Reklama

Reklama

Barbarella

  • Francie Barbarella (více)
Trailer

Obsahy(1)

Barbarella (Jane Fonda), mezihvězdná zástupkyně Země 41. století, má za úkol najít vědce jménem Durand Durand z planety Tau Ceti. Durand Durand vynalezl mocnou zbraň Positronic Ray. Země je nyní mírumilovná planeta a zbraně jsou pro pozemšťany něco zcela neslýchaného. Tau Ceti se zdržuje v neznámé oblasti vesmíru, kde je velmi pravděpodobné, že zbraň padne do nesprávných rukou. Barbarella se v psychedelické vesmírné lodi plné okouzlujících oblečků vydává na Tau Ceti, kde bohužel ztroskotá. To jí ovšem nebrání, aby pomalu ale jistě vědce vystopovala. Přesouvá se z jedné exotické lokality do druhé a při plnění svého úkolu objevuje kouzlo mezihvězdného sexu. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (292)

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Heh tak tady sem se zkutečně bavil, krom toho že se Barbarella vypsala snad z celou galaxií tak musím uznat že na svou dobu to byl opravdu extra film. Hodně dobré dekorace a kostýmy, to mě ža překvapilo jak zajímavě je tohle všechno dotaženo do svého zdárného konce. Navíc i souboje anděla nesoucího hlavní hrdinku s loděmi mimozemšťanů byly dost slušné a třeba v porovnání se Star Trackem jež v té době již taky existoval jsou i živé a akční. Hlavně ten vtipný náboj uvnitř příběhu, skvělé dialogy a mě se velice líbivší revolucionář s jeho doknalým a mírně nefunkčním ovládacím panelem. Skvělá zábava a dobře investovaný čas!!!!!!! ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt podivnej film. Dostal jsem se k němu náhodně přes stejnojmennou písničku od Svena Vätha a ze zvědavosti jsem se na to podíval. Abych pravdu řek, tak jsem se teda nedíval ani tak na film, ale spíš na Jane Fondovou (ne)oblečenou v těch bizarních kostýmech. Během sledování jsem si hned vzpomněl na film Barb Wire s Pamelou Anderson. Stupiditou se oba dva filmy celkem vyrovnaj, takže vzhled hlavních představitelek je tim pádem v obou případech největšim (a v podstatě taky jedinym) pozitivem. Kdybych si měl teda vybrat, tak se radši budu koukat na Pamelu, nicméně oba filmy hodnotim stejně "vysoko". ()

Reklama

Kass 

všechny recenze uživatele

Správně ulítlá dvouhodinová reklama na tělo Jane Fondové s výbornou hudbou, která ve své době musela asi dost frčet. Příběh byl sice dokonale stupidní, ale v jeho průběhu jsem se přistihl jak si vesele poťukávám do rytmu, hledím na šestý sexy ohoz Jane Fondové a skvěle se bavím. A to není tak málo - když uvážím, že bylo půl druhé ráno :) ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Osobně mě strašně nudilo už české vydání Forestovy komiksové klasiky z r. 2017, a když jsem si ještě pro srovnání pustil i Vadimovu adaptaci, shledal jsem ji přímo nesnesitelnou. Na tu hovadinu se absolutně nedá dívat a film ještě umocnil absurdnost té látky, byť ve své době to asi svůj význam mělo, a jisté výtvarné kvality tomu upřít nelze (přesto jsem vždy Vadima považoval za veskrze druhořadého režiséra, což jsem si zde jen potvrdil). Osobně mám navíc problém už s tím, že francouzský komiks - s hrdinkou, jejímž předobrazem byla francouzská herečka Brigitte Bardot - byl adaptován do anglicky mluveného filmu, v němž titulní roli ztvárnila Američanka (nemluvě o tom, že zcela fádní Jane Fonda s Brigitte Bardot absolutně nesnese srovnání). Jsem každopádně docela zvědavý na ten remake se Sydney Sweeney, pokud skutečně vznikne - horší než ta Vadimova sračka už to být nemůže, na druhou stranu nechápu, proč v dnešní době vytahovat na světlo tak zaprášenou látku, jako by současnost neskýtala mnohem lepší náměty. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Boze to byla ale uchylarna. Clovek nevi, jesli to tvurci mysli vazne nebo jesli se ma smat. Jane Fonda jako Barbarella hraje dost hrozne, ale je fakt sexy a kazdymu za odmenu nabizi, ze ho opicha, takze pohoda. Ostatni herci jsou taky strasny, ale sem tam je nekdo aspon vtipnej. Triky jsou proste stary, v ty dobe to ale musel bejt jen lepsi prumer. Jinak, aspon ze pribeh je docela slusnej. A ted se dostavam k nejvetsimu problemu - hudba. Ta je naprosto perfektni. Problem je, ze se absolutne nehodi do tohohle filmu a spis by sedla treba do Austina Powerse. Nemuzu rict, ze bych se nebavil, ale je to proste desna kokotina, takze jen 3*. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (16)

  • Dildanino heslo Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch je jméno skutečné dědiny ve Walesu. (Divočák)
  • Skupina Duran Duran si dala své jméno právě podle hlavního záporáka z Barbarelly. Jejich první singl se pak jmenoval Electric Barbarella. (Divočák)
  • Barbarella byla prvním komiksovým charakterem, který se dočkal vlastního filmu. (Divočák)

Související novinky

Tvůrce Drive a sexbomba Barbarella?

Tvůrce Drive a sexbomba Barbarella?

25.06.2012

Vesmírnou agentku, která umí ženské zbraně používat ještě zručněji než zbraně klasické, stvořil legendární komiksový tvůrce Jean-Claude Forest. Celosvětově ji ale striptýzem v beztížném stavu… (více)

Předělávky a pokračování útočí

Předělávky a pokračování útočí

09.08.2009

Jistě, útočí už odpradávna (když se v tom začneme vrtat, zjistíme, že i Ben Hur byl vlastně remake), ale poslední dobou jakoby jejich nápor sílil a válcoval všechno ostatní. Až má člověk dojem, že… (více)

Pořádně žhavá špionáž

Pořádně žhavá špionáž

14.04.2008

Kočky, zbraně, těsné kostýmy z lesklé kůže, nebezpečné mise. Tak to máme rádi. A hlavně ať to není nějaký bourneovský klon v sukních! Nebojte, žádné další pokusy o realistickou špionáž u… (více)

Režiséři nestávkují...

Režiséři nestávkují...

09.11.2007

Alespoň prozatím. Ale když si scenáristé, jejichž vzpoura momentálně v Státech probíhá (a už to vážně postihlo několik připravovaných filmů a hlavně televizi, kde je přeci jen výrobní doba pořadů… (více)

Reklama

Reklama