Reklama

Reklama

Hříšníci - Série 6

(série)
USA, 2016, 10 h 50 min (Minutáž: 49–57 min)

Kamera:

Kevin McKnight

Hrají:

William H. Macy, Emmy Rossum, Jeremy Allen White, Ethan Cutkosky, Shanola Hampton, Steve Howey, Emma Kenney, Cameron Monaghan, Noel Fisher, Dermot Mulroney (více)
(další profese)

Epizody(12)

Recenze (4)

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klaním se scénáristům, že i u 6.série dokáží vymyslet tak úžasné trable u této rodinky. Je neuvěřitelné čím vším si musejí procházet a stále ještě drží na nohou. Každá z postav mi dodala svůj vlastní příběh, který mě pobavil, vyděsil nebo prostě dostal do kolen. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dlouho jsem obdivoval bohem obdarovanou moc scénáristů, kteří stojí za mým dalším nenahraditelným oblíbencem jménem Once Upon a Time. Když se ale podíváme z tohoto hlediska na zoubek právě Shameless, již jen dle geniálně originálních názvů jednotlivých epizod musíme také oslavovat talentovaný štáb, který si i po tak početném množství odvysílaných dílů má stále z čeho utahovat, co se týče všech tříd americké společnosti a že má pořád nápady, jak našim hrdinům znepřijemňovat život. Že každý happyend, který po velkých útrapách přijde doslova 'zčistajasna', nesmí nikdo seriálu znalý brát vážně. Protože je mu více než jasné, že štěstí není v téhle dramedy vítáno. 10/10! ()

claudel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Emocionální horská dráha, nejlepší seriál posledních let, fantastické výkony a překrásná Emmy Rossum. Asi se u komentářů k tomuto seriálu opakuji, ale nemohu jinak. Shameless je pro mě výjimečném úkazem a zážitky s ním těžko nějaký seriál v následujících týdnech, měsících a letech překoná. Jsem rád, že mám před sebou ještě několik sérií. ()

Galerie (135)

Reklama

Reklama