Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ypsilonka tentokrát podrobí své specifické a zábavné jevištní analýze témata z nejkrásnějších – lásku, manželství, žárlivost a příbuzné jevy. Písničky, scénky, parodie, kvazi odborné výklady, čtení hesel, to všechno chybět nebude. Zaslouží se o to herci divadla J. Lábus, L. Sobota, J. Schmid, B. Poloczek, M. Durnová, host L. Hermanová a také Jana Synková. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

subic 

všechny recenze uživatele

Tvl vůbec jsem nevěděl, že tohle dílko někdy Ypsilonka udělala - ta Liberecká ještě v roce 1976. Třeba takový Jirka Vágus ještě ani neměl 30. A třeba takový Venca Helšus snad z Liberce odešel až na 2 sezony do Národního koncem osmdesátek... a s těmi jejich písničkami mě to ani moc nebaví, jednou stačilo. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Ypsilonka byla a je pojmem. Tento pořad pak dokázal, že umí nejen v rámci divadelní tvorby, ale také, že umí prodat své umění i do televize. A tak miliony diváků měli možnost vidět skvělé herce v akci. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Jestli se jedná o čirou improvizaci nebo jde přece jen o leccos nazkoušeného je těžko soudit. Jisté je, že v určitých chvílích jsem se bavil, ale celkově to nějak neladilo dohromady. Působilo to jako orchestr, který hrát umí, ale přece jen mu to pár muzikantů kazí. Hodně velký mumraj může v celkovém vyznění působit spíše nezáživně. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Chvilkami to zajiskří...mezitím nudí. 1) Spíš vzpomínka na dobu a lidi, než zábava. 2) Ano, vzpomínka na 65letou Ljubu Hermanovou, 35letého Luďka Sobotu, 28letého Jiřího Lábuse, 39letého Bronislava Poloczka či 35letého Miroslava Kořínka. Jo, jo, to to letí... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama