Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

Haymar 

všechny recenze uživatele

Uniká mi smysl podobného pořadu na komerční TV! Současná mládež (náctiletí) - kteří sou předpokládám hlavní cilovkou, stejně 99% těhle ptákovinek už dávno zná (neb sou na netu jako doma) a ostatní si ve 22h pustí něco záživnějšího... ale třeba se pletu! Každopádně se nestačím divit, že hošani Kotek s Mádlem už mají i svou vlastní tv-show za zásluhy (není na to přeci jen ještě trochu brzy?!)... Ale co, budiž jim to přáno! ()

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Nebudeme si tu mazat med kolem prdele, Nova stojí za hovno a snad jen kvůli vysoké koncentraci důchodců ji ještě nikdo nezakázal. Ovšem Stahovák je úplně jiná kategorie, Mádl s Kotkem jsou svým dementním humorem opravdu zábavní a poutaví moderátoři, výběr videí z dnes ještě ne tolik známého internetu je vtipný, Lejt najt blok, TOP Five, Dežo, všechno je to opravdová prdel. Geniální lingvista z produkce by si mohl odpustit vysvětlivky slov jako "animák" nebo frází ve stylu OMG! ()

Reklama

sigf07 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jeden díl a raději, než abych se díval na druhý, si vypíchnu oči. Účel mi (v době, kdy má přístup k internetu více méně každý a Youtube! patří mezi 10 nejznámějších webů) uniká. Rovněž sázka na moderátory se nevyplatila, to co se jim dalo tolerovat ve Snowborďácích před zhruba pěti lety, již není možné. Zlaté Neváhej a toč! ()

vrata.zami 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že by to mohlo být i...no jak to říct, abych nevypadal jako debil....třeba i trošinku vtipný, ale kdyby pustili videa za sebou, bylo by to aspoň o hvězdičku lepší, než s těmahle kreténama, který se snaží bejt za každou cenu vtipný. Doufal jsem, že to bude mít třeba na =3 , ale to sem tomu věřil moc. Prostě další propadák, kterej eště ke všemu dali na novu, který z 20 minutovýho pořadu udělají hodinovej. ()

m.a.rtin 

všechny recenze uživatele

V dnešní době si sice zábavná videa na youtube dokáže najít každý, přesto se jedná celkem o zajímavý sestřih toho nejvtipnějšího. Častokrát jsem se zasmál i nahlas, a to se mi u televize moc často nestává. Vtípky moderátorského dua hodnotit nechci a myslím, že zde si přijdou na své možná spíš mladší diváci a divačky. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama