Reklama

Reklama

Agent v sukni je zpět, ovšem tentokrát má s sebou posilu: svého nevlastního pubertálního syna Trenta (Brandon T. Jackson). Martin Lawrence se vrací jako agent FBI Malcolm Turner a jeho alter-ego Big Momma (Agent v sukni). Trent se stane svědkem vraždy, a tak se oba musejí skrývat v přestrojení – v dívčí škole umění. Se svými novými identitami musejí Big Momma s Charmaine najít vraha dřív, než on najde je. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

tommy187 

všechny recenze uživatele

Tak dlho som sa fakt pri filme nenudil ! Úplná kópia jednotky, len s prídavkom jednej hlavnej postavy. Vtipy sú postavené presne tak isto ako v jednotke, a v podstate celý tento film je ako v jednotke ... Herecké výkony sú nevýrazné, a keď film pozeráte pozorne tak zistíte, že je to celé nezmyselné ... No tak aspoň jedna hviezdička za tie piesne ;). ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

,,Zavržení" celé série. Už bych u toho opravdu nepsal ani to Komedie Tohle je opravdu jenom trapná romantická ,,záplekta" dvou velice nezajímavých herců. Myslel jsem, že to horší než dvojka být nemůže, ale vté byla alespoň ta roztomilá, malinka Moretzová. Tady? Jestli někomu přijde Brandon T. Jackson ,,dobrej", tak je neskutečný magor, hlavně v tomhle filmu. Ne, prostě ne, a jenom málo dělilo tohle od Odpadu. ()

Reklama

Renie42 

všechny recenze uživatele

Jakoby už Velká máma ztrácela ten vtip a šmrnc, co měla v předchozím filmu. Byly scény, při kterých jsem se smála, ale jako zbytek se mi zdál takový nastavovaný. Herec, který hrál Trenta v předchozích dílech nahradil ošklivý a nesympatický kluk a kde je to dítě, které porodila Malcolmova manželka, která taktéž chybí? Ti, kdo dělali tento film, neviděli ty předchozí dva. ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se i těšil, že se aspoň trochu zasměji. A nic. Osobně jsem měl pocit že se dívám na High School Musical, více písní než vtipů. Nejhorší na tom je fakt, že nejvtipnější věc z celého filmu byla hnedle první cca 5min pasáž po titulcích na začátku - a že to nebyla žádná scéna hodná zapamatování. Martin Lawrence jako vždy v pohodě, přesně to co jsem čekal, Jessice Lucas to moc sekne. Ale to je asi tak vše. Na dvojku se ještě dalo docela v pohodě dívat, pokud jste potřebovali vypnout,ale toto už doopravdy nemohu nikomu doporučit. Takže pokud chcete komedii u které se zasmějete, tato to dle mého názoru nebude. Jedna hvězdička, víc si to doopravdy nezaslouží.. (Viděno 11.7.2011) ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Mno, chápu, že tvůrci museli zase pokročit o něco dál a vymyslet zase něco navíc - bohužel Brandon T. Jackson mi příliš nesednul (jako herec) a jeho scény patřily k tomu slabšímu, stejně tak i jeho love story a změna osobnosti. Martin Lawrence tím pádem už nedostal tolik prostoru a tím také celý film upadal. Kurtis Kool - postava Faizona Lova, obstarala největší zábavu z celého filmu. Film samotný za 1* + druhá * za kočičky a Faizona. Závěrečný video Lyrical Miracle je super. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Když studentky cvičí balet, hraje jim při tom písnička „Maniac“ od Michaela Sembella. (Zix.)
  • Martin Lawrence byl nominován na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herečka, Ken Jeong v kategorii nejhorší herec a Brandon T. Jackson „bojoval“ o cenu pro nejhorší vedlejší herečku. (Ded@M@tes)

Reklama

Reklama