímavé. Tak isto poteší aj návrat starých postav, obzvlášť Dr. Gordon (Carry Elves). Pasce sú pôsobivé a ako celok to pekne ladí zo sériou, ale finále a celkové rozuzlenie ma až toľko neuzemnilo ako predošlé diely. 55% - 3* ()

Reklama

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Držel jsem se dlouho. Tentokrát už drobné klady z tmavých koutů vyšťourávat nebudu, Saw prostě definitivně upadl držkou do bláta. Řekněme si to na rovinu. První díl za něco stál hlavně proto, že jsme s chlápkama v pasti celou dobu byli. Mohli jsme jim fandit, mohli jsme jim přát chcípnout. Později se z pastiček stávala smutná exhibice zcela zproštěná pocitů (s vyjímkou znechucení), avšak to, co si dovolují tvůrci v "sedmičce", hraničí se zdravým rozumem. Zhovadilá scéna ve výloze sice naznačovala možný humorný podtón, jakmile však přijde na scénu nezničitelný Hoffman (proti němu nic, jeho záporák svoje kouzlo má), je vše ve starých kolejích. Dříve jsem psal, že pokračování série Saw nepřináší nové filmy, pouze více či méně nelogicky updatuje původní děj. Sedmý díl není update, sedmý díl je virus, a tím nenarážím jen na velice komické finále (ano, do děje je zavlečena další již známá osoba), ale i na další nehorázné zestupidnění všeho. Vezměte si děj z prvního dílu a postupně na něj nabalujte všechny zvraty, vrahy a oběti. Ve výsledku dojdete k závěru, že Jigsawův klan už nejspíše vyvraždil či poznamenal půlku průměrného velkoměsta, na pastičky znehodnotil materiál potřebný ke stavbě středně velké fabriky a ještě dokázal bez váhání likvidovat celá policejní komanda, včetně jejich stanic a všech důkazů. Pokud už někde nastala chybička, ukáže se, že byla úmyslná a skrývá další kolotoč podobného rozsahu. Taky máte dojem, že někomu přeskočilo? Ale dobře, řekněme, že tohle všechno prostě patří do jakési "Sawovské" mytologie. Sedmička má každopádně stejně smůlu, jelikož bezzubě recykluje předchozí díly - chlápek jde, nachází kolegy v pastích a na konci ho čeká rádoby rozhřešení. Do toho prostřihy na pátrání a jiné lidičky v jiných pastičkách. Pro fanoušky asi pořád koukatelné, pro všechny ostatní škvár s nepříjemnými gore scénami. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Já už to prostě musel dokoukat......A zase vše špatně, opět se zde jede bez nějakého zajímavého děje a vše se odehrává pouze na efekt. V dnešních filmech již brutalita nedokáže tolik šokovat, nějaké to vypadlé střívko už nezaskočí snad ani předškolního caparta. Vygradovaná pointa je v tomhle "opravdu posledním" díle snad i nezajímavá. Dodnes mi zatrne co svého času provedl na závěr prvního dílu James Wan. Takovýto závěr film vylepší minimálně o 1/4. Tady se nic podobného nekonalo ani omylem. Prostě vše skončilo tam, kde to začlo. PS: Tobin Bell má ve filmu docela příjemnou minutku, kterou stráví na autogramiádě. 45% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Naprosto sterilní, bez nápadu a momentu překvapení. O nějakém završení série se zde nemůže mluvit, však tu za pár let budeme mít další příhody Jigsawa, Hoffmana nebo snad Gordona. Na to vsadim boty. Gore je sice patřičně brutální a vypadá dobře, ale nasadit sedmému filmu téhle nekonečné série trojrozměrný prostor mi přišlo fakt trapný. Jediným překvapením je asi bodycount, který se pohybuje kolem čísla 20. Ne však kvůli smrtícím nastrahám, ale hlavně díky Hoffmanovi, který v závěru ze všeho nejvíc připomíná prvního Terminátora. Skutečně to celé mělo skončit už třetím dílem... ()

Galerie (60)

Zajímavosti (26)

  • Ve filmu se objevil i Chester Bennington, zpěvák skupiny Linkin Park. Ten kvůli své roli Evana absolvoval několik konzultací s učitelem herectví. (JayZak)
  • Film bol zakázaný v Malajzii a Thajsku. (Paldiny)
  • S rozpočtem 17 milionů amerických dolarů se jedná o nejdražší díl série. (mzss1)

Související novinky

Hororoví bubáci ve 3D

Hororoví bubáci ve 3D

30.04.2010

Saw VII, Nezvratný osud 5 a Kruh 3. Všechno ve 3D. Tím bychom to mohli uzavřít – řekněte, kdo potřebuje podrobnější informace? Nebylo by ale fér nařknout horory z poplatnosti trendům. Pokud nějaký… (více)

Reklama

Reklama