Reklama

Reklama

Win Win

  • Česko Jak vyhrát a nezbláznit se (více)
Trailer

Pesimistický advokát Mike Flaherty (Paul Giamatti), který dobrovolničí coby trenér wrestlingu na střední škole, narazí díky pochybnému melouchu na mladého nadějného sportovce. Když už to vypadá, že se na něj štěstí usmálo rovnou dvakrát, vloží se do hry chlapcova matka, kterou právě propustili z odvykací léčebny, je úplně švorc a hrozí, že všechno zhatí. McCarthy se velmi zručně chopil tématu balancujího mezi dramatem a komedií a ve svém filmu Win Win se zaobírá tématy jako jsou zlomená srdce a lidskost v tom nejryzejším slova smyslu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (185)

Icefist 

všechny recenze uživatele

Obyčejnost příběhu je jeho největší předností jenže zároveň i nemilosrdným katem. Všechno se zde děje přirozeně, neříkáte si každou chvíli co je zase tohle za scénáristický či jiný úlet. Ruku v ruce s tím jde ale to, že v celém průběhu vám to přijde (nebo alespoň pokud mám mluvit sám za sebe) fádní. Když si to probírám zpětně, tak z letargie mě vytrhla jen ta obrovská náhoda, že jako na potvoru ten kluk zrovna super zápasí a právník/kouč trénuje zápas a ne třeba baseball. No dobře, to jsem ochoten odpustit, alespoň trochu vzruchu do klidných vod. Ještě chci pochválit výtečnou závěrečnou (titulkovou) skladbu, ale naprosto upřímně povím, že znovu to vidět nepotřebuju. 70 % Oblíbená část- dialog při zandávání a vyndávání petlice na dveřích ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Celkem promakaný film. Hodně mě to překvapilo, všechny zápletky jsou výborné. Je zde vidět skvělý kontrast mezi vztahy a penězi a chtíčem lidí. Paul Giamatti zvládl svou roli skvěle stejně jako hodně zvláštní Alex Shaffer. Myslím, že jsem zatím neviděla ani jeden film o wrestlingu, takže originální námět, což je velké plus. Všichni herci hráli dobře a atmosféra je celkem poddajná, že vtáhne každého. ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Příběh, který tančí bosky po střepech všeho, čím kdy byl ... a čím (nebo kým) kdy být CHTĚL - a ještě se při tom usmívá. Jistě, můžete o něm pochybovat ... velkou roli v něm hraje takřka neuvěřitelná souhra okolností - přesně taková, jaká se v reálném životě vyskytuje jen VELICE sporadicky. Na druhou stranu má v záloze odzbrojující přímočarost - a jakousi úspornou dramatickou zkratku, která si nepotrpí na velké teatrální výstupy, přesto na vás může udělat mimořádný dojem ... pokud jí dáte šanci. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka se zajímavým tématem. Prolínání komedie s dramatem nakonec dopadlo dobře. Malý poznatek - Matka Kylea (skvělá Melanie Lynskey) vypadala jako by Kylea měla v 10. Ikdyž jsem film se na film podíval kvůli tomu, že aktuálně v tv nic lepšího nebylo, zhlédnutí nelituju. 68% ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Není to Juno, ani Away We Go, ale bezvadné "indie" obsazení (Paul Giamatti, Amy Ryan, moje oblíbená Melanie Lyskey nebo prvotřídní Bobby Cannavale v roli jedinečného Terryho) mě dokázali spolehlivě pobavit, i přes tu lehkou moralitku na konec. A hláška filmu? Rozhodně ta z úst zápasníka Stemlera: "Darth Vader!" ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Alex Shaffer (Kyle Timmons) bol v skutočnosti wrestlingovým šampiónom na strednej škole v New Jersey, a to iba rok pred natočením filmu, kvôli zraneniu chrbtice s ním však musel prestať. (Laslo)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno