Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (131)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Rakovina konečníka - šialenejší námet na romantickú komédiu (dobre, dramédiu) som ešte nevidel. A možno aj preto že som videl niečo nečakané prevažujú skôr pozitívne dojmy. V zásade je to film o pozitívnom vzťahu k životu a nepodliehaniu zúfalstvu ani v ťažkých životných chvíľach. Záver svojou odvahou (ne)príjemne prekvapil a dostavila sa aj nejaká tá emócia. A za to palec hore. 6-/10 ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

To byl ale pěkně blbej film... Probrečela jsem ho od začátku do konce... Jsně, možná bylo natočeno spoustu jinejch, možná i lepších, ale tenhle mě dostal od začátku do konce! Umírání není snadné, umírání mladého člověka je ještě těžší, ale tady to bylo podáno s lehkostí a přitom to bylo tak strašně smutné... ()

Reklama

habertek 

všechny recenze uživatele

Nevím...když jsem se díval třeba na film ,,Je to i můj život" věděl jsem, že je to citová ždímačka, ale nijak mi to nevadilo a nepřekáželo, ale u tohodle filmu mi to přišlo až moc okaté. Citová ždímačka tu byla zapnutá na max, ale jinak vcelku koukatelný snímek v hlavní roli s mou oblíbenou krásnou Kate Hudson. P.S.: Chlapa jí teda mohli vybrat hezčího!:) ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Roztomilá Kate Hudson, realisticky a dle mě velice věrohodně ztvárňující z ničeho nic umírajícího mladého človeka. Přiznávám, byl jsem na měkko, co by ne. Každý z nás o podobné situaci přemýšlel, co by, kdyby... Její postava je fakt vtipná, navíc jí to sluší. Ovšem obsazení Gaela fakt nechápu, je fakt absolutně bez charismatu, žádná chemie v páru není, výrazy má asi dva...ale humornější pohled na umírání dlouho asi neuvidíte. ()

U_S_O 

všechny recenze uživatele

Podobné filmy ma dokážu zaujať, osloviť a niekedy aj rozplakať. Ale pri A Little Bit of Heaven som sa akurát pár krát zasmial a možno pri konci som bol trochu dojatý. Inak to bol celkom priemerný film, ktorý nenadchol ale ani nesklamal. Za zmienku stojí ešte celkom slušný soundtrack. (60%) You're dying, but I'm gonna give you three wishes. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama