Reklama

Reklama

Russell Brand vytvořil po svém postavu roztomilého miliardáře Arthura Bacha, nezodpovědného sympaťáka, který celý život spoléhá na to, že ho z maléru vždycky dostanou dvě věci: jeho obrovské bohatství a celoživotní chůva Hobsonová (nositelka Oscara ®* Helen Mirren). Teď ho ale čeká osudová výzva: musí si vybrat mezi domluveným manželstvím s ambiciózní manažerkou Susan (Jennifer Garner), které by mu pojistilo jeho luxusní životní styl, a nejistou budoucností s tím, co se za peníze koupit nedá - jeho pravou láskou Naomi (Greta Gerwig). S nekonvenční pomocí Hobsonové podstoupí Arthur nejdražší riziko svého života a v nové verzi oscarové®* romantické komedie se naučí, co znamená být mužem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (287)

F.man 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nečekal že to řeknu, ale Russell Brand mě jako rebel přestal bavit. Možná to je tím, že tady kombinuje polohu rebela a přerostlého dítěte (to je mi panečku antagonismus - v překladu pro méně vzdělané píčovina). A to pak se mnou mají filmy těžké když mě nebaví hlavní postava. Na druhou stranu se musí nechat, že se v Arthurovi najde na dnešní dobu poměrně dost vtipných (čti vážně vtipných ne pseudo-vtipných) či jinak povedených situací a tím za mě má velmi výrazné plus. Ani ten typický sentiment a standartní rom-comové situaci mi tolik nevadily, snad jako by si z nich Winer i místy dělal srandu. Jasně že to nakonec zase skončí typickým hollywoodským modelem, ale tenktokrát mi prostě jeho balení nepřišlo zas tak úplně hloupé. No ale přesto, ten nudící Russell Brand... No co, třeba příště už mu dá někdo jinou roly. A když ne jinou, tak alespoň to snad už příště bude bez toho polovičního dítěte. Za tři z odřeným zrcátkem od Batmomobilu. Who wouldn't want to marry a sexy clown. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ve všech směrech nepříliš inovativní komedie,jejíž největší síla je ve velmi dobrých vedlejších postavách (Mirren,Guzmán,Nolte,Gerwig,...),které tak dávají filmu trošku jinší rozměr a bez nich by se hodnocení propadlo ještě o fous níž.Russell Brand si i tentokrát střihnul postavu,která je hodně podobná jeho předchozím kreacím.Žel bohu,tahle je z nich nejméně vtipná...60% ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv byl původní "Arthur" oskarový film, jevil se jako průměrná a nepříliš zábavná komedie o rozmazleném -dospělém- spratkovi, který se změní až poté co se prvně zamiluje. A právě díky průměrnosti tohoto už 30 let starého snímku, mě docela překvapilo, že se někdo rozhodl udělat jeho remake a vyloženě mě vyděsilo obsazení excentrického Russella Branda do hlavní role. Překvapivě jsem však film přežil, nepřipadal mi vyloženě hloupý a Russell Brand je natolik podivný a výstřední, že se vlastně do hlavní role perfektně hodil. Ačkoliv jsem se nezasmál ani jednou, pobavil jsem se o něco více než při sledování klasické verze. Troufám si tvrdit, že by filmu více prospěla vulgarita a nějaká ta odvázanost, než přístup pro co nejširší publikum. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

...A KAŽDÝ MUŽ MUSÍ ZBLEDNOUT PŘI SROVNÁNÍ S OSLNIVÝM PESTRÝM PROGRAMEM, KTERÝM JE ARTHUROVA SPOLEČNOST..... /// Pohádka (?) o tom, jak nesmírně bohatej, štědrej a dobrosrdečnej alkoholik, jehož život je fraškou (ale zajímavou!), našel štěstí u chudý dívky. R. Brand tyhle hýřící týpky zvládá. Také sympatická ,,Mary Poppins v přechodu“ - H.Mirren, přispěje svoji troškou do mlejna. Baví mě jeho výstřednosti, jejich slovní eskapády. Trochu štve ta romantická slaďárna (FŮJ!!!), ale co, tak to ve skutečným světě, kde jezdí batmobil chodí. Dám 4*, protože jsem se bavil. Jinak nečekejte víc než (lehce upravený???) remake (kterej šel mimo mě) a film o nezodpovědným chlápkovi, který se nakonec polepší a najde lásku. (Tak že by proto?) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Věřím, že peníze vytvářej radost, vzrušení, akrobaty, PEZ hlavy a .... . 2.) Dokázal bych skočit do postele se třemi evropskými princeznami najednou a nic si pak nepamatovat. (Ani to, že jsem 2 pozvracel a u tý třetí mi selhal močový..... no to je jedno...). 3.) Převlíkám se za Batmana a můj řidič je Robin (jako převlečenej...). 4.) Zjistím, že VŽDYCKY to jsou ty nenápadný! /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Docela fajn komedie s tentokráte opět snesitelným Russellem Brandem. Oproti Get Him to the Greek určitě krok vzhůru k nějakému hereckému výkonu. Arthur mě svým koncem dokonale vybavil vzpomínky na Pretty Woman, ano jedná se o takovou americkou pohádku, která by se docela hodila vysílat ve vánočním čase. Dost potěší často používané filmové odkazy, zvláště Batmobil je prostě super! Film je podle očekávání jedno velké klišé, hlavně s blížícím se závěrem, ale to se dá odpustit. Stejně všichni moc dobře víme jak tyto filmy končí. 60% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Ve scéně, kdy Arthur sedící v batmobilu listuje kontakty v telefonu, lze spatřir jméno Katy Perry. Ta byla manželkou Russella Branda. (HellFire)
  • Russell Brand byl nominován na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herec. (Ded@M@tes)

Související novinky

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

16.10.2011

To není bizarní forma nekrologu. Jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti je pořád mezi námi. Horší to bude s jeho postavou v mírně hororové komedii Rentaghost, kterou Tom Lennon a Robert Garant … (více)

Reklama

Reklama