foto

Mark Valley

  • nar. 24.12.1964 (55 let)
    Ogdensburg, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Záhady Emmy Fieldingové: Trpčí než smrt (TV film)
2018 Another Time
2017 Gun Shy - Hrdina náhodou
Signed, Sealed, Delivered: Higher Ground (TV film)
2015 Signed, Sealed, Delivered: The Impossible Dream (TV film)
Ztracený kluk
2012 Unesená
2011 Hot Dudes with Kittens
2007 Shrek Třetí
2000 Jericho
Milenky v akci (TV film)
Příští správná věc
1998 Lásky z L.A.
Stav obležení
1997 George Wallace (TV film)
Kozy, kozy, kozičky
1994 Ztracený syn 4 (TV film)
1993 Nevinný

TV seriály

2019 Blood & Treasure (TV seriál)
The Lunchbox of Destiny (S01E08)
2018 The Romanoffs (TV seriál)
House of Special Purpose (E03)
Vzhůru ke hvězdám (TV seriál)
Totes on a Scandal (S02E03)
2017 Vzhůru ke hvězdám (TV seriál)
Leaving Los Angeles (S01E10)
Fifty Shades of Red (S01E09)
Crazy Scripted Love (S01E08)
další epizody (9)
Wisdom of the Crowd (TV seriál)
Trade Secrets (E07)
Zlá krev (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Bloodline (TV seriál)
Part 31 (S03E08)
2016 The Millionaires (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Rodinné trable (S06E19)
2015 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Koncovka (S15E18)
Vyšší dobro (S15E13)
2014 Stav ohrožení (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Paradox dvojčat (S15E06)
CSI syndrom (S15E01)
2013 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Ta věc s tátou (S03E13)
Útěk z vězení (S03E12)
Temné město (S03E11)
další epizody (13)
2012 Are You There, Chelsea? (TV seriál)
Drsná Harry (TV seriál)
Vzhůru a kupředu (S02E22)
Celá pravda (S02E21)
Třídní boj (S02E20)
další epizody (12)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Purpurová srdce (S02E10)
Problém v hlavě (S02E09)
Šílenství (S02E08)
další epizody (10)
Lidský terč (TV seriál)
Marshall Pucci (S02E13)
The Trouble with Harry (S02E12)
Kill Bob (S02E11)
další epizody (7)
2010 Lidský terč (TV seriál)
The Other Side of the Mall (S02E06)
Dead Head (S02E05)
The Return of Baptiste (S02E04)
další epizody (18)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Přeměna (S01E13)
2008 Hranice nemožného (TV seriál) - herec, a.z.
Bezpečnostní schránky (S01E10)
Krajina vzpomínek (S01E09)
Pokusný objekt (S01E05)
další epizody (7)
2007 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Nevinný (S04E02)
Kráska a zvíře (S04E01)
Proces století (S03E24)
další epizody (15)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Paternity (S09E09)
2006 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Šílenci (S03E10)
Na visuté hrazdě (S03E09)
Lincoln (S03E08)
další epizody (26)
2005 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Právní deficity (S02E10)
Zmizel (S02E09)
Tlustej zadek (S02E08)
další epizody (16)
2004 4400 (TV seriál)
Bílé světlo (S01E05)
Zkouška ohněm (S01E04)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Žoldáci (S01E10)
Vyšší princip (S01E09)
Mlčeti zlato (S01E08)
další epizody (10)
2003 I'm with Her (TV seriál)
Keen Eddie (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Občas to nevyjde (S10E04)
2002 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Příběh čtyř měst (S06E21)
Pohotovost (TV seriál)
Krok do nenávratna (S08E11)
2001 Pasadena (TV seriál)
The Lone Gunmen (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Výbuch (S01E13)
Druhá šance (TV seriál)
Pravda o sestrách (S03E02)
The Second Time Around (S02E22)
Forgive Us Our Trespasses (S02E17)
další epizody (4)
Pohotovost (TV seriál)
Loď odplouvá (S07E19)
Buď vůle tvá (S07E13)
2000 Gideon's Crossing (TV seriál)
Druhá šance (TV seriál)
Knihomilové (S02E02)
Pohotovost (TV seriál)
Návrat domů (S07E01)
1998 LateLine (TV seriál)
Lovec z podsvětí (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Dokumentární

2007 Nanking
2001 Big Time

Režijní filmografie

TV seriály

2016 The Millionaires (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 The Millionaires (TV seriál)

Host

TV pořady

1995 The 22nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce