Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém táboře uprchlíků nedaleko Atlanty přežívá spolu s Rickovým synem Carlem (Chandler Riggs) i jeho manželka Lori (Sarah Wayne Callies) se svým novým partnerem Shanem Walshem (Jon Bernthal). Mezitím pomáhá Rickovi z prekérní situace v atlantských ulicích Glenn Rhee (Steven Yeun), jenž ho odvádí na relativně bezpečné místo, Ricka tam však nečeká příliš vřelé přijetí. Ukazuje se, že jde o zásobovací skupinu pro uprchlický tábor za městem, která je nyní díky Rickově záchraně obklíčena nemrtvými v obchodním domě. Rick přichází s extrémní formou kamufláže a vzápětí i se způsobem, jak z města uniknout, za sebou však zanechávají Merla Dixona (Michael Rooker). (Necrotongue)

(více)

Zajímavosti (6)

  • Stavebná spoločnosť, ktorej Rick (Andrew Lincoln) a Glenn (Steven Yeun) ukradnú nákladné auto, aby dostali ostatných preživších z Atlanty, sa volá "Ferenc Builders". Ferenc je rodné krstné meno tvorcu seriálu a scenáristu Franka Darabonta. (molcan2)
  • Legendárny pesničkár Craig Wilde si zahral zombie. Je to už po štvrtýkrát, čo si zahral zombie bez nároku na honorár. (molcan2)
  • Daryl Dixon (Norman Reedus) je postava vytvorená špeciálne pre tento seriál. V komiksovej predlohe sa neobjavuje. (molcan2)
  • Počas natáčania tejto epizódy, keď Merle Dixon (Michael Rooker) strieľa zo strechy obchodného domu, zavolali jednotku S.W.A.T. z Atlanty, pretože ľudia si mysleli, že je ostreľovač. (molcan2)
  • V tejto epizóde trochu kontroverzne vidíme zombie, ktorý pomocou kameňa rozbije sklenené dvere a dokáže preliezť aj drôtený plot (zatiaľ čo v pilotnej epizóde sa jeden pokúsil otvoriť dvere). So zmenou showrunnerov v nasledujúcich sezónach sa "chodci" stali tradične inertnejšími a nie sú schopní takýchto myšlienkových akcií. (molcan2)

Reklama

Reklama