Reklama

Reklama

VOD (1)

Pomáhat, chránit a lhát. Tajemství vyplouvá na povrch. Mladému policistovi je přidělen okrsek Queens, sousedství kde vyrůstal. Pracuje velmi tvrdě, aby zajistil svojí ženu a nemocnou dceru. Ale když staré tajemství vyplouvá na povrch, hrozí, že jeho život bude v troskách. Anonymní zdroj totiž odhalí nové informace, že se policisté snaží ututlat nevyřešený případ vraždy dvou chlapců. Tato skutečnost vyvolá sled událostí, které otřesou celým sousedstvím. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (89)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Totálna nuda. Ten kto počastoval film slovom akčný by si zaslúžil vypichnúť obe oči a priviazať na škripec. K čomu je tam toľko známych hercov. Katie Holmes nie vo filme ani trochu sexi. Tatum, len chodí zachmúrený ako dement celý film. Al Pacino zbytočný. Binoche ešte zbytočnejšia. Liotta predvádza rutinu a nepridá žiadnu hodnotu. Tracy Morgan má len pár scén. Montiel je totálny kazisvet. Už Fighting bol slabší film. V Son of no one ešte ubral akcie, spomalil a zdegeneroval motivácie. Postavy vôbec nie sú sympatické. Proste jeden z najhorších filmov, čo som videl v poslednej dobe. A rozhodne najnudnejší tzv. "akčný" film aký som videl za posledné roky. Nebudem ďalej kydať proste max 25%. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Ten film má příběh, parádní obsazení, veliké možnosti...a špatného režiséra. Tím, že se vám chvěje kamera i při záběrech, kterým by vůbec nevadila statičnost, ba naopak, tím díru do duše diváka neuděláte. Syrovost, ale nezajímavost. Scénář na prd, režisér napůl naprd. Film takový, který si už nepustím ani kvůli Channingovi. ()

Reklama

gumolit 

všechny recenze uživatele

Bohužial dalšia kriminálka , ktorá nemá potencionál aby vás vtiahla do deja a udržala si pozornosť až do konca.A nepomáha ani to že tu hrajú Al Pacino a Ray Liotta .No aj ked priznám že záverečné ukončenie nie je vôbec zlé otázkou , ale bude či to do konca vydržíte.Toto sa moc režisérovi nepodarilo a možno na pár skvelých momentov budete sklamaní.Aspon že to má dosť krátku minutáž a sem tam vás potešia aj nejaké herecké výkony. ()

DoubleJo 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, ze pribeh sa javi ako silnym tahunom filmu, nedostal som toho tolko, ako som ocakaval. Aj ked emocie tam su, nejako ma to nezobralo.Rovnako ako tomu bolo pri Montielovej prvotine, ktora mala podobny nadych, nepocitil som pri sledovani nic vyraznejsie.Tatum sice nepatri medzi mojich oblubencov, no nijak mi nevadil, ostatne herecke vykony iba priemerne a cela snimka mi prisla bohuzial iba priemerna. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VZPOMEŇ SI NA DVĚ VRAŽDY Z ROKU 1986. JAK SES MOHL STÁT POLICAJTEM?“....... /// Jonathana (záhadně) dohání minulost. I průměrně inteligentnímu dojde, že nemá vzpomínat na nějaký hnusný ženský, ale na okamžiky, o kterých zase tolik lidí nevědělo. KDO MU CHCE ZNIČIT ŽIVOT A PROČ? ... Pomalu dávkovaná nuda, ve který se střídaj fragmenty z dětství s prací policajta (tedy současností). A do toho ty výhrůžky. Vylepšuje to závěrečná půlhoďka, ale vlastně to je příběh o hovně. O tom, že CHLAP SE MUSÍ NAUČIT ŽÍT S KDEJAKEJMA SRAČKAMA. A tady jich je v závěru celkem dost! Ale pokuď nejste investigativní novinář, zřejmě si na konci řeknete (tak jako já) NO A CO? /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem investigativní novinář. 2.) Kdysi jsem zabil dva šmejdy a nejsem si jistej, jestli mě může někdo vydírat. 3.) Thx za titule ,,studko“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Galerie (73)

Zajímavosti (8)

  • Pes, který si ve filmu "zahrál", se ve skutečnosti jmenuje Tiger a přestože se jedná o jeho první filmovou roli, před kamerami nestál poprvé. Už dříve se objevil v magazínu "Vogue" a televizních reklamách. (oje)
  • Film byl vybrán k uzavření filmového festivalu Sundance, který byl zakončen 30. ledna 2011. (SeBig)

Související novinky

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

06.01.2012

Akční hrdina minulého a podle traileru na G.I. Joe: Retaliation i tohoto roku Dwayne Johnson pokračuje v linii filmů, ve kterých spíš někdo dostane nakládačku, než objetí od šťastné rodiny.… (více)

Pacino a Tatum na policii

Pacino a Tatum na policii

19.02.2010

Podivuhodná herecká kombinace. Ale nechme se překvapit – Channing Tatum patří mezi nejsnaživější hollywoodské mládence. V policejním thrilleru Son of No One, který pro Nu Image/Millenium Films natočí… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno