Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zach Galifianakis, Keir Gilchrist, Lauren Graham a Emma Roberts září v povznášející komedii o hledání duševního zdraví na tom nejméně pravděpodobném místě. Někdy to, co má člověk v hlavě, není tak šílené, jak myslí…což rozhodně platí pro Craiga (Gilchrist), vystresovaného teenagera, který raději sám odchází do psychiatrické léčebny, aby si od všeho trochu odpočinul. Místo toho potkává poněkud neobvyklého mentora (Galifianakis), možnou novou lásku (Roberts) a hlavně dostává příležitost k novému začátku. Okouzlující, zábavný a moudrý – takový je příběh o dospívání Něco jako komedie. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (409)

fremy 

všechny recenze uživatele

Mě prostě dovyprávěné filmy a oblast mladistvých problémů prostě baví. Asi to bude věkem a proto se dokážu do těchto situací vžít. Snímek srší humorem, pár zajímavými myšlenkami, i když si určitě nehraje na vzdělávací a hluboký scénář. Rozhodně to byla ta správná nota, kterou jsem po předchozích snímcích potřeboval vidět. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ja som teda už videl celkom dosť priemerných indie flákov s Emmou Roberts (dalo by sa dokonca povedať, že to je moje guilty pleasure), ale napriek vysokým hodnoteniam patrí It's Kind of Funny Story dozaista k tým najhorším "robertsovkám". Aj na žáner coming-of-age s manic pixie dream girl je to mimoriadne zle napísané a postavy nemajú nič spoločné s realitou. Strašné premárnený inak bohovský casting. ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo čekal našlapanou komedii plnou super hlášek, tak bude asi zklamaný. Stejně jako jsem zklamaný já. Vtip naprosto žádný a z celého příběhu jsem tedy kdoví jak vytržený nebyl. Spíš celý prošel kolem mě. Skutečně jsem odpočítával neustále minuty zbývající do konce. Neskutečná nuda. Snad kromě Zach Galifanakise není naprosto žádný důvod proč tuhle ,,komedii" vidět. Někdy hodnocení na CSFD naprosto nechápu. Komedie, u kterých se člověk dokonce i od srdce zasměje se pohybují někde v modrých či lehce šedých barvách a ,,komedie", kde je vůbec použití slova ,,komedie" ve spojitosti s tímto filmem naprostým rouháním a urážkou tohoto slova jsou červené. Z mého pohledu pěknější odpad. ()

Defaultovna 

všechny recenze uživatele

Tak aby ste vedeli, mne sa to náramne pozdávalo. Videla som Hangover, nepáčil sa mi (čo som asi jedna z hŕstky) a postava, stvárňovaná Zachom Galifianakisom ma tam nesmierne iritovala. Táto rola mu, naopak, celkom sadla, osoba tragikomického "spolupacienta" mi prišla nielen zaujímavá, ale zo všetkých vedľajších úloh asi najfascinujúcejšia. Áno, bolo tam gýču a klišé minimálne za dva kýble, a vôbec - môžem si dovoliť tvrdiť že viem, že takto to teda v psychiatrickej liečebni nevyzerá (ale bohvie, Američania sú predsa len prazvláštni), ale tu mi to až tak nevadilo, bolo to dojemné, pekne a nápadito spracované a Under Pressure som si spievala ešte dva dni. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tady nazev opravdu odpovida, fakt je to jen tak lehce vtipny. Sem tam se povede nejaka humorna scenka nebo hlaska, obcas udela nejakej magor neco vtipnyho, ale jinak to je normalni drama o klukovi v depresi. Je to podany takovou civilni, prijemnou formou, reziser nijak netlaci na pilu, i kdyz to bliti si moh odpustit. Herci jsou taky docela v pohode a prekvapil a zaroven zklamal me Zach. Prekvapil v tom, ze nehraje svyho klasickyho dementa a nepobiha tam ve spodkach a docela mu hrat vaznejsi postavu jde, takze me presvedcil, ze jako herec precejen urcity kvality ma. No a zklamal ze stejnyho duvodu, neni to to vtipny hovado, ktery by bavilo celej film. Celkove sice ne nuda, obcas se zasmat da, ale na vic nez 3* to fakt neni. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (6)

  • Ned Vizzini, autor částečně autobiografické stejnojmenné knihy, podle které byl film natočen, spáchal 19. prosince 2013 sebevraždu. V té době pracoval na několika dalších projektech, například na seriálu Believe (od r. 2014) z produkce J.J. Abramse. (Farley)
  • Film byl natočen přibližně za 6 týdnů. (Čulo)
  • Keď Craig (Keir Gilchrist) nastupoval do psychiatrickej liečebne, odobrali mu opasok a šnúrky z topánok, pretože v takýchto zariadeniach sú to nepovolené veci. Avšak niektorí pacienti aj napriek tomu nosili mikiny so šnúrkami. (U_S_O)

Reklama

Reklama