foto

Lauren Cohan

  • nar. 7.1.1982 (35 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Lauren se narodila 30. listopadu 1982 ve Phiadelphii, Pensylvánii, ale vyrůstala v Cherry Hill, New Yersey. Vystudovala University of Winchester, kde studovala drama a anglickou literaturu. V současné době dělí svůj čas mezi Londýn a Los Angeles.

Ucházela se o roli démonky Ruby v LOVCÍCH DUCHŮ. Roli nakonec dostala Katie Cassidy, ale Lauren tvůrcům zůstala v hledáčku a obsadili jí do role Bely Talbot, zlodějky, která zkříží plány ústřední dvojici.

Objevila se i v několika jiných seriálech jako NA DOŽIVOTÍ, MODERN FAMILY, ODLOŽENÉ PŘÍPADY nebo CSI: NEW YORK. Větší role, shodně po pěti epizodách, dostala v seriálech CHUCK a UPÍŘÍ DENÍKY. V roce 2011 se objevila ve druhé řadě seriálu WALKING DEAD.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2017 All Eyez on Me
2016 Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti
The Boy
2014 Na dosah
2011 Heavenly (TV film)
2010 Rallye smrti 2
Young Alexander the Great
2008 Float
2006 Sexy párty 2
2005 Casanova

TV seriály

2017 Živí mrtví (TV seriál)
Mercy (S08E01)
První den zbytku života (S07E16)
Co je třeba (S07E15)
další epizody (5)
2016 Živí mrtví (TV seriál)
Srdce bijí dál (S07E08)
Ranaři (S07E05)
Jednoho dne už nebudete (S07E01)
2015 Živí mrtví (TV seriál)
Poslední den na Zemi (S06E16)
Na východ (S06E15)
Na jedné lodi (S06E13)
další epizody (15)
2014 Živí mrtví (TV seriál)
Večírek (S05E13)
Pamatuj (S05E12)
Nedůvěřuj a prověřuj (S05E11)
další epizody (16)
2013 Tim and Eric's Bedtime Stories (TV seriál)
Živí mrtví (TV seriál)
Není cesty zpátky (S04E08)
Přítěž (S04E07)
Konečné stadium (S04E05)
další epizody (15)
2012 The Mindy Project (TV seriál)
Živí mrtví (TV seriál)
Zrozeni k bolesti (S03E08)
Když mrtví klepou na dveře (S03E07)
Štvanice (S03E06)
další epizody (14)
Upíří deníky (TV seriál)
Heart of Darkness (S03E19)
2011 Živí mrtví (TV seriál)
Stodola (S02E07)
Tajemství (S02E06)
Chupacabra (S02E05)
další epizody (6)
Upíří deníky (TV seriál)
The Descent (S02E12)
Chuck (TV seriál)
Chuck a nervák (S04E24)
Chuck a poslední detaily (S04E23)
Chuck a Volkoffovi (S04E20)
další epizody (5)
2010 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Život offline (S02E05)
Upíří deníky (TV seriál)
By the Light of the Moon (S02E11)
The Sacrifice (S02E10)
Katerina (S02E09)
další epizody (4)
Odložené případy (TV seriál)
Osudový pád (S07E16)
2009 Archer (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Dvě různé zbraně (S02E20)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
Valentine (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Time Is on My Side (S03E15)
Jus in Bello (S03E12)
Dream a Little Dream of Me (S03E10)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
Fresh Blood (S03E07)
Red Sky at Morning (S03E06)
Bad Day at Black Rock (S03E03)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)

TV pořady

2016 2016 Billboard Music Awards (TV pořad)
2015 Bitva playbacků (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 2014 American Music Awards (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace