Reklama

Reklama

Živí mrtví - Série 7

(série)
Trailer 1
USA, (2016–2017), 12 h 44 min (Minutáž: 44–62 min)

Předloha:

Robert Kirkman (komiks), Tony Moore (komiks) (více)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Andrew Lincoln, Lauren Cohan, Steven Yeun, Michael Cudlitz, Norman Reedus, Chandler Riggs, Danai Gurira, Melissa McBride, Christian Serratos (více)
(další profese)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Rick a spol. byli příliš sebejistí. Teď bezmocně klečí na kolenou a čekají, kdo zemře. Nepřátelští Spasitelé mají výhodu několikanásobně větší přesily. Negan, který je vede, už se rozhodl, koho ubije k smrti hrozivou baseballovou pálkou omotanou ostnatým drátem. Začíná nová kapitola příběhu o Živých mrtvých. Hrdinové se musí vypořádat s další těžkou ztrátou i tím, že teď slouží krutým Spasitelům. Jak se k tomu postaví? Přestože jsou zlomení, v okolním světě objevují nečekaná překvapení. Napětí postupně roste. Připravuje se povstání? (TV Prima Cool)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (49)

vurhor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá série The Walking Dead pravděpodobně vejde do mého podvědomí jako jedna z nejdepresivnějších sérii všech dob. Však kdo by se tomu po onom vynikajícím, ale opravdu krutým prvním díle divil, hmm? Osobně celou sérii chápu jako takovou velkou expozici a build up. Objevují se nové postavy a komunity, které nám musí být nejdřív náležitě představeny, přičemž teprve potom (8. série) se s nimi bude důkladněji pracovat. Proto ty stížnosti, že se jedná o pomalou a utahanou sérii, jsou asi pravdivé, nicméně v rámci oné expozice podle mého naprosto pochopitelné. Nedá se však říct, že by to bylo nudné, na scéně je zde totiž nový velký záporák, který má styl a charisma jak blázen. A byť je to strašná zrůda, rozhodně s ním není nuda. Každopádně Walking Dead dodnes zůstávají jedním z nejchytřeji napsaných seriálů současnosti, a byť už se delší dobu obávám o jeho budoucnost, furt si v rámci atmosféry, napětí a chytlavosti drží skvělou lajnu. A vzhledem k poslednímu dílu 7. série očekávám příště pěknou dávku husin! ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po minulé sérii, která mě spíš zklamala a nudila, přišla velká změna. V první řadě zmíním záporáka, který je prostě skvělý a nešlo si ho i přes jeho nejsvinštější charakter za celé TWD vůbec neoblíbit. Zbytek obstarala opět hromada napětí, v první polovině i beznaděj, a samozřejmě zajímavé zvraty. Jen tu byla opět spousta protahovaných proslovů a ne každý díl bych hodnotil úplně na jedničku. I tak, jsem ohromně spokojen, i když vím, že se další sezóny dočkám až hodně za dlouho. 90% ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá sezóna mi jasně dokázala, že to jde se seriálem hodně z kopce. Všechno, co mě bavilo na výborné první řadě je pryč, ději chybí dynamika, všechno se utápí v neustálém filosofování, logika si bere až příliš často kuřáckou pauzu, scénáristé mnohdy popírají sami sebe, kvůli tomu přestávají platit pravidla pro nemrtvé, která sami nastavili, a příběh se tak zvolna mění ve frašku. Negan, nadějná nová postava, se chová naprosto stereotypně, po dvou epizodách už nemůže přinést nic nového a Rick je zralý na to, aby ho někdo vyvedl za barák a zkrátil mu utrpení. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi ťažká séria... Mno, strelecké súboje tvorcom TWD absolútne nejdú. Tam sa všetci tí štatisti pohybujú ako polená čakajúce na pokyny z amplióna. My, ako decká, ked sme valili vojnu panelák proti paneláku, sme mali hustejšie akcie. Tiež dať kecy o živote do huby Morganovi nebola zrovna dvakrát výhra rovnako, ako urobiť z modelky Rosity odborníčku na combat systém a výbušniny. To už podľa jej hlasu ľahko odhadnúť, že je tak trochu priposraná pipka. Bol to veľký boj až vlastne po 9. epizódu, kde sa konečne uvoľnilo napätie a vystrelilo trochu pary z pod pokrývky, inak mi išlo hlavu utrhnúť.Postavy sa totiž chovajú, ako neuveriteľní idiotia toporné herectvo im na obľube veru nepridáva. Ale musím priznať, že ten, kto písal scenár , tak má fuckt nervy z olova! ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá řada začíná jako artové a konverzační cvičení. Pak následuje rozdělení na pět (???!!!) dějových linek (Daril, Carol, Maggie, Tara a zbytek) a nastává nuda. Ale BRUTÁLNÍ. Kecání, kecání, hra na napětí, kecání... každé lince se věnuje epizoda a i když se některé nakonec spojí, nic to neřeší. Všude se žvaní (každá linka totiž potřebuje prohloubit drama). O zombie prakticky nezavadíte (10-15% děje max).Takový sešup jsem od série prostě nečekal :( ()

Galerie (427)

Zajímavosti (21)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (BaBca_)
  • Naběračka, kterou má Maggie (Lauren Cohan) v ruce, se najednou změní na vařečku. (Duoscop)

Reklama

Reklama