Reklama

Reklama

Agent v sukni je zpět, ovšem tentokrát má s sebou posilu: svého nevlastního pubertálního syna Trenta (Brandon T. Jackson). Martin Lawrence se vrací jako agent FBI Malcolm Turner a jeho alter-ego Big Momma (Agent v sukni). Trent se stane svědkem vraždy, a tak se oba musejí skrývat v přestrojení – v dívčí škole umění. Se svými novými identitami musejí Big Momma s Charmaine najít vraha dřív, než on najde je. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

stoRmjE

stoRmjE (hodnocení, recenze)

Už to videl nekdo v dabingu? Je to naprosto otřesný, absolutně nehodící se dubing postav.. A uz jsem zkousel vice dvd ripu a pripada mi ze zvuk je o par desetin posunuty..

na příspěvěk reagoval ArtyWWE

roning85

roning85 (hodnocení, recenze)

Film vysiel v kvalite TS, z toho filmu som nemohol... proste dobry film teda komedia.

HUMOOOO

HUMOOOO (hodnocení, recenze)

tak Lawrence nie je žiadna vyhasínajúca hviezda. ved len tento rok natočil super komédiu Horší než smrt a okrem toho má kopec dalších super filmov. Filmy čo sa mi s ním páčili:Bad boys 1,2,Čierny rytier,Horší než smrt,Agent v sukni 1,2,Divé svine,College Road Trip, Policajti na baterky,Modrý blesk,Není co ztratit, Bumerang. a plánujem pozrieť Vítej doma,Späť v hre,Co horšího se muže stát

Reverger

Reverger (hodnocení, recenze)

To snad né! Jednička byla super , dvojka už ztratila na drzém humoru a od jedničky se celkem vzdálila, ale že bude trojka? A nejen že do ringu vstoupí dnes už vyhasínající hvězda Lawrence, ale i jeho dospělej synek? Tak to se určo povede, jeden na utáhnutí už tak předem budoucí kraviny nestačí, tak to do úplnejch sraček dotlačí dva...

Laxik

Laxik (hodnocení, recenze)

Když se řekne černý humor, jsou dvě možnosti vyložení. Za prvé něco vtipného, co se dotýká smrti, a za druhé něco trapného, kde hrají černoši převlečení za černošky. Tohle je bohužel ta druhá možnost.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama