Reklama

Reklama

Méďa Béďa je legendárním obyvatelem Želéstonského národního parku. Statný medvěd se celé dny baví tím, že okrádá turisty o svačiny, a nyní si stanovil nový úkol. Svého mladšího kamaráda Boo Booa se rozhodl naučit, jak se zmocnit piknikových košů plných lahůdek. Na Béďovo úřadování nezabírá ani neustálé přesvědčování správce parku Smithe, aby se populární medvídek choval k návštěvníkům slušně. Jednoho dne přijíždí do parku milovnice přírody Rachel, která chce o Béďovi, jeho vynalézavosti i schopnosti mluvit natočit dokument. Nikdo ale netuší, že místní starosta Brown má s parkem zcela jiné plány - hodlá ho totiž zavřít, vykácet a pozemky draze prodat. Vydělané peníze chce využít k zaplacení své kampaně a neúspěch akce na záchranu parku chce svést právě na Méďu Béďu... (TV Nova)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (268)

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Nebýt Buba, tak dám možná i odpad, ale s ním to celkem ušlo :-)....No žádná sláva to tedy nebyla, ale děti to možná pobaví a pro ně to je myslím především. Párkrát jsem se od plic zasmál a víc jsem od Yogi Bear stejně nečekal, takže nakonec klasicky podprůměrná ptákovina s klišé scénářem a digitálními postavičkami, které na statickém pseudo2D pozadí vypadali někdy dost divně :-) ()

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se nechal unést označením "animovaný." Animace tam sice byla, ale jen na dvě postavy. Filmy, kde se půlí animace a hranou částí, nekončí dobře a tohle to jen dokazuje. Méďa Béďa patřil mezi mé oblíbené, ale jen v kreslené verzi. Zvědavost vidět to s 3D animací, ale byla silnější. Nudnější film aby člověk pohledal. Tohle snad nemůže bavit ani děti. Výsledek ještě prohlubuje fakt, že je to jen stupidní americká komedie. Bylo mi za tvůrce až trapně. Jestli mám najít nějakě pozitivum tak jsou to samotné postavičky, které se povedly, jsou roztomilé a do hrané části zapadly. Ostatní z toho udělalo pitomost k pohledání. Vhodné pro děti do 6 let, jestli vůbec. 20% PS: Komentář uživatele Dever mě pobavil nejvíc. "Videl doma v 3D na FullHD 3D Plazme Panasonic Viera 600Hz." Reakce: Díky za vyčerpávající info, to se máš čím chlubit! ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Méďa Béďa je čistě dětská záležitost, ve které si toho dospělí moc nenajdou. Animace žádná sláva, příběh je stupidní, fórky prvoplánovité a postavy nemastné neslané. Nicméně pro děti 4-10 let to může být správná bžunda. Z reakcí 5-ti leté holčičky sedící vedle mě, je to spíš na lepší průměr. Kdybych chtěl škatulkovat, tak tento výtvor skončí na jedné hromádce třeba s Želvy ninja, nebo Looney Tunes: Zpět v akci. ()

bloodline 

všechny recenze uživatele

Dehonestujúce znesvätenie "Méďu Béďu" (ako ste na tento "preklad" bratia Česi prišli?), aneb filmová samo/vražda, ktorá Vás donúti ľutovať vlastné oči. Dúfam, že sa nechystá pokračovanie tejto primitívnosti, ktorá mi svojou hlúposťou po (skoro) všetkých stránkach pripravila o hodinu kratší život. Kde sa dá reklamovať môj zabitý čas? ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Film je to zlý snáď po všetkých stránkach, vyzerá lacne a obsahuje do bodky všetko klišé rodinných komédií. Na druhej strane sa mi ale nezdá, že by Yogimu, ako charakteru, nejak poškodil. Ten je tu viac menej vtipný a klasicky stále čosi vymýšľa. Aj Bubu je fajn. Šarmantný a roztomilý ako vždy. Horšie je to so zápletkami, ktoré sa týchto dvoch netýkajú a tie sú bohužiaľ hlavnejšie. Myslím, že romantické scény a zápletku s mladým správcom označia za nudné aj malé deti. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (6)

  • Dan Aykroyd se vyvaroval poslechu dabingu Médi Bédi v původním kresleném seriálu. Chtěl klasickou postavu pojmout co nejvíce po svém. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo převážně na Novém Zélandu. (Terva)
  • Keď pomocný správca parku pripúta Yogiho k stromu, v každom zábere si môžeme všimnúť pripútanú inú labu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama