Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skoročtyřicátník Bruno Hamel žije poklidný šťastný život v městečku Drummondville s manželkou Sylvií a osmiletou dcerou Jasmine. Bruno je chirurg a život mu probíhá každý den podobně. Jeho rodina není ničím výrazná a moc se neliší od ostatních. Hamelovi si žijí svůj spokojeně jednotvárný život, dokud jednoho podzimního odpoledne není Jamsine znásilněna a zavražděna. Od té chvíle se Brunovi celý svět zhroutí. Aby ne, když přišel o vše, pro co doteď žil. Jeho jediná dcera, kterou tak miloval, je mrtvá a on nemyslí na nic jiného, než jak ji pomstít. Když je vrah zatčen, v Brunově zatemněné mysli plné nenávisti a pomsty se začne tvořit plán, jak dostat dceřina vraha a krutě ho potrestat za zločin, jenž spáchal. V den, kdy se vrah objeví u soudu, Hamel začne svůj podrobně promyšlený plán uvádět v realitu. Vraha unese ze soudní budovy a později pošle policii krátkou zprávu o tom, že násilník a vrah jeho dcery bude mučen po dobu 7 dní a poté popraven. Jakmile Bruno dokoná své dílo pomsty, jež se mu promítalo v mysli od smrti Jasmine, si pak sám vezme život. (petrzelka)

(více)

Recenze (50)

skinnee 

všechny recenze uživatele

niekto vám znásilnil a zavraždil dcéru...nechať to na justíciu alebo zobrať spravodlivosť do vlastných rúk a nechať ho trpieť a tým sa pomstiť...čo to však vyrieši, čo to zmení a komu to vlastne pomôže...dnes mi tento minimalistický snímok celkom sadol aj keď by sa dalo ešte lepšie rozpitvať psychiku postáv...u mňa medzi 3-4* ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Pre Mňa tučne nasnímaná dráma , kde si TO gauner celé odpískal až nadoraz ( ! ) V dnešnej filmárskej brandži , sa to celé rieši väčšinou cez justíciu , ktorá ale v tejto forme dostala krvilačnú podobu ( na svoje si prídu aj torture fans ) - ale GRO vanie iným smerom a to je fayn. Parádne nasnímané a odohrané. S výsledkom som spokojná. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý film na téma pomsta. Otec má jít ven se svou dcerkou ale je unavený a nejde tak jde dcerka sama a vrah ji zabije. Když se otec probudí zjistí že jeho dcerka se pohřešuje po několika dnech ji najde mrtvou a policie zatkne pachatele, kterému hrozí ale jen 25 let. Zdrcený otec z toho proč může dostat tak málo jej unese a mučí. Když přišla část na pasáže tak sem se těšil (byl to taky jeden z důvodu proč jsem tento film chtěl vidět) bohužel to mučení nestojí za nic. Film pak mapuje 7 dní toho vraha do kterých ho chce ten otec zabít a pak se vydat policii bohužel ani toho mučení tam moc není (respektive nic co by stálo za zmínku). Je tu jen bouchnutí kladivem do kolene (strašně zpracované) a jedna scéna mlácení jakýmsi předmětem. Více než na mučení se zde jde na psychiku a konec je úplně zbytečný novináři se ho ptají zda toho svého činu lituje on řekne že ano načež se ho ptají zda by ho zabil i příště načež on řekne že ne. Podobný film na dané téma je Tortured který má daleko lepší zpracování i gore. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Další z dlouhé řady filmů znázorňujících rádoby pomsty chtivé doktůrky, kterým se přihodilo něco zlého. Ano, čin, který byl zde spáchán je ohavný a zdá se, že vrah zaslouží co proto. Jenže, když začne mít onen doktůrek (zde je to opravdu doktor) problémy sám se sebou, jen těžko vykonat nějaká rozhodnutí v otázce života a smrti druhé osoby. Ikdyž je to bestie! Sedm dní mě ničím nepřekvapilo a nenadchlo. Paradoxně, až na vrahouna podávali všichni nepřesvědčivé výkony a tím vyšla celá atmosféra vniveč. Bez hudebního doprvodu vznikaly často hluchá místa a záchranou se tak trochu stal konec. 40% ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Námět pomsty je vždy lákavý i když postrádá originalitu.Pedofilní vrazi si určitě zaslouží víc, něž jen pobyt ve vězení a tak je otcova pomsta celkem na místě. Ovšem od půlky filmu se to mění spíš v psychologické drama,kdy otec začíná pochybovat o smyslu svého počínání a ztrácí motivaci,protože očekávaná ůleva při mučení vraha jeho holčičky se ne a ne dostavit.Díky zbytečně přestřelené stopáži se bohužel nekonečné čekání na konec stalo nudou a mučením i pro mě... ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama