Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank (Rainn Wilson) je obyčejný muž, který nesmírně miluje svoji ženu Sarah (Liv Tyler). Jednoho dne však zjistí, že je mu nevěrná s drogovým dealerem. Proto se rozhodne, že se stane hrdinou jménem The Crimson Bolt a to vše jen kvůli tomu, aby se k němu Sarah vrátila. Překážkou mu není ani to, že nemá žádné schopnosti. Brzy poté se k němu připojí jedna mladá sociopatka jménem Libby (Ellen Page), která pracuje v obchodě, kde prodává komiksy. Její hrdinské jméno je Boltie. (virus10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

Jordan 

všechny recenze uživatele

Nie až také super, ako som čakal po tom, čo poznám ako tak Gunn-a. Ellen Page je veľmi príťažlivá, aj keď jej charakter je vskutku otravný, s hlavným hrdinom som nemal problém sa stotožniť a nekorektnosť celého snímku sa mi páči, dokonca aj humor je miestami celkom "slušný", ale je to akési nevyvážené, ku koncu mierne zmätené . . . ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No moc jsem od toho necekal, ale Super bylo nakonec fakt super a popravde receno, mozna zabavnejsi nez Kick-Ass a zcela urcite zabavnejsi nez Defendor, ke kterejm to ma asi nejbliz. Jinak je to v podstate parodie na superhrdinsky filmy, jenze to cely vypada trochu lacinejs a tim padem vcelku realisticky a hlavne to je cerna komedie a misty dost brutalni. Zadnej komplikovanej pribeh tu nehledejte, obycnej tlustej idiot se po nekolika halucinacich o Jezisovi rozhodne zachranit svoji manzelku od zlyho Bacona, kterej je v ty roli super sympatickej parchant. Vysledek je ten, ze beha v priteplalym cervenym oblecku po meste a rozbiji hasakem lidem drzky. A kazdej spravnej superhrdina ma samozrejme partaka, toho tu obstarala Page, ktera je snad plossi jeste vic nez obvykle, ale v tom tesnym oblecku je docela sexy a navic je jeji postava psychopat, kterej si ty napadeni maximalne uziva, takze u toho neustale rve a sproste nadava. V zaveru samozrejme dojde na trochu epictejsi akci, takze dojde i na nejaky ty vybusniny a pistole a ve vysledku tak neni o mrtvoly, litry krve a rozstrileny nebo rozmlaceny drzky nebo koncetiny nouze. Proste drsnej humor, kterej nesedne kazdymu, ve svejch rolich perektni herci a 90 minut zabava bez hluchejch mist. ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

The Crimson Bolt a Boltie. Asi ta nejšílenější a nejrozdílnější superhrdinská dvojka, kterou znám! Frank - nevýrazný ulízaný a ubrečený chlap, kterýmu drogovej dýler šuká manželku a Libby - sexy (pro mě) prodavačka komiksů, která ujíždí na superhrdinech. Z toho může vzniknout jen pořádná dávka šílenejch scén, který mě fakt bavily! A klobouk dolů...na to, že by to podle mě měla být akční superhrdinská komedie, tak tvůrci s krví a kousky těl opravdu nešetřili. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Co tak koukám tak takovýhlech filmů kdy se obyčejní lidí snaží být superhrdinou začíná být jako šafránu. Nicméně mi to moc nevadí, jednou za čas takovýhle film neuškodí. Co se mi líbilo na tomhle filmu byla taková poměrně slušná realističnost, není to nic kdy se budete popadat za břicho i když to je komedie, ale budete se ušklebovat u hodně scén. Wilsona nemám nějak moc rád a jeho učinkování v Kanclu mi přijde spíše otravné nicméně tahle role mu sedla jako prdel na hrnec. Bacon odvádí svůj kvalitní výkon i když teda mohl dostat více prostoru. Page je poměrně roztomilá, a Tyler je sexy ženská. Je to celkem pohodovej odpočinkovej film s hodně mínusama ale též hodně dobrýma nápadama. Jenom mě trochu zklamalo že jsem si nevšiml Kaufmana na kterýho jsem se těšil. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Gunn až trestuhodně promrhal herecký potenciál a natočil jen průměrný film, který připomíná béčkovou variaci na Kick-Ass. Navíc se viditelně nemohl rozhodnout, zda půjde cestou akčních jatek ala Texaský masakr nebo pohodovou komedií s divácky přívětivou tématikou. Škoda. O to víc se zase těším na druhý díl Kick-Ass. 50% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Po filmu Slimák (2006) a seriálu PG Porn (od r. 2008) se jedná již o třetí spolupráci herce Nathana Filliona a režiséra Jamese Gunna. (Lorge)
  • Gunn pracoval na scénaři už od roku 2002 a v hlavní roli si představoval Johna C. Reillyho. Jeho tehdejší žena Jenna Fischer mu však doporučila kolegu ze seriálu Kancl (od r. 2005) Rainna Wilsona, který byl nakonec ve snímku obsazen. (Brousitch)

Reklama

Reklama