Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (131)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Pozitivní přístup k životu až do jeho konce. Tímto způsobem řeší svůj osud i hlavní hrdinkka tohoto filmu, což je pro něj u mě právě to veliké plus, za které má 4*. Není to kvůli tomu přeplácaná americká blbost, ale ztvárnění pohledu na život, když víme, že už končí. Gael García Bernal na mě působil ale až moc strnule a mezi danou dvojicí to nejiskřilo tak, jak mělo :) Ale ve chvíli, kdy se na scéně objeví Treat Williams a Kathy Bates, na takovouhle maličkost zapomenete ;) ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Kombinace Hudson, romantika plus smrtelná nemoc se pro mě jevila jako zlo ve filmové podobě, tudíž jsem do toho šla s nulovým očekáváním a kopou učení, aby ten čas nepřišel tak uplně nazmar (ano, vim, že se takhle filmy nesledují, ale hoďte po mě ovladačem Vy, kdo jste to nikdy neudělali). Ve finále to pak nebylo tak děsný, ani ta Kate mi mimořádně překvapivě nelezla na nervy, ani ta romantika nebyla zas tak stupidní a ani ta smrtelná nemoc nebyla takovej emocionální kýč, jaký jsem čekala, ale ani to nebylo nic, co by mě výrazněji zaujalo. Průměrná romantika, u které si pobrečíte, brzy na ni zapomenete a vůbec vám to nebude vadit. 60%. ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Rakovina konečníka - šialenejší námet na romantickú komédiu (dobre, dramédiu) som ešte nevidel. A možno aj preto že som videl niečo nečakané prevažujú skôr pozitívne dojmy. V zásade je to film o pozitívnom vzťahu k životu a nepodliehaniu zúfalstvu ani v ťažkých životných chvíľach. Záver svojou odvahou (ne)príjemne prekvapil a dostavila sa aj nejaká tá emócia. A za to palec hore. 6-/10 ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Imo podhodnocené. Taková dámska verze 50/50 s o něco méně charizmatickými herci a trošku slabším koncem. Některé momenty byly možná trošku mimo, ale i tak má film určitě co nabídnout. Možná kompletní rozdílnost postav může způsobovat problémy s empatií. Každopádně když přihlédnu některým povedeným "hlodům" (jako je první setkání s Whoopi), tak na 4 skončím celkem bez problému. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Moc hezká "romantika s rakovinou" se kromě vztahu dvou dospělých, úspěšných lidiček samozřejmě potýká i s fatální diagnózou, která živelnou, ne(u)vázanou sympaťandu zasáhne z čistého nebe. Nicméně výborná Kate Hudson se s jiskrou a nezlomená rozhodne důstojně dožít a ještě urovnat vztahy se svými přáteli i rodiči. Přestože na slzičky v nevyhnutelném konci útočí, na pilu příliš netlačí. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama