Reklama

Reklama

Méďa Béďa je legendárním obyvatelem Želéstonského národního parku. Statný medvěd se celé dny baví tím, že okrádá turisty o svačiny, a nyní si stanovil nový úkol. Svého mladšího kamaráda Boo Booa se rozhodl naučit, jak se zmocnit piknikových košů plných lahůdek. Na Béďovo úřadování nezabírá ani neustálé přesvědčování správce parku Smithe, aby se populární medvídek choval k návštěvníkům slušně. Jednoho dne přijíždí do parku milovnice přírody Rachel, která chce o Béďovi, jeho vynalézavosti i schopnosti mluvit natočit dokument. Nikdo ale netuší, že místní starosta Brown má s parkem zcela jiné plány - hodlá ho totiž zavřít, vykácet a pozemky draze prodat. Vydělané peníze chce využít k zaplacení své kampaně a neúspěch akce na záchranu parku chce svést právě na Méďu Béďu... (TV Nova)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (268)

Han22 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od Médi Bédi klasický animáč a on to byl v podstatě hraný rodinný film s doanimovanými medvědy (a jednou želvou). A musím říct, že jsem se nádherně pobavil. Je to v podstatě klasický rodinný film - zlotřilý starosta (nepřipomínal Vám Kalouska?) co chce zavřít Jellostonský park a vykácet ho, vychcaný mluvící méďa, který krade piknikové košíčky, dvojice strážných, jedna filmařka, spousta honiček, gagů jak z kreslených grotesek a samozřejmě happyend. A ještě jedna úžasná žabohubá želva a pár geniálních vtípků (Vesmírná odysea). Vím že je to blbina, ale ty odpady a jednohvězdičky si nezaslouží, takže mírně nadhodnocené 4*. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Kedže som nikdy nepatril k obdivovateľom amerického, animovaného seriálu o prefíkanom medveďovi Yogim z Jellystoneského parku, tak som od tohto celovečerného snímku nečakal takmer vôbec nič. A možno práve preto som sa nakoniec celkom dobre zabavil. Práca animátorov na postavičkách Yogiho a jeho malého kamoša Boo-Boo je odvedená na výbornú. Kombinácia animovaného a klasického hraného filmu dala tomu pre mňa velice prijateľnú formu. Scenár je však hodne plytký. Ale ku tomu musím hneď podotknúť, že tento produkt je určený predovšetkým deťom. *** ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

asi začínám být poněkud infantilní, když si vybírám takové filmy, ale zrovna Fun&Relax nenabízel nic lepšího. A navíc tomu dávám až tři hvězdičky, ale na moji obhajobu jsou jen slabší ;-). Stejně si myslím, že pro děti to bude zábavné až až a neměli by si z filmu odnést žádnou újmu, či špatný návyk. A dospělím neublíží a trapně se nebudou cítit až tak často. Nejlíp si to užijí všichni dohromady - aspoň jednou. [ PŘÍBĚH: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

S kresleným seriálovým Méďou Béďou jež doprovázel mé dětství, jako spousta výborných animovaných seriálů se to nedá srovnávat. Béďa a Bubu mě docela bavily, i když moc prostoru zde nedostali. Ale to samé se nedá říci o ostatních hercích kteří byli otravní a nudní. Věřím že děti si určitě najdou své a pobaví se. Sečteno podtrženo podprůměrný film. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $100,246,011Tržby Celosvetovo $202,284,317Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,300,874 Tržby za predaj DVD v USA $17,835,042║ škoda, len strašne tuctový vývar, ktorý sa absolútne míňa účinku, zlatý animovaný seriál /40%/ ()

Galerie (89)

Zajímavosti (6)

  • Film byl nominován na cenu Teen Choice za nejlepší animaci. (Terva)
  • Keď pomocný správca parku pripúta Yogiho k stromu, v každom zábere si môžeme všimnúť pripútanú inú labu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama