foto

Lauren Cohan

  • nar. 7.1.1982 (37 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA

Biografie

Lauren se narodila 30. listopadu 1982 ve Phiadelphii, Pensylvánii, ale vyrůstala v Cherry Hill, New Yersey. Vystudovala University of Winchester, kde studovala drama a anglickou literaturu. V současné době dělí svůj čas mezi Londýn a Los Angeles.

Ucházela se o roli démonky Ruby v LOVCÍCH DUCHŮ. Roli nakonec dostala Katie Cassidy, ale Lauren tvůrcům zůstala v hledáčku a obsadili jí do role Bely Talbot, zlodějky, která zkříží plány ústřední dvojici.

Objevila se i v několika jiných seriálech jako NA DOŽIVOTÍ, MODERN FAMILY, ODLOŽENÉ PŘÍPADY nebo CSI: NEW YORK. Větší role, shodně po pěti epizodách, dostala v seriálech CHUCK a UPÍŘÍ DENÍKY. V roce 2011 se objevila ve druhé řadě seriálu WALKING DEAD.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2018 22. míle
2017 All Eyez on Me
The Robot Chicken Walking Dead Special: Look Who's Walking (TV film)
2016 Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti
The Boy
2014 Na dosah
2011 Heavenly (TV film)
2010 Rallye smrti 2
Young Alexander the Great
2008 Float
2006 Sexy párty 2
2005 Casanova

TV seriály

2019 Whiskey Cavalier (TV seriál)
Czech Mate (E13)
Two of a Kind (E12)
College Confidential (E11)
další epizody (13)
2018 Živí mrtví (TV seriál)
What Comes After (S09E05)
The Obliged (S09E04)
Warning Signs (S09E03)
další epizody (11)
2017 Živí mrtví (TV seriál)
Jak to musí být (S08E08)
Král, Vdova a Rick (S08E06)
Zrůdy (S08E03)
další epizody (9)
2016 The Mindy Project (TV seriál)
Baby Got Backslide (S04E19)
Bernardo & Anita (S04E18)
Živí mrtví (TV seriál)
Srdce bijí dál (S07E08)
Ranaři (S07E05)
Jednoho dne už nebudete (S07E01)
2015 Živí mrtví (TV seriál)
Poslední den na Zemi (S06E16)
Na východ (S06E15)
Na jedné lodi (S06E13)
další epizody (15)
2014 Živí mrtví (TV seriál)
Večírek (S05E13)
Pamatuj (S05E12)
Nedůvěřuj a prověřuj (S05E11)
další epizody (16)
2013 Tim and Eric's Bedtime Stories (TV seriál)
Živí mrtví (TV seriál)
Není cesty zpátky (S04E08)
Přítěž (S04E07)
Konečné stadium (S04E05)
další epizody (15)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Legitimate Rape (S14E18)
2012 Živí mrtví (TV seriál)
Zrozeni k bolesti (S03E08)
Když mrtví klepou na dveře (S03E07)
Štvanice (S03E06)
další epizody (14)
Upíří deníky (TV seriál)
Heart of Darkness (S03E19)
2011 Živí mrtví (TV seriál)
Stodola (S02E07)
Tajemství (S02E06)
Chupacabra (S02E05)
další epizody (6)
Upíří deníky (TV seriál)
The Descent (S02E12)
Chuck (TV seriál)
Chuck a nervák (S04E24)
Chuck a poslední detaily (S04E23)
Chuck a Volkoffovi (S04E20)
další epizody (5)
2010 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Život offline (S02E05)
Upíří deníky (TV seriál)
By the Light of the Moon (S02E11)
The Sacrifice (S02E10)
Katerina (S02E09)
další epizody (4)
Kriminálka New York (TV seriál)
Vlajka na půl žerdi (S06E13)
Odložené případy (TV seriál)
Osudový pád (S07E16)
2009 Archer (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Dvě různé zbraně (S02E20)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
Valentine (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Time Is on My Side (S03E15)
Jus in Bello (S03E12)
Dream a Little Dream of Me (S03E10)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
Fresh Blood (S03E07)
Red Sky at Morning (S03E06)
Bad Day at Black Rock (S03E03)

Dokumentární

2017 The Walking Dead: Behind the Dead (TV film)

Host

TV pořady

2016 2016 Billboard Music Awards (TV pořad)
2015 Bitva playbacků (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 2014 American Music Awards (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(149)