Reklama

Reklama

Třicetiletá Annie (Kristen Wiig) má za sebou těžké období, ale život se jí nečekaně obrátí naruby ve chvíli, kdy jí nejlepší kamarádka Lillian (Maya Rudolph) pověří přípravami na její svatbu. Starostí je s tím až nad hlavu, Annie se přesto s odhodláním ujímá skupiny nedočkavých družiček (Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey a Ellie Kemper) a společně se vrhají do svatebních příprav, během kterých ale nic nevychází podle plánu. (Magic Box)

(více)

Diskuze

Huncutko

Huncutko (hodnocení, recenze)

No, moc sa mi nepacia predosle komentare, pretoze tento film patri medzi moje favorite. Rad si ho pozriem ked je na to prilezitost a herecky vykon bol mega.

kekesko

kekesko (hodnocení, recenze)

Nominácia na Oskara? To fakt už tým v tej ami jebe? Stupidita najhrubšieho zrna.

cccGlenisla

cccGlenisla (hodnocení, recenze)

Je to přesně to, co se dá čekat od "holčičí" komedie. Trocha babskej intrik, trocha romantiky. Bavila jsem se. Chris O'Dowd je sympaťák.

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

yobailarine

yobailarine (hodnocení, recenze)

Poté, co jsem viděl av kině trailer, jsem si řekla: to musím vidět, to bude čurina! Mno, doma jsem k tomu sedla  a po 15  inutách jsem měla chuť to vypnout:( Vůbec mě to nenadchlo, dialogy trapné, dlouhé, vůbec ne věcné..jo, třikrát jsem se tam něčemu zasmála (asi něčemu sprostému, ptž jinak tam fakt nic vtipného nebylo), ale jinak to hodnotím jako ztrátu času a až si příště budu chtít u filmu odpočinout, pustím si radši po 158. Hříšný tanec nb Pretty Woman...

ntpn

ntpn (hodnocení, recenze)

Je tam Roy, to bude pohoda ... červený to asi nebude, ale určitě se zasmějem ...

kikikrikri

kikikrikri (hodnocení, recenze)

polarka: Ale já přece nemluvim obecně, mě jde konkrétně o Bridesmaids. Nevím, jestli jsme viděly stejný trailer, ale mě to teda přišlo uřvaný až moc. Snažilo se to tunit, ale vysnívání dokonalý rozlučky, pár ohraných klišé a dobře, možná i pár vtipných momentů ještě nedává dohromady nic inteligentního. Asi jako sex ve městě, taky totál lobotomie. Snažila jsem se být nezaujatá, ale trailer prozradil až moc.

polarka

polarka (hodnocení, recenze)

kikikrikri: to snad nemyslis vazne? s takymto pristupom by sa uz nemali tocit ziadne filmy. vsetko tu uz bolo. a okrem toho: "zenske" nie su predsa automaticky "urvane" tak isto ako "chlapi" nie su hned vsetci ... co ja viem... "uprdeny"?

Beagle

Beagle (hodnocení, recenze)

Třeba já se na to podívám ráda (i když pořád tvrdíte, že je to "parodie Hangover"), protože za a) na Mayu Rudolph a Kristen Wiig se stojí za to dívat kdekoliv, za b) jsem spokojená s recenzemi (a 7,7 na IMDB je docela solidní) a za c)"uřvaný ženský" nemůžou být o nic horší než "uřvaný chlapi"...

kikikrikri

kikikrikri (hodnocení, recenze)

polarka: No to sice moc ne, ale šťávu to mělo, ted je tu Hangover 2, sice jsem to eště neviděla, ale nejspíš to pojede na stejné vlně jako jednička. A kdo by se na to chtěl dívat v podobě uřvanejch ženskejch?

Sagara

Sagara (hodnocení, recenze)

Hlavne dúfam v prevratnú úlohu pre Kristen Wiig, ktorá si zaslúži viac pozornosti.

Rocky88

Rocky88 (hodnocení, recenze)

Nemůžu uvěřit, že to řeknu, ale i přes to, že to připomíná Hangover a sází na stejnou kartu.... tak mě to dost rozesmálo. Hlavně ta sestava je opravdu potřeštěnej výběr. Jsem zvědav...

kikikrikri

kikikrikri (hodnocení, recenze)

Zdá se mi to, nebo to vypadá jako parodie The Hangover?? Ta tlustá jako Zach Galifianakis? Divný, proč takovýhle věci vznikaj, když už tady byly a v lepší podobě...

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnocení, recenze)

Bridesmaids tento týden obdržel přístupnost R - do 17 let v doprovodu dospělé osoby (strong sexuality, language).

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

O čem budou Krotitelky duchů?

O čem budou Krotitelky duchů?

01.01.2016

Když bych ohlášen reboot Krotitelů duchů s ženským obsazením, spousta fanoušků to nenesla moc dobře. Režie nového filmu se sice ujal Paul Feig, který sklízel ovace za Ženy sobě nebo loňského Špióna,… (více)

Seznamte se s Krotitelkami duchů

Seznamte se s Krotitelkami duchů

28.01.2015

Třetí díl Krotitelů duchů se chystal tak dlouho, až od něj studio Sony ustoupilo a raději zvolilo cestu rebootu. K tomu se rychle dostal Paul Feig, režisér úspěšných komedií Ženy sobě a Drsňačky, a… (více)

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama