foto

Logan Marshall-Green

  • nar. 1.11.1976 (37 let)
    Charleston, Jižní Karolína, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Logan Marsall – Green vyrůstal v Cranstonu, na Rhode Islandu. Rodiče se jmenují Lowry Marshall a Logan Green, oba se věnují divadlu. Má dvojče – bratra Taylora. Jeho matka vyučuje herectví na Brown University. Postgraduálně studoval University of Tennessee, kde také psal pro školní časopis The Daily Beacon. Poté navštěvoval National Theater Institute ve Waterfordu a je také absolventem Tisch School of the Arts v New Yorku.

Miluje divadlo. "Raději budu chudý a hrát, než bohatý a nehrát", řekl v rozhovoru pro Theater Mania. Vystupuje ve Williamstown Theatre Festival, ve hrách Streetscene, The Blue Bird, Xanadu, nebo Bus Stop, podle které byl natočen stejnojmenný snímek s Marilyn Monroe. Hrál také roli Edmunda po boku Kevina Kleina v divadelní hře Král Lear.

Objevil se například v TV seriálech DARK BLUE (2009), BRATRSTVO NEOHROŽENÝCH (2001), nebo 24 HODIN (2001), kde si zahrál v 6 epizodách postavu Richarda Hellera, ale asi nejvíce se do povědomí diváků zapsal jako Trey Atwood ze seriálu O.C. (2003).

Bára "sidda" M.

Herecká filmografie

2014 Black Dog, Red Dog
2013 As I Lay Dying
Cold Comes the Night
2012 Prometheus
2010 Ďábel
2009 Dark Blue (TV seriál)
Nejlepší z Brooklynu
2008 Blue Blood (TV film)
2007 Across the Universe
Traveler (TV seriál)
2005 Alchymie lásky
6. Batalion
2003 O.C. (TV seriál)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)