Reklama

Reklama

Živí mrtví - Série 3

(série)
USA, (2012–2013), 11 h 28 min (Minutáž: 43 min)

Tvůrci:

Frank Darabont

Předloha:

Robert Kirkman (komiks), Tony Moore (komiks) (více)

Kamera:

Rohn Schmidt

Hudba:

Bear McCreary
(další profese)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Seriál se svou třetí řadou vrací k Rickově skupině v době, kdy se po prožité zimě přesunuje z místa na místo při hledání životně důležitých zásob a při snaze vyhnout se tlupám nemrtvých. Při jednom z přesunů se skupině podaří objevit relativně bezpečné místo, jež by mohla využít jako stálou základnu, záhy se však ukáže, že nemrtví jsou pouze jedním z mnoha nebezpečí, která na členy skupiny neustále číhají, takže můžeme i nadále očekávat neustávající boj o přežití navzdory všemu, co svět postihlo po apokalyptické pandemii. (Necrotongue)

(více)

Recenze (52)

Hellknight12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria je prvá z dlhších, keďže má 16 časti. Na úvod chcem povedať, že postavu Guvernéra nemám v obľube ale nie v každej časti. Sú tu časti, kde proste mi to príde zbytočne natiahnuté a dej alebo charaktery sa posunie o malý krok. Aj to len vďaka Guvernérovi, ktorý mi príde zbytočne naťahovaná postava, hlavne, čo sa týka charakteru postavy a ďalšia vec je, že Andrea mi miestami príde ako slepá a nič nezažila. Pričom som s ňou v podstate nemal problém až na niekoľko častí v tejto sérii. Prešla si tým, čím si prešla a predsa sa v niektorých momentoch správa ako totálne vygumovanä a potom ako to už prekukne tak ide starú dobrú Andreu ak nie ešte lepšiu. Celkom by ma zaujímalo koho napadlo takto spotvoriť jej postavu?   Celkovo Woodbery mi príde, že z polovice času sa tam nič nedeje. Sériu môžem odporučiť každému kto má rád The Walking Dead. Celkové hodnotenie za mňa je 90%. ()

vojtaz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez vyhozeného režiséra, scénáristy a "otce" toho všeho - Franka Darabonta, už to prostě není ono... Atmosféra prvních dvou sérií je ta tam a začíná se vařit z vody, kdyby 3. série měla polovinu dílů, vůbec nic by se nestalo, naopak by to bylo kuprospěchu, šlo z toho udělat určitě více, ale stále to není špatné (70%) ()

Reklama

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série nás přesune z farmy do věznice. Serie je plná zvratů, zombíků a především akce. Zatim se jedná o nejakčnější sérii. Je to tím, že se poprvé objevila konkurenční frakce s dementem v čele. Tímto jde zombie apo lehce do pozadí, jelikož je část akce nahrazená právě přestřelkami apod. V tomhle případě mě to nijak nevadilo, protože tvůrci našli balanc někde mezi bojem s mrtvými a živými lidmi. Atmosférou je tato série napěchovaná a servíruje nám taky opravdu drsné emoce. Vychválit musím především začátek, protože rozjezd byl naprosto famózní a ty první epizody třetí série to byla krutá nálož. Závěr v celku taky skvělý. Zkrátka velmi povedená série. ()

Toka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| 3. série – 90% Důležitost a strach ze zombie pomalu ustupujue a dává větší prostor pro intriky a šarvátky mezi lidmi. Stejně tak se zpomalil samotný vývoj postav - snad s výjimkou Ricka. Alespoň jsme dostali o to zajímavější nové postavy. Michonne je pro mě taková charakterní třešnička na dortu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada seriálu mě trochu otravovala a nudila dlouhými debatami, které nic neřešily a bezcílným pobíháním po lese, třetí série mě překvapila velice příjemně, děj měl daleko lepší spád a nedělo se nic, co by příběh zbytečně brzdilo, vyjímku představuje nešťastná dvanáctá epizoda, která neměla pro vývoj příběhu žádný význam. Oceňuji, že se tvůrci i nadále nebojí obětovat i některou z důležitých postav, děj je tak mnohem přesvědčivější. ()

Galerie (586)

Zajímavosti (86)

  • Scott Wilson (Hershel) přiznal, že při natáčení scén na začátku 3. série, kdy je v bezvědomí, často usínal. (TwoFace)
  • Bojová scéna vo Woodbury sa natáčala cez noc a herci si kaskadérske kúsky robili sami. (molcan2)

Reklama

Reklama