Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté, co přišel o ženu při ošklivé automobilové nehodě, se Luke Gibbon (Držitel Ceny Akademie® Cuba Gooding Jr. - Nejlepší herec ve vedlejší roli za film Jerry Maguire, 1996) probouzí v nemocnici a zjišťuje, že jeho kdysi idylický život se ocitl na pokraji zkázy. S implantovaným smrtícím mikročipem a pod pečlivým dohledem ředitele společnosti Hope Industrie (Val Kilmer) Gibsona neustále sužují zvláštní vize a pronásledují výjevy z minulosti, na které si nepamatuje. Jedinou jeho nadějí na přežití je skupina hackerů, která by mohla vědět, jak zastavit nebezpečnou korporaci dřív, než bude pozdě. Ve vedlejší roli se objevuje Michael Ironside (Terminator Salvation). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (63)

Meteorista 

všechny recenze uživatele

Teda jestli v blízký budoucnosti budem počítače ovládat jen klávesnicí (a není to problém jen tohoto filmu), tak to díky, ale na hlodavce jsem si už zvykl. Ale vždycky mě fascinovalo, jak tam něco datlujou. Na druhou stranu chválím reklamy na místech, na kterých zatím nejsou. Zatím. No a konec vypadal, jakoby to byl pilot k nějakému seriálu. Pokud to bude mít pokračování, přeji mu lepší zpracování. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se odvažoval ke shlédnutí tohoto bijáku, přiznám se, že spojení Gooding a Kilmer ve mě zrovna přesvědčivý dojem z kvality nedělali, ale nakonec zvědavost přemohla. Musím ovšem uznat, že to je scífko slušné, nijak nákladné, přes to udrží v napětí. Co je ovšem rušivé je otřesný dabing Cuby a poslední zpověď, kdy jsem čekal, že na mě vyskočí Batman, či jinej superhrdina. A kterou pak že Vám připomene pohádku závěrečné rozuzlení ,,vyber si,,?Lepší tři ()

Reklama

dr.horrible odpad!

všechny recenze uživatele

Že sú Val a Cuba dávno za zenitom je každému dávno jasné. Že ale klesnú takto hlboko a pokojné béčkové vody, o ktoré sa nikto nezaujíma, vymenia za o dosť plytkejšie céčkové, do akých by sa hanbil vstúpiť aj Steven Segal, to som teda naozaj nečakal. Výsledok? Jedna z najtrápnejších vykrádačských úbohostí posledných rokov. Strašná blbosť a ešte sa celý čas tvári, že má myšlienku. 0% ()

Šakalík odpad!

všechny recenze uživatele

Tak já jsem už jako viděl leccos, ale čeho je moc, toho je hardwired! „Scénář“, jestli se teda tomu tak dá vůbec říkat, tohoto skvostu je tak debilní, že to až prosakuje z televize, efekty žalostné, herecké výkony místy až trapné a vůbec to nezachraňuje ani seagalovsky napuchlý Val Kilmer, ba naopak. Nejúžasnější jsou však scény samotného „hackování“ – u všech filmů s obdobnou tématikou vždycky kroutím hlavou nad tím, jak tam u toho ti hackeři zuřivě mlátí do klávesnice (kdo někdy něco programoval, ví, že takhle se to prostě dělat nedá). Tady to ale ještě povýšili na nový level, pač v Hardwired buší programátoři do klávesnic hned dvou, a to dokonce najednou (!!!), se divím, že zároveň ještě něco neprogramujou prsty u nohou. Na tomhle filmu je prostě úplně všechno špatně. Podle mě NEJHORŠÍ FILM ROKU 2009. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Sice nízkoropočtové sci-fi, ale to bylo Dark City taky. Chytře vymyšlené, proti reklamám vtipně zaměřené, napínavě natočené. Má to hlavu a patu, což se nedá říct ani o mnohých blockbusterech. Je umění podobný film natočit, aby vypadal jako že je brnkačka ho natočit, přitom každý filmař ví, že právě žánrové filmy dobře natočit jde nejhůř. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Objevila se kritika, že na obrázku k DVD je Val Kilmer hubený a krátkovlasý, zatímco ve filmu takto nevypadá. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Kanadě ve městě Langley a jeho okolí. (Terva)
  • Na konci filmu s v malé cameo roli objevuje Lance Henriksena. (Terva)

Reklama

Reklama