Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Britská verze bláznivé sportovní game show. I tentokrát na 24 soutěžících čeká několik překážek, které je mají za úkol nejen zpomalit, ale také způsobit co možná nejkrkolomnější a nejzábavnější pád do vody či bahna. Pokud se soutěžící dostanou přes 4 úseky, včetně závěrečného kola, čeká je tučná finanční odměna a titul šampióna. Pořadem provází Richard Hammond. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

chaosteory 

všechny recenze uživatele

Cover verze vždy stojí za . . ., ano za to, ale britský Wipeout se mi líbí o trochu víc. Amanda sice není tak hezká a zdaleka tak vtipná jako Jill, ale Hammondův humor mě dostává daleko víc než ten, od amerického dua. Větší prostor dostávají i soutěžící a jejich bolehlavy doprovází daleko rozsáhlejší hudební doprovod. Díky invenci české produkce můžu porovnat i s Česko-evropskou verzí, ale jelikož jde především o lidskou horlivost nechat se přizabít kvůli penězům, není vlastně co srovnávat. ()

bmx6 

všechny recenze uživatele

Nevím jak komu,ale já mám radši tuhle verzi než tu americkou.Většinou za to může skvělý moderátor Richard Hammond.Tady to hlavně není ani tak o soutěžích a o výzvách(i když bez toho by to nešlo),tak predevším je to o zábavě.Totální zesměšnění soutěžících,kteří jsou mnohdy podivuhodní.Nejvíc mě baví ty jejich pády a komentáře moderátorů.Zkrátka není to nejhorší. ()

Reklama

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděl poprvé neskutečně jsem se u toho bavil, postupem času mi, ale došlo, že ti blázni co se do tohoto seriálu přihlásí a dokola omílaná dráha a téma, to taková zábava už není. Pointa je pořád stejná a když se na to člověk dívá pořád dokola je to i hrozně nudné. Dnes již můžeme podobné pořady vídat různě ve světě, ale místo toho aby se tvůrci poučili a přidali nějaký vlastní originální nápad, tak je to v podstatě to samé. Takže resumé je asi takové, že je to zcela průměrný pořad, který pobaví za předpokladu, že na něj nebudu koukat každý den. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Drtivá porážka byla svého času tím nejlepším dílem, které jste mohli spatřit na obrazovkách Barrandova. Dokázal jsem se smát několik desítek minut u těch přihlouplých failů a často si představoval, jaké to musí být si takový adrenalin zkusit. Je úsměvné zjistit, že nás pořadem provázel Richard Hammond. Tehdy jsem ho samozřejmě ještě vůbec neznal. ()

Holusacek 

všechny recenze uživatele

Tento komentář budu zasvěcovat porovnávání s britskou a americkou drtivou porážkou,takže:soutěže Drtivá Porážka aneb Wipeot se chytli brité a...nedopadlo to zle.Překážky se díl co díl střídají,zábavný moderátor(který se bohužel Johnu Hensonovi nevyrovná,no co),zábavní soutěžící(to však do hodnocení neberu,nepřipraveno tvůrčím týmem),avšak nezábavná moderátorka Amanda,nevtipné působení na trati(beze zvuku lámajících kostí,žbluňkání a plaskání),stejné songy,zdlouhávé.Připadá mi,že jsou briti větší máčky než američané,samé úrazy britů,odborný plavčík po boku-to byl důvod proč mě tento pořad díl co díl více omrzuje.Možná deset dílů a dost-jednorázovka americký Wipeout výrazně převyšuje.A vracím se zpět k moderátorům-máme zde jen komika a zaroveň komentátora,to někdy není moc zábavné.Jednošeji nevtipné,ale lze zabavit-50% menší +...lepší popis soutěžících,zabírání pocitů jak se poražení cití,ale toto moc nespravilo.Jinak můžu zpola doporučit... A CO SE TÝČE DRUHÉ SÉRIE:ta mě velmi výrazn překvapila a svou zábavou a vším se vyrovnala Americkému předchůdci a možná i více.To co jsem řekl špatného k první sérii,ve druhé bylo pravým opakem.80% mám již mnohem čistější svědomí a s klidnou hlavou můžu pořad skutečně doporučit... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Českou stopou v seriálu je Symfonie z Nového Světa od Antonína Dvořáka, která zazní v 8. dílu 6. série. (vyfuk)

Reklama

Reklama