Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (131)

Anderton 

všechny recenze uživatele

TV JOJ vidí zrejme nejakú paralelu medzi umieraním na rakovinu a ukrižovaním a zmŕtvychvstaním Krista, tak nám na veľkú noc naservírovala hneď dva srdcerývne príbehy s rakom. Aj v druhom prípade to malo na mňa presne opačný efekt. Oceňujem, že Kate tu vystupuje celkom sebareflexívne takmer po celý čas bez makeupu a občas jej aj niekto povie, že vyzerá zle. Lenže ak nezaberá chemoterapia, tak nefunguje ani chémia medzi ňou a Gaelom. Títo dvaja herci proste k sebe nepasujú a okrem toho majú na viac, ako na sladkoboľný gýč. Určite film nie je žiadna katastrofa, ale opäť tu nemáme nič nové. Podotýkam, že som veľký fanúšik 50/50, ktorý ukazuje, že ak sa chce, tak proste ide všetko. ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Imo podhodnocené. Taková dámska verze 50/50 s o něco méně charizmatickými herci a trošku slabším koncem. Některé momenty byly možná trošku mimo, ale i tak má film určitě co nabídnout. Možná kompletní rozdílnost postav může způsobovat problémy s empatií. Každopádně když přihlédnu některým povedeným "hlodům" (jako je první setkání s Whoopi), tak na 4 skončím celkem bez problému. ()

Reklama

lobo87 

všechny recenze uživatele

Príjemný film s nepríjemným námetom. Na prvý pohľad by sa dal čakať ľahko stráviteľný romanťák na nedeľné popoludnie, ale človek dostane slušnú porciu drámy a emócií. Priznám sa však, že hlavná postava mi bola chvíľami trošku nesympatická (neviem, či to bolo jednoducho postavou, ktorá bola dosť uletená, alebo Kate Hudson, ktorú mám však celkom rád)... 65% ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Ou ta K. Hudson je prostě k sežrání =) A dát ji dvě hvězdy by byl hřích, už jen kvůli ní =) Ovšem příběh téhle všemožné komedie, romantiky a všeho na co si vzpomenete, je dost diskuzní. Filmy o smrtelných nemocích, když tvůrci vědí, jaké jsou hranice snesitelnosti, aby se s z nich nestaly žrouti na vytřískání emocí, mám ráda. Nerada to říkám, ale A Little Bit of Heaven, stojí hodně na tenkém ledě. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to strašně patetický, neosobní až chladný a postrádající jakoukoliv hloubku. Nevím, kterému scénáristovi nebo režisérovi přijde něco komediálního na umírání, když to ani neumí odlehčit a to mi může věřit, že když se tam bude celou dobu Kate H. jen culit, tak to tím to rozhodně nepůjde. Celé to tím jen ztrácelo význam čehokoliv - najednou to nebylo ani drama, ani komedie a romantika byla nemastná neslaná.. Určitě bych neřekla, že tohle byla láska s velkým L, pro kterou se vyplatilo "zemřít". Řekla bych, že to bylo trochu ze soucitu a můžou tam tvrdit opak i sto krát! Nemohu doporučit s klidným svědomím... ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama