foto

Greg Nicotero

  • nar. 15.3.1963 (57 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Untitled: The Walking Dead Movie
2014 Galyntine
2010 The United Monster Talent Agency

TV seriály

2019 Creepshow (TV seriál)
Bad Wolf Down / The Finger (E02)
Gray Matter / The House of the Head (E01)
Živí mrtví (TV seriál)
We Are the End of the World (S10E02)
Lines We Cross (S10E01)
The Storm (S09E16)
další epizody (4)
2018 Živí mrtví (TV seriál)
What Comes After (S09E05)
A New Beginning (S09E01)
Hněv (S08E16)
další epizody (5)
2017 Živí mrtví (TV seriál)
Zrůdy (S08E03)
Milosrdenství (S08E01)
První den zbytku života (S07E16)
další epizody (5)
2016 Živí mrtví (TV seriál)
Studna (S07E02)
Jednoho dne už nebudete (S07E01)
2015 Živí mrtví (TV seriál)
Poslední den na Zemi (S06E16)
Ještě není zítra (S06E12)
Není úniku (S06E09)
další epizody (5)
2014 Živí mrtví (TV seriál)
Pamatuj (S05E12)
Vzpomínky (S05E09)
Porážka (S05E01)
další epizody (5)
2013 Živí mrtví (TV seriál)
Třicet dnů bez nehody (S04E01)
Život plný utrpení (S03E15)
Nejsem Jidáš (S03E11)
2012 Živí mrtví (TV seriál)
Stačí jen říct (S03E05)
Jeden rozhněvaný muž (S02E11)
2011 The Walking Dead: Webisodes (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Captive State
2010 Piraňa 3D
2009 Hanebný pancharti
2008 Gingerdead Man 2: Passion of the Crust
2007 Deník mrtvých
2006 Cemetery Gates
Hory mají oči
2005 Prokletí
Země mrtvých
2004 Comic Book: The Movie
1999 Dům hrůzy
1996 Od soumraku do úsvitu
1995 The Demolitionist
1993 Body Bags: Historky z márnice (TV film)
1989 Halloween 5
Narušitel
1986 Noc husí kůže
1985 Den mrtvých

TV seriály

2016 Živí mrtví (TV seriál)
Zazpívej (S07E07)
2015 Živí mrtví (TV seriál)
Díky (S06E03)
2013 Živí mrtví (TV seriál)
Král sebevrahů (S03E09)
2011 The Walking Dead: Webisodes (TV seriál)
2010 Živí mrtví (TV seriál)
Rukojmí (S01E04)
Krátké shledání (S01E03)

Dokumentární

2019 In Search of Darkness
Making Apes: The Artists Who Changed Film
2018 Eli Roth: Historie hororu (TV seriál)
Duchové (S01E07)
Upíři (S01E06)
Killer Creatures (S01E05)
další epizody (7)
2016 Kong: Long Live the King
Le Complexe de Frankenstein
2015 Smoke and Mirrors: The Story of Tom Savini
2014 Doc of the Dead
Inside the Walking Dead: Walker University (TV film)
2013 Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th
2012 Beast Wishes
Tarantino XX - 20 Years of Filmmaking
2011 Nightmare Factory
Splat Pack, The
Swallowed Souls: The Making of Evil Dead II
2009 Monsterland (TV film)
2007 One by One We Will Take You: The Untold Saga of the Evil Dead
2006 Miracles and Mystery: Creating 'The Green Mile'
Surviving the Hills: Making of 'The Hills Have Eyes'
2005 'Reservoir Dogs' Revisited (TV film)
2004 Good, the Bad & the Bloody: Inside KNB EFX, The
John Carpenter: Fear Is Just the Beginning... The Man and His Movies
2003 The Many Days of 'Day of the Dead'
2000 Hollywood míří do pekel (TV film)

Host

TV pořady

2016 Geeking Out (TV pořad)
2011 Talking Dead (TV pořad)
2003 Bořiči mýtů (TV pořad)

Fanoušci tvůrce