Reklama

Reklama

VOD (1)

Pomáhat, chránit a lhát. Tajemství vyplouvá na povrch. Mladému policistovi je přidělen okrsek Queens, sousedství kde vyrůstal. Pracuje velmi tvrdě, aby zajistil svojí ženu a nemocnou dceru. Ale když staré tajemství vyplouvá na povrch, hrozí, že jeho život bude v troskách. Anonymní zdroj totiž odhalí nové informace, že se policisté snaží ututlat nevyřešený případ vraždy dvou chlapců. Tato skutečnost vyvolá sled událostí, které otřesou celým sousedstvím. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (89)

honajz 

všechny recenze uživatele

Špatné už od začátku. Samotná historka by sotva vydala na jeden díl Kriminálky Anděl, ale aby se to nepoznalo, různě se skáče v časových rovinách, a než se divák stihne zorientovat, dostane pár klišé podpásovek jako nemocné dítě, statečná novinářka, zkorumpovaní poldové a pár dialogů dementního ražení. Hlavně nic nevyprávět lineárně, aby divák nepřišel na to, jak hloupé to celé je! Herecké výkony skutečně mizerné, a to i u Ala Pacina. Kameraman by pak měl brát kurzy, kde by se naučil, co je celek, co detail, co rámování obrazu, co zlatý řez, co kompozice - evidentně o ničem z toho nikdy neslyšel. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Totálna nuda. Ten kto počastoval film slovom akčný by si zaslúžil vypichnúť obe oči a priviazať na škripec. K čomu je tam toľko známych hercov. Katie Holmes nie vo filme ani trochu sexi. Tatum, len chodí zachmúrený ako dement celý film. Al Pacino zbytočný. Binoche ešte zbytočnejšia. Liotta predvádza rutinu a nepridá žiadnu hodnotu. Tracy Morgan má len pár scén. Montiel je totálny kazisvet. Už Fighting bol slabší film. V Son of no one ešte ubral akcie, spomalil a zdegeneroval motivácie. Postavy vôbec nie sú sympatické. Proste jeden z najhorších filmov, čo som videl v poslednej dobe. A rozhodne najnudnejší tzv. "akčný" film aký som videl za posledné roky. Nebudem ďalej kydať proste max 25%. ()

Reklama

RobbieM@N 

všechny recenze uživatele

Zas tak špatně to natočené není, bohužel scénář omýlá jednu věc neustále dokola, až ta celá pointa začne být otravná. Flashbacky svoje místo mají, ale nemusely by plést diváka. Všechny tyhle zápory přebíjí úplná neschopnost Channinga změnit aspoň mírně svoji hereckou polohu v průběhu filmu, Bůh ví že pro dramata se nenarodil. Taková komedie (v 21 Jump Street exceloval) je pro něho ideální, burana nikdo neumí zahrát lépe než on. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Al Pacino...To meno bolo kedysi magnetom na hity a hlavne kvalitu. Dnes je to presne naopak a Robert DeNiro je na tom rovnako. Dá sa povedať, že rovnicu "sračka-kvalitný film" Pacino napĺňa s úspešnosťou 5:1. Tento film ostal kdesi uprostred. Temné tajomstvo z detstva a návraty v čase celkom fungovaly, ale to je asi tak všetko. Pacino a Liotta trestuhodne nevyužitý, v závere nepresvedčivé a odfláknuté. Celkovo dosť o ničom. Mohol z toho byť jeden slušný diel v nejakom seriály z policajného prostredia, no na celovečerný film z hviezdnym obsadením je to dosť slabé. 40%. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

To je snad prvně, co se bílej policajt jmenuje White. Já už myslel, že tohle jméno mají předplacený černoši. Jinak Channing vypadá hrozně a může za to ten jeho knírek. Ale jinak je to docela zajímavej příběh s trošku překvapení na konci. Po zdejších komentářích jsem to čekal o dost horší. Takže nakonec je to takovej průměr ze života policajtů. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (8)

  • Film byl vybrán k uzavření filmového festivalu Sundance, který byl zakončen 30. ledna 2011. (SeBig)

Související novinky

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

06.01.2012

Akční hrdina minulého a podle traileru na G.I. Joe: Retaliation i tohoto roku Dwayne Johnson pokračuje v linii filmů, ve kterých spíš někdo dostane nakládačku, než objetí od šťastné rodiny.… (více)

Pacino a Tatum na policii

Pacino a Tatum na policii

19.02.2010

Podivuhodná herecká kombinace. Ale nechme se překvapit – Channing Tatum patří mezi nejsnaživější hollywoodské mládence. V policejním thrilleru Son of No One, který pro Nu Image/Millenium Films natočí… (více)

Reklama

Reklama