Reklama

Reklama

Začínajícímu spisovateli Aaronovi právě zemřel otec, na jeho velkolepý a důstojný pohřeb se sjíždí celé příbuzenstvo. První problém nastává v okamžiku, kdy Aaron zjistí, že tělo v rakvi patří cizímu muži, tím ale potíže spojené s pohřbem zdaleka nekončí. Aaronova matka Cynthia neustále srovnává syna s jeho úspěšnějším bratrem, spisovatelem Ryanem. Aaron totiž zatím nevydal žádnou knihu, a navíc nedokázal ani zplodit potomka. Ryan přiletěl na pohřeb první třídou a Aaron doufá, že bratr bude financovat polovinu pohřbu. Ryan však tvrdí, že nemá žádné peníze. Všichni očekávají, že smuteční proslov přednese Ryan, Aaron však trvá na tom, že jako prvorozený syn bude mluvit on. Pohřeb se brzy podobá velkému rodinnému cirkusu. Každý, kdo přijel, přivezl s sebou své problémy a nevyřešené konflikty. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (274)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Děje se tam toho hrozně moc, je tam hodně černochů a většinou jsou vtipní. Mnohem víc než Chris Rock nebo Martin Lawrence mě tam bavil Tracy Morgan nebo Danny Glover s jeho nerudným starým dědkem. Ale po dokoukání jsem si říkal, že to je určitě divadelní představení natočeny jako film, protože moc náročny na filmařinu to nebylo. Taky některy scény se několikrát stočily spíš do trapnosti a i když vtipny být měly, tak pro mě nebyly. Pobavilo mě to, ale jenom tak na půl. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem sledoval před chvílí MacGrubera alias MacGyvera po těžkém úrazu hlavy, musím tuto černou komedii ohodnotit trochu jiným skóre. Titulek "Umřete smíchy" sice neplatí, ale v záplavě slušného hereckého obsazení si najdete ty své oblíbence a ikdyž ani ti nehýří extrémními hláškami, dokázali ze smutečního obřadu udělat celkem vtipnou, až na vyjímky nefekální komedii a i proto poráží "zeleninu" MacGrubera 3:2. 45% ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Slovy Dannyho Glovera: “I'm too old for this sh*t." ...Totiž mám ráda humor a některé "černé" komedie jsou senzační, ale bohužel mi vadí, že místo normálního humoru vás tu čeká stupidní humor založený na h*vnech, LSD(mimochodem James Marsden byl jediný skvělý herec v tomhle seskupení ještě s Dannym Gloverem),mrtvolách, líbačkách a jednom podivném "happy endu". Mám dost takových komedií a zjistit na pohřbu svého otce, že byl gay - no booože to je drámo. Verzi z roku 2007 jsem neviděla a ani po tomhle zážitku vidět nechci. ()

Jigsaw88 

všechny recenze uživatele

Nechápu proč kopírují anglický originál, když je to na chlup stejný film s výjimkou, že prohodili herce, opravdu trapas, po 15 min. jsem film vypnul, jelikož jsem předem vědel co se stane, toto kopírování na mě rozhodně nezapůsobilo! Dvě hvězdy pouze na Martina Lawrence a Lucka Wilsona, kdybych tyhle dva neměl rád, vypinal bych po minutě :-D ()

necisty 

všechny recenze uživatele

No já se u toho parádně bavil. Nevím jestli to bylo dobře naladěnou náladou, ale každou chvíli jsem se řezal smíchy. Dokonce přehlédnu dost nechutnou scénu se strýčkem na záchodě a to jsem zrovna jedl:D. Dalo by se říct, že vybrali nejlépe hrající černochy? No minimálně jsme se s kámošama dohadovali, která z těch hereček je větší k*nda:). Na opravdu černou komedii, na kterou bych se asi po přečtení popisu odmítl podívat, to bylo moc velké překvapení a proto hodnotím, tak jak hodnotím:). ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Postava Dannyho Glovera ve filmu pronese stejnou frázi, která zazněla ve všech filmech série Smrtonosná zbran, a to: “I'm too old for this sh*t." (Kroeger055)
  • Ve filmu hraje Peter Dinklage stejnou roli jako v stejnojmenném filmu z roku 2007. (Gerret)
  • Hra, kterou Jeff (Columbus Short) hraje u sebe doma, je „Uncharted: Drake's Fortune“. (EvilAlan)

Reklama

Reklama