Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počas halloweenskej noci nájde opatrovateľka dvoch deti v taške so sladkosťami určenými pre deti záhadnú videokazetu. Kazeta obsahuje tri príbehy vrážd, pričom v každom z nich vystupuje tá istá osoba klauna. Krátko nato, v nočných hodiných, sa v dome začnú diať zvláštne veci. Krátko na to opatrovateľka pochopí desivú skutočnosť: šialený klaun z pásky sa dostal do reálneho sveta a plánuje tu pokračovať vo svojom besnení... (kubqo)

(více)

Recenze (50)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Režisér sa zrejme rozhodol tak trochu zrecyklovať svoje hororové kraťasy a vytvoril mrazivú halloweensku antológiu. V nej sa nachádzajú jeho 3 príbehy (z toho sú 2 už známe "The 9th Circle" a "Terrifier"), ktoré spája postava psychopatického klauna a obsahovo sú spojené halloweenskym večerom, kde opatrovateľka a deti narazia na videokazetu s týmito príbehmi, až sa nakoniec ukáže, že môžu byť reálne. Celkovo vydarená vec, aj keď vyložene nadšený nie som, už len pre to, že polovicu stopáže som dávnejšie poznal. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Klaun sice není monstrem, které bych vyloženě vyhledával, ale pár dobrých hororů s šaškem v hlavní roli vzniklo, ale tenhle k nim určitě nepatří. 3+1 povídek mě nijak neoslovilo ani ztvárněním, ani atmosférou, ani gore a ani herci. Něco do sebe měl snad jen sám klaun, ale ten zde zůstal zcela nevyužit a celkem se mi líbil i samotný závěr. Ale jinak se jedná o snadno zapomenutelný horor. 30% ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Poněkud rozpačitý a silně nevyvážený film, který by měl být současně v kolonce komedie. Tedy bát se není čeho, inspirace Noční můrou, Vřískotem a slashery 80.let je více než patrná. To by mi ale nevadilo, vadí roztříštěnost, kdy divák sleduje společně s vychovatelkou dětí na videu tři příběhy...což je hodně nadnesené, jelikož příběh má mít úvod, zápletku, vyvrcholení a závěr, což se zde jaksi nedostává. Asi nejtrapnější, a tedy i nejkomičtější je část s mimozemšťanem, který sem zavítal snad z počátků němého filmu. Kvituji dobrou hudbu a dostatek krve zejména v poslední čtvrtině. V některých záběrech kamera přeci jen uhnula - břicho těhotné ženy je sice rozříznuto, avšak vyjmutí dítěte je jen v záblesku a šmouze těžko postřehnutelné. Být ovšem patřičná atmosféra, nemusí jít gore až na hranu. Tak nevím. Snad za ty hlavy a pěkný ječák tu třetí dám... ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl trailer tak jsem si řekl jediné : To musím vidět. Nemusel jsem. Ale jelikož mám šašky v hororech rád tak jsem byl natěšený a směle si to pustil v očekávání, že šáša bude tak hustej jako ten ve Hře na utrpení. Nebyl. Film jsou vlastně 4 příběhy páč na tři tam čuměj a film je vlastně čtvrtej. Takže když budu hodný a vezmu to příběhově : První příběh - nuda. Druhý příběh - V hlavní roli nejděsivější mimozemšťan v dějinách kinematografie. Třetí příběh - Se mi líbil šáša byl dobrej řezník a konec byl mazec. Čtvrtý příběh aneb děj filmu - strašná blbost. Shrnutí : Trailer byl bomba, ale film byl šaškárna pokud se nechcete nudit 3/4 filmu tak mrkněte na kraťas Terrifier (třetí příběh) a zbytek si nechte ujít. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,POMOC! SLEDUJE MĚ VRAH.“ … ,,KDO TĚ SLEDUJE?“ … ,,NĚJAKÝ MUŽ V KOSTÝMU KLAUNA. SNAŽÍ SE MĚ ZABÍT.…“ /// To si takhle smrad donese v batohu na návštěvu videokazetu od neznámýho vydavatele (hustý! to musím vidět!). Je na ní šílenej klaun, kterej zatoužil po dívčí kráse (hustý!) a vostatní věci, ke kterým bych klidně něco napsal, ale nemám slov (hustý, neví co říct!). Fantasie čarodějnice, která přežila útok Honzy a Mařeny s dialogama ďáblíka zavřenýho v tmavým špajzu. Horory let 60, 70, 80tejch spojte se a utvořte ,,All Hallows' Eve“, slátanou píčovinu, plnou hysterickejch ženskejch a blbejch triků (hustý! nezávislej horor!) . /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) V každým klaunovi vidím sériovýho vraha. 2.) Damien Leone a jeho kraťasy (filmy vole, na prádlo seru!). 3.) Thx za titule ,,Viny95501“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama