Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiální text distributora)

Recenze (266)

Neotom 

všechny recenze uživatele

Všechny klady originálu spláchla Nova a spol. podle předpokladů do kanálu. Chybí svižnost, vtip a komentář je otřesný. Taky se mi nedaří pochopit smysl pořadu. Soutěžící konstatují, že jde jen o zábavu a pak se o ně málem pokouší infarkt, když mají šanci vyhrát. Mimochodem, taky vám připadá divné, že se této fyzicky náročné soutěže zúčastnil invalidní důchodce Skuhravý? 10% ()

Djoker

všechny recenze uživatele

Hvězdy sobě aneb musíme jít tomu štěstíčku trošku naproti. Dámy a pánové, dopadli jsme na dno! Východní blok si na nic nehrál a přijel s lidmi, kteří chtěli za vlast bojovat v adrenalinové soutěži. Naši, pod heslem sledovanosti a lepším zítřkům vstříc, vytvořili ještě s čobolákama kokot mix tým a přijeli se na férovku ztrapnit. Jejich výkony nejsou k smíchu, ale jen ubohé. Pokud si dobře vzpomínám, v časech Her bez hranic jsme soupeřili se západními státy. Vzhledem k naší filozofii se však úprku na východ nemůžu divit. Realitě neodpovídající komentář, vzájemný řitní alpinismus našich a křečovité pokusy o humor. Pokud to někomu připadá jako důvody pro pravidelné sledování, tak je na správné adrese. ()

Reklama

PROROK14 odpad!

všechny recenze uživatele

Presne tak, treba tam poslať Kramára a ostatných strarcov, čo nevedia behať a k tomu treba aj šaškovať. Pritom neustále omieľať akí sme krásni a ešte aj pády sú šarmantné. Po treťom páde sa treba nechať odviesť pomaly potápačmi však Ferko? Radšej choď navrhovať handry a skandovať tú trápnosť že fashion team. Mi bolo na grc. Neviem čím to bude, že v konečnom zúčtovaní máme rádovo o pol hodinu dlhší čas ako ostatní, Švajda nevieš? ()

AngiS 

všechny recenze uživatele

NECHÁPU TO. Wipeout má hodnocení víceméně nadprůměrný. A teď, když se to zjeví v trochu jiný formě, kde závodí i Češi, tak každej švihá odpad? Jenom proto, že to vysílá nova? Je mi volný kdo a kde (nepopírám že nerozumim tomu, proč je to rozmatlaný do několika dílů) to vysílá. Koukat na lidi, co ze sebe dělají trochu blbce je vcelku vtipná náplň večera. //EDIT: Už to trochu chápu. Ty neskutečný komentáře a žvásty okolo dokážou člověka brutálně otrávit. ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle měla být jako zábavná soutěž, kde týmy složené z nejrůznějších celebrit musí překonávat nástrahy opičí dráhy? Kam se tedy ta zábava poděla? Já jsem se nezasmála ani jednou, i když u některých pádů jsem k tomu neměla daleko. Nechci si vůbec představovat, jak by to dopadlo, kdyby se Nova pustila do Boyardu nebo Her bez hranic. To by muselo dopadnout ještě hůř. Ještě jedna věc mi vadí a teď se budu muset omluvit všem slovenským známým, kolegům, uživatelům, přátelům a příbuzným. Vážně proti vám nic nemám a nikdy jsem neměla!!! Neberte si to, prosím, osobně. Ale poslední dobou mi všechno, co je označováno jako "Česko-Slovensko", hlavně tedy při soutěžích a nejrůznějších akcích, leze přímo krkem. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama