Reklama

Reklama

Lidský terč

(seriál)
Ukázka z filmu
USA, (2010–2011), 18 h 1 min (Minutáž: 42–44 min)

Předloha:

Len Wein (komiks)

Hrají:

Mark Valley, Chi McBride, Jackie Earle Haley, Hiro Kanagawa, Danny Glover, Alex Fernandez, Claire Smithies, Donny Lucas, Autumn Reeser, Emmanuelle Vaugier (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(25)

Společníci Chance a Winston mají uchránit významnou manažerku, která je designérkou projektu superrychlého vlaku a v poslední době se ji kdosi snaží zabít. Další vražedné útoky pachatel provede při slavnostní otevírací jízdě vlaku... Mark Valley jako bezpečnostní poradce, který se nebojí riskovat pro svého klienta i život. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (38)

jasiska 

všechny recenze uživatele

V prvej sérii bol Human Target celkom slušný ale ničím výnimočný akčný seriál. Hoci načrtli zaujímavé prostredie a mytologickú líniu, postavy som si ešte veľmi neobľúbila. Jedným z dôvodov bolo aj to, že im chýbala hlavná ženská postava. To v druhej sérii napravili hneď dvomi hrdinkami a mytológiu ešte viac prehĺbili a musím uznať, že tým sa stal HT výborným seriálom. Má aj príjemný humor a od istého bodu sa mi aj Mark Valley zdá byť strašný fešák. Dúfam, že FOX objedná aj tretiu sériu. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Ne až tak známý seriál podle komiksů od DC. Nevím, nakolik je věrný předloze, ale já ho mám docela rád. Díly jsou sice občas dost podobné, ale vždycky se najde něco, proč si je užít. Postavy jsou dobré a každá něčím vyčnívá, hlavně Gerrera si musí člověk oblíbit. A pak má seriál skvělou znělku. 70 % ()

Reklama

miguel_111 

všechny recenze uživatele

Christopher Chance (Mark Valley) je špecialista, osobný strážca, akčný hrdina v jednom, ktorý svojich klientov chráni tým, že sa infiltruje do prostredia v ktorom pôsobia, vyhľadá problém a následne ho eliminuje. Hlavný predstaviteľ je taký mix Jamesa Bonda / Johna McClana / Jasona Bourna či Indiana Jonesa. Chi McBride ako Laverne Winston "večný frfloš" pre mňa nie je kto vie aký známy herec poznám ho jedine s pôsobenie v seriály Pushing Daisies, kde stvárnil podobnú rolu ako hraje v tomto seriáli a Jackie Earle Haley ako Guerrero je akýsi temný článok tímu. Celkovo sa mi tento seriál pozdáva lebo to má príjemný nádych akčností, výbušnosti, sympatické obsadenie hlavne čo sa hlavného protagonistu týka, pekné ženské, zaujímavé zápletky v jednotlivých dieloch, ale aj patričnú štipku humoru. McG je veľmi dobrý seriálový producent a jeho cítiť v každej časti. Dúfam, že kvalita v druhej sérií nepôjde smerom dole. Pre mňa 70% ()

Parm1 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála akčních / krimi seriálů, kde neumíráte napětím, jak to všechno dopadne, ale skvěle se bavíte, protože všechno je akční pohoda. Škoda, že zatím jen jedna série a ještě s otevřeným koncem. Myslím, že kdyby někdy od půlky se začala řešit Chanceova minulost a děj na sebe navazoval (já to tak čekal) tak by to bylo i na plný počet, takhle ale jen 85% ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tým sympatické partičky kolem operátora Winstona, tedy Christoper Chance a postrach podsvětí malý velký muž Guerrero improvizují každý den. S problematikou si dovedou poradit hravě a snadno. Seriál opravdu pozvolna odkrývá osudy hlavního týmu, který se druhou serií rozroste o dvě krasavice. Jejich osudy budeme také rozplétat. Vše plyne volně, neboť se klade důraz především na akci, která je jak vystřižená ze všech Mission Impossible. K tomu kopec srandy a je zaděláno na nejoblíbenější seriál každého správného kluka, jehož srdce bije pro dobrodružství a napětí. Ti, co seriálu napálili odpad nebo jednohvězdu museli seriál zahlédnou snad jen tak poočku během chaotických příprav na Prague Pride. Také nechápu, proč tam nahoře v té manažérské kukani veleslavného filmového studia vůbec zvažovali, zda se bude vůbec točit druhá sezona... televize je zaplavena stupiditami od rána do večera a takové svižné dílko chtějí zadupat do země? Human Target naštěstí osud FireFly, Drive nebo Invasion nečeká. Zajímalo by mě, který číman tento seriál zachránil. Rád bych mu dal věnec buřtů kolem krku. ()

Galerie (136)

Zajímavosti (3)

  • Seriál na základě DC komiksové postavy, kterou vytvořil Len Wein a Carmine Infantino. (ČSFD)
  • Ačkoliv se hlavní děj odehrává v Bruselu, je v epizodě na chvíli vyobrazena Nerudova ulice v Praze. (Leopard105)
  • Christoper Chance (Mark Valley) během bitek předvádí brazilské Jui-Jitsu. Základy choreografie jsou sestavy z MMA prvků. (Ouwen)

Reklama

Reklama