Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (131)

hEROic 

všechny recenze uživatele

wtf! :( romanticka komedie? ani nahodou... nudna ubijena, u ktere jsem mel ke konci parkrat slzu na krajicku, ale ihned na to, vse bylo zaslapano do zapomeni nejakou, s prominutim, debilitou... zenska, ktera hodinu a pul prehrava rakovinu - ne, tohle neni komedie, je to zatraceny drama... a to dost spatny! 40% ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si celou dobu říkal, že nebudu brečet a...no bulil jsem jak malý. Ne nadarmo se říká o Kate Hudson, že je specialista na romantické komedie. Tady hraje nezávislou dívku Marley, které diagnostikují zákeřnou chorobu. U mladého lékaře Juliana ( Gael García Bernal) díky svojí nespoutané povaze vzbudí zájem nejen profesionální. Po celou dobu si žádného chlapa nepouštěla k tělu a najednou si neví rady co s city teď, kdy vlastně jí moc času nezbývá. Po přečtení mnou napsaného to vyznívá staršně banálně což také je, ale....film má takovou ohromnou dávku pozitivní energie, že prostě musím hodnotit jak hodnotím. Život je to nejcenější co máme a má se opravdu užít každá sekunda tak jakoby byla poslední. Teprve až jej ztrácíme, poznáváme o co vlastně přicházíme. Fakt moc pěkný film, kde to ústřední dvojici moc sluší v prostředí New Orleansu, které dodává zvláštní podmanivou atmosféru. ()

Reklama

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Kate Hudson, ta mi dává zabrat, mám jí ráda čím dál tím víc. Je většinou sympatická, obyčejná, veselá a milá,stejně jako v tomhle filmu a navíc jí to hraní jde. Celkově si myslím, že herecké obsazení a vztahy mezi zúčastněnými jsou tak hezké, že veškeré mínusy jdou stranou. Ač se nejdená o originální námět, originální zpracování a ani o originální film, tak některé scény jsou velmi hezké a zachycují to podstatné. Těžko říct nakolik se to bude líbit ostatním, ale mě si to získalo za těch pár lidských okamžiků. Jedinou velkou výtku mám k Bernalovi, kterému bych za ten jeho účes nakopala víte co. :o) ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Moc hezká "romantika s rakovinou" se kromě vztahu dvou dospělých, úspěšných lidiček samozřejmě potýká i s fatální diagnózou, která živelnou, ne(u)vázanou sympaťandu zasáhne z čistého nebe. Nicméně výborná Kate Hudson se s jiskrou a nezlomená rozhodne důstojně dožít a ještě urovnat vztahy se svými přáteli i rodiči. Přestože na slzičky v nevyhnutelném konci útočí, na pilu příliš netlačí. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

"It's not fair having to be so happy and so sad at the same time, is it?" Příznám se, že se mi tenhle snímek těžko hodnotí. Přece jenom ohodnotit komedii o umírání, to chce notnou dávku cynismu. Jenomže kromě toho, že to bylo místy hodně cynické, to zase mělo velmi povedené momenty, zejména ty dramatické. Romantiky tu příliš nebylo, což mi nepřišlo na škodu a celkově to bylo docela originální pokoukání (SPOILER: když tedy pominu klišé, že Marley najde svou první a životní lásku v prakticky poslední možné chvíli. Naopak oceňuji, že nedošlo k nějakému "zázračnému" vyléčení a hlavní hrdinka tedy nakonec svůj boj s rakovinou prohrála. Je to smutný, ale tak to bohužel většinou chodí, nač si něco nalhávat. KONEC SPOILERU). Bez velké dávky patosu tenhle snímek poměrně trefně ukazuje nejen život lidí s nevyléčitelnou (smrtelnou) nemocí, ale i život jejich blízkých a to se všemi radostmi i strastmi, které k tomu patří. Nakonec tedy dávám zasloužené čtyři hvězdy a rád bych viděl více takovýchto upřímných snímků, které nemažou med kolem huby, ale naopak ukazují občas krutou realitu. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama