Reklama

Reklama

Saw 3D

  • Česko Saw 7 (více)
Trailer 2

Ústředním motivem filmu SAW 3D je příběh skupiny přeživších, kteří unikli ze spárů šíleného vraha Jigsawa a hledají spásu u svého kolegy Bobbyho Dagena (Seana Patrick Flanery), muže, jehož temná minulost rozpoutá novou vlnu teroru. „V dosavadních dílech Saw jsme ponechávali některá témata otevřená, tento díl ale bude skutečně poslední. Odpovíme v něm na všechny otázky, které si kdy fanoušci položili. V ději se ale budou dobře orientovat i diváci, kteří neviděli předchozí filmy,“ slibuje producent filmu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (663)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak sedmému dílu série 3D uškodilo, tvůrci totiž 3D efekty postavily do popředí před vším ostatním. Jako zapřísáhlý fanda celé série musím přiznat, že jsem snad poprvé zklamán. Tenti díl jako by vybočoval ze standartu. Už se v docela překomplikovaném ději ztrácejí i samotní tvůrci. I ty pasti už nejsou takové, jako byly dřív. Další díl, pokud bude, si však zcela jistě nenechám ujít. Jsem zvědav kam to až povede. Přijde mi, že v současné době má SAW méně fanoušků než nepřátel. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Kecy, kecy, kecy, střeva, nečekaná pointa a závěrečné titulky. Původní SAW bylo v mnoha ohledech geniální dílko, následované několika vývary, které pak alespoň trochu rozvíjely krvavé univerzum a místy i překvapily hutnou atmosférou. V (konečně!) posledním díle téhle vymaštěné série není ani jedno z toho. 3D efekt je viditelný akorát na logu Lionsgate a i ta rádoby zabíječka často nevinných lidí je k smrti nudná záležitost. Jonah Hex našel svou konkurenci pro ocenění „Nejzbytečnější hovadina roku”. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Série vyždímaná do poslední kapky libovolné tělní tekutiny. Zmatený scénář se pokouší dát dohromady náhodně posbírané postavy z různých dílů, převrací některé pointy a neničí tak jen závěr šestého filmu, ale občas i atmosféru celé ságy. Slabým kladem je tragický hlavní hrdina Bobby v sympatickém Flaneryho podání, ale tím chvála končí. Na silně otrávené jednohvězdě, což je pro tuhle kdysi sympatickou krvežíznivost smutná ostuda. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

SPOILER: Saw 3D neukáže téměř nic nového, za to se vysvětlí pár věcí a nečekaně je v Jigsawa práci zapletený Gordon, který byl v prvním díle. Saw 3D není nejhorší, ale ani nejlepší. Drobných chyb se pár nalezne, protože pastí je přehnaně moc a pár úplně zbytečných. Pokud by Saw pokračoval takovým stylem a producenti by se snažili o další díl (což podle závěru i vypadá), tak se obávám že se Saw stane ohromná slátanina a obrovská "hovadina". Nejvíc absurdní mi přišel poslední úkol hlavního hrdiny, který mohl podle mého názoru vyřešit jinak. Mrzí mě, že jako zastánce a fanoušek Saw píši spíše negativní komentář, ale bohužel jsem nedostal, to co jsem očekával. V tomto díle vidím největší klad spoustu pastí a délku (rychle uteče a nezačne nudit). Saw 3D nepřekoná 6 díl, fanoušci Saw nebudou zklamaný a kritici si své chyby vždycky najdou. Nakonec se sejdem znova u Saw 8 a příběh začne zase dokola. (Jak u mě jde Saw za sebou od nejlepší po nejhorší -- Saw 1, 2, 6, 5, 3D, 4, 3) ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Sérii Saw mám docela rád, ale tenhle díl je úplně mimo původní sérii. Už úvodní scéna byla totálně mimo a do předchozích dílů moc nezapadala. Souhlasím s uživatelem M.i.k.e. , že konec byl dementní a otevřený pro další díly. Bohužel. Navíc 3D zde vůbec nemělo žádný efekt a do očí mi žádné orgány nelítaly. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (26)

  • Film byl jako první díl z této série uveden také ve 3D. (ČSFD)
  • Film nebyl předem promítán kritikům. (Spidey3)
  • S rozpočtem 17 milionů amerických dolarů se jedná o nejdražší díl série. (mzss1)

Související novinky

Hororoví bubáci ve 3D

Hororoví bubáci ve 3D

30.04.2010

Saw VII, Nezvratný osud 5 a Kruh 3. Všechno ve 3D. Tím bychom to mohli uzavřít – řekněte, kdo potřebuje podrobnější informace? Nebylo by ale fér nařknout horory z poplatnosti trendům. Pokud nějaký… (více)

Reklama

Reklama