Reklama

Reklama

Farmář hledá ženu SK

(pořad)
  • Slovensko Farmár hľadá ženu
Reality-TV / Soutěžní
Slovensko, 2010

Režie:

Rado Štefanov

Účinkují:

Aneta Parišková (moderátor)

Podaří se osamělým slovenským farmářům prostřednictvím další řady oblíbené a ve slovenském vydání i peprnější seznamovací show najít životní partnerku? Vyberou si mezi různě starými protějšky tu pravou? Uvidíte ve slovenské reality show. (TV Prima)

Recenze (215)

adamulefa

všechny recenze uživatele

Mohol by som dať s kludným svedomím dať odpad! Ale na druhej strane aj 5*. Je to predsa úplne stupídne! Ale zas na druhej strane chytanie prasiat po okolí, hádky o tom, či má urobiť bidlo pre sliepky alebo nie, kydanie hnoja, tie "vidlácke" rozhovory alebo divné sprievodné komentáre... Sranda, sradna. ()

corona 

všechny recenze uživatele

Podobne ako Kapor na torte, tažko hodnotiteľné. Slovákov už nezaujímajú namyslené a nezaujímavé slovenské celebrity ale národ očarili pospolití muži a ženy, hľadajúci svoju trochu šťastia. No neviem, zabávať sa na prostáčikovi, ktorý ani nemôže za to aký je, alebo na buranovi, ktorý ešte "nepoznal svoje vyvolené zvnútra", ak to niekoho dokáže zabaviť, tak nech sa baví. A vedia tie ženy vôbec ako si z nich robia v komentároch srandu? ()

Reklama

RISOvonVODKA odpad!

všechny recenze uživatele

Tak. Dnes v noci sa u kamarátov chľastalo a v rámci srandy ma prinútili pozerať tento skvost slovenskej televíznej scény. Sedel som tam na triezvo, v mukách a slzou v oku. Moje IQ kleslo o zhruba 25 percent. Moja gramatika sa zhoršila minimálne po k**** a moja slovná zásoba sa oné... hmm. Nepozerajte to! ()

odie 

všechny recenze uživatele

Žíš marjá, za co byste furt někoho litovali? Tak už jste asi párkrát po ulici šli a všimli jste si, že jsou mezi námi dlouhonohé blondýny, tlusté brunety a většina mužů je mnohem ošklivější než ženy....pak tu máme houmlesáky a dostáváme se i do říše zvířat...jak k tomu přijde takový mexický naháč? A co vy? Chtěli byste aby Vás litoval nějaký intelektuální nasamec či oduševnělá sexbomba? Nikdo nestojí o Vaši lítost a je to jen pokrytecký. Obvykle mě reality šou moc neberou a nevydržím se na ně koukat. Když mě ozářilo tohle, nebyla jsem ani schopná zvednout ruku s ovladačem. Je to bezva, vážně syrový kino sürreal, které je ještě jemně ochuceno ironickým komentářem. Prostě konečně skutečná realita....a ne nelituju nikoho, i stupidi i postižení, úředníci a všechna ta pokrytecká, nenávistná a závistivá verbeš, všichni patří do tohohle světa. ()

Beda 

všechny recenze uživatele

Ošklivý vidlácký křupan, který často působí, že ženu neviděl ani na obrázku, se mezi hromadami hnoje snaží získat lásku. Upřímně nechápu, jak se nějaká žena může do tohoto formátu pořadu vůbec přihlásit, kdo by s těmi "farmáři" chtěl žít?Naprostý odpad, nicméně za Martinku a její rodinu prostě jednu hvězdičku musím dát, to byl neuvěřitelný nářez. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Každý účastník podpísal zmluvu, v ktorej sa televízia JOJ zaviazala zaplatiť 1000 eur po ukončení natáčania, pričom 300 eur dostali hneď na ruku. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama